• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koskaca şehirde insanın bir tane bile ardaşı olmazmı :( :(

sudenaz0

Seviyorum işte..
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
346
47
68

Son düzenleme:
slm arkadaşlar ben edirneye gelin geldim 1.5 senelik evliyim 20 yaşındayım burda ne eşimin ailesi var nede benim ve benim arkadaşım bi tane bile yok burda eşimin bir iki tane arkadaşları var ama bekar oldukları için eşim onlarla ilişkisini kesti :(( çook yalnızım bebek yapalım dedik oda kısmet olmuyor ne yapacam bilmiyorum ne bir sosyal aktivite ne bir hayat eşim parka çıkmamı bile istemiyor annemii babamı arkadaşlarımı eski ortamlarımı çok özlüyorrum eşimi çok seviyorum ama mutlu değilim çünkü çok yalnızım :(:(:( yorugunum bitkinim içimi dökmek istedim çünkü paylaşak kimsem yok :((

Canım eşine bu durumunu anlattın mı , yani halk eğitim merkezlerinin falan kurslarına gidebilirsin , hem arkadaş ortamı oluşur hem hobi edinirsin

Hiç komşun falan yok mu , mahallede hiç kimse de mi yok, yalnız kalmış olman çok kötü eşinin seni anlaması gerekir :50:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım eşine bu durumunu anlattın mı , yani halk eğitim merkezlerinin falan kurslarına gidebilirsin , hem arkadaş ortamı oluşur hem hobi edinirsin

Hiç komşun falan yok mu , mahallede hiç kimse de mi yok, yalnız kalmış olman çok kötü eşinin seni anlaması gerekir :50:

eşim zaten görüyor beni ama anlamıyor işte hep bebek olunca sıkılmazsın diyor oturduğum yerde komşuluk diye bişey yok 1.5 senedir aynı apartmandayım ama kimseyi tanımam hiç gelmediler sabahtan akşama kadar pencereden bakıyorum insanlara o kadar özledimki aile ve arkdaş ortamını kapıdan geçen aileleri arkadaşları görünce tutamıyom kendimi hep ağlıyom :(:(kıskanıyom işte

eşim zaten görüyor beni ama anlamıyor işte hep bebek olunca sıkılmazsın diyor oturduğum yerde komşuluk diye bişey yok 1.5 senedir aynı apartmandayım ama kimseyi tanımam hiç gelmediler sabahtan akşama kadar pencereden bakıyorum insanlara o kadar özledimki aile ve arkdaş ortamını kapıdan geçen aileleri arkadaşları görünce tutamıyom kendimi hep ağlıyom :(:(kıskanıyom işte

Canım benim üzme kendini.durumunu eşine anlat seninle daha çok ilgilensin.sende gayret göster .mesela bi kek yap komşunu ziyarete git.iletişim kurmayı dene ,onlar adım atmıyorsa sen adım at

Sırf sıkılma diye mi çocuk doğurucaksın canım bu psikolojiyle ya daha kötü olursa daha çok bunalırsan :50:

Yaa keşke baştan komşuluk kurmaya çalışsaydınız bir tane bile olsa yeterdi , eşini ikna etmelisin bence :44:

Canım benim üzme kendini.durumunu eşine anlat seninle daha çok ilgilensin.sende gayret göster .mesela bi kek yap komşunu ziyarete git.iletişim kurmayı dene ,onlar adım atmıyorsa sen adım at

ben zaten yapardım bunu ama tanımıyorum hangi dairede kim var kim oturuyor yüzlerini bile tanımıyorum

ayy cok uzuldum ya gecen ben buraya bır konu acmıstoım gordunmu bılmıyorum bnende aynı durumdayım burdan bı kac ark. cıktı konusacak sende katıl bıze ıstersen eger

canım arkadaşlarda önermiş bak kursları falan onlara katıldıkça arkadaş edinirsin benimde yaşadığım şehirde ne eşimin ne benim ailemden kimse yok bende kurslar sayesinde arkadaş edindim bide eşimin iş arkadaşlarının eşleri var onlarla tanıştım zaten çokta insana ihtiyaç yok boşver.... eşin işten gelince al yürüyüşe çıkın kitap oku alışverişe çık bişey almasanda kafa dagıtırsın... bizde bu 3. ayımız bebek istiyoruz ama henüz bi şey yok inşallah yakın zamanda güzel haberler alırsın ve hayatın başka bir boyut kazanır... üzme kendini....

