Aynen, daha çok üretim amaçlı taleplerin projeleri onaylanıyor.Hayır. Bi üretim, işçilik, tadilat bi hizmet olmalı ortada. Cocuk kiyafeti dikse olur. Ya da kuru temizlemeci falan. Kiyafetler icin onarim fln yapicam diye destegi alip sonra orda satış da yapabilir heralde el altindan :) en iyi ihtimalle yani.
Vo teşekkür ederim canımÖncelikle kosgebin eğitimine katılarak sertifika almaları lazım. Ben aldığımda eğitim bir hafta idi. Yaşadığınız şehrin işkur kurumunu arayarak bilgi alabilirsiniz.
Anladım cabım çok tesekkür ederim annem sürekli bebek kıyafetleri örer diker o şekilde üretim olur mu diye düşünmüştükÜreteceğiniz seyi projeye dökmeniz lazımdı en son, şimdi değiştimi bilmiyorum. Her ben şunu şunu yapicam diyene para veremezler.
Danışmanlar var onlardan bilgi alabilirsiniz
Annem oldu olası çocuk kıyafetlerş örer diker, eskiden de terziliği varmıştı kendi ürettiklerini satacak giyim mağazası aslında demek istediğim direk hazır değilKosgep te yeni bir fikir, bir akım, bir işçilik gibi yenilikler isteniyor.
Eğer sizin dediğiniz gibi ticaretle oluyor olsaydı, bugün hepimiz başvururduk.
Annem oldu olası çocuk kıyafetlerş örer diker, eskiden de terziliği varmıştı kendi ürettiklerini satacak giyim mağazası aslında demek istediğim direk hazır değil
Çok teşekkür ederim canım biz direk hazır mağaza değilde ,kendi örüp diktikleri yani kendi üretimini yapacaklar bir neviHayır. Bi üretim, işçilik, tadilat bi hizmet olmalı ortada. Cocuk kiyafeti dikse olur. Ya da kuru temizlemeci falan. Kiyafetler icin onarim fln yapicam diye destegi alip sonra orda satış da yapabilir heralde el altindan :) en iyi ihtimalle yani.
Geldim, kosgeb girişimci adayıyım.Merhaba arkadaşlar, bir konuda fikir almak istiyordum. Kız kardeşim okumak istemedi bizde zorlamadık saygı duyduk. Annemle beraber KOSGEB e başvurup kredi alıp çocuk giyim mağazası açmak istiyorlar, böyle bir şey mümkün müdür acaba? KOSGEB hakkında bilgisi olanlar cevap yazabilir mi nasıl başvuru yapılıyor, ne şartlar aranıyor şimdiden teşekkür ederim
Olur o tabi. Al sat yapilacak sandim ben pardon. Simdiden kolay gelsin.Çok teşekkür ederim canım biz direk hazır mağaza değilde ,kendi örüp diktikleri yani kendi üretimini yapacaklar bir nevi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?