Sırf sıkılma diye mi çocuk doğurucaksın canım bu psikolojiyle ya daha kötü olursa o sorumlulukla birilkte daha çok bunalırsan :50:

Yaa keşke baştan komşuluk kurmaya çalışsaydınız bir tane bile olsa yeterdi , eşini ikna etmelisin bence :44:

evlendiğimde çocuk fikri yoktu ama yanız kaldıkça bende çok istemeye başladım bencilce belki ama öyle

canım arkadaşlarda önermiş bak kursları falan onlara katıldıkça arkadaş edinirsin benimde yaşadığım şehirde ne eşimin ne benim ailemden kimse yok bende kurslar sayesinde arkadaş edindim bide eşimin iş arkadaşlarının eşleri var onlarla tanıştım zaten çokta insana ihtiyaç yok boşver.... eşin işten gelince al yürüyüşe çıkın kitap oku alışverişe çık bişey almasanda kafa dagıtırsın... bizde bu 3. ayımız bebek istiyoruz ama henüz bi şey yok inşallah yakın zamanda güzel haberler alırsın ve hayatın başka bir boyut kazanır... üzme kendini....[/tşk edrim ama parka göndermeyn insan kurslara hiç göndermez :( teklif ettim defalarca ama istemedi

evlendiğimde çocuk fikri yoktu ama yanız kaldıkça bende çok istemeye başladım bencilce belki ama öyle

Hımm çok zor anlayabiliyorum ama arkadaşlarında dediği gibi başka şekilde çözümler bulabilirsin :34:

şimdiye kadar bulduğum hiç bir çözüm işe yaramadı

Yaaa bir arkadaşın dediği gibi siz kek yapıp komşunuza gitseniz adım atın en azından çünkü başka çare yok gibi kursa göndermiyor diyorsun ,

Sen adım atınca muhabbette ilerler hem , yaş olarak daha yakın birisi varsa apartmanda onunla arkadaş olmayı deneyebilirsin mesela :6:

Yaaa bir arkadaşın dediği gibi siz kek yapıp komşunuza gitseniz adım atın en azından çünkü başka çare yok gibi kursa göndermiyor diyorsun ,

Sen adım atınca muhabbette ilerler hem , yaş olarak daha yakın birisi varsa apartmanda onunla arkadaş olmayı deneyebilirsin mesela :6:

işte sorun burda zaten hangi dairede kim oturuyor veya kimler oturuyor bilmiyorum yüzlerini bile tanımıyorum

işte sorun burda zaten hangi dairede kim oturuyor veya kimler oturuyor bilmiyorum yüzlerini bile tanımıyorum

Aaa o zaman çok kötü canım hiç apartmana girip çıkarken birilerini görmedin mi dairesinden çıkarken falan keşke baştan böyle olacağını kestirip komşularını hemen bulsaydın :50:

Dışarıya çıkmana neden engel oluyor canım, sebebini sordun mu? Eşin bir yerlerden kurs tavsiyesi alsın seni kendi götürsün kaydettirsin. Ortamı görünce içi rahat eder, gitmene izin verir belki.

slm arkadaşlar ben edirneye gelin geldim 1.5 senelik evliyim 20 yaşındayım burda ne eşimin ailesi var nede benim ve benim arkadaşım bi tane bile yok burda eşimin bir iki tane arkadaşları var ama bekar oldukları için eşim onlarla ilişkisini kesti :(( çook yalnızım bebek yapalım dedik oda kısmet olmuyor ne yapacam bilmiyorum ne bir sosyal aktivite ne bir hayat eşim parka çıkmamı bile istemiyor annemii babamı arkadaşlarımı eski ortamlarımı çok özlüyorrum eşimi çok seviyorum ama mutlu değilim çünkü çok yalnızım :(:(:( yorugunum bitkinim içimi dökmek istedim çünkü paylaşak kimsem yok :((

seni çok iyi anlıyorum canım bnde aynı durumdaym ama eşimle gezmeye gidiyoruz ama yinede insan bi komşu arıyo ailenden uzakta mı otrysn

bende komşum olsun istiyordum yeni evliyim uzun süre komşu aradım ama sonradan herkesle çok samimi olduk her akşam hergün misafir ggeliyordu ve eşimin arkadaşları apartmandakiler eşimin romantik ve anlayışlı olmasını çok gündeme getirir oldular.eşimin huyu değişmeye başlayacaktı nerdeyse.bende konu komşuyu kestim şimdş eşimle başbaşa akşamlarımız var.maddi yönden de daha iyi oldu her akşam gerlen misafire 50-100 lira alışveriş yapyrduk ayın sonunu zor görüyorduk şimdi daha rahatız.
ne onlarla oluyor ne de onlarsız

Aaa o zaman çok kötü canım hiç apartmana girip çıkarken birilerini görmedin mi dairesinden çıkarken falan keşke baştan böyle olacağını kestirip komşularını hemen bulsaydın :50:

görüyorum ama kimler bizim sitedemi oturuyorlar hiç bilmiyorum .... senevlimisin ?

bende komşum olsun istiyordum yeni evliyim uzun süre komşu aradım ama sonradan herkesle çok samimi olduk her akşam hergün misafir ggeliyordu ve eşimin arkadaşları apartmandakiler eşimin romantik ve anlayışlı olmasını çok gündeme getirir oldular.eşimin huyu değişmeye başlayacaktı nerdeyse.bende konu komşuyu kestim şimdş eşimle başbaşa akşamlarımız var.maddi yönden de daha iyi oldu her akşam gerlen misafire 50-100 lira alışveriş yapyrduk ayın sonunu zor görüyorduk şimdi daha rahatız.
ne onlarla oluyor ne de onlarsız

doğru diyosun ama bende aşırı dercede yanızım eşimi bende çok seviyorum ama yanızlık çok zorr sen ailenle aynı memlekettemi yaşıyorsun

Back
X