KOŞU BANTLARINI BİR KÖŞEYE KALDIRMAYA SON! GELİN KIZLAR HER GÜN YÜRÜYORUZ 🏃🏻‍♀️ (1 AY CHALLENGE)

pusulamruzgarr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2023
55
61
3
Selam kizlar. Koşu bandım var uzun zamandır, ama ara ara kullaniyordum. Tam da diyetle istediğim kiloya yaklasmisken spor aktivitelerimi biraz arttırmak istiyorum. Ve 1 ay boyunca her gün koşu bandimi kullanmak istiyorum. Her gün ne kadar yürüdüğümün görselini ekleyeceğim. Katılmak isteyenleri bekleriim 🥰

İlk günü ekledim bile. 40 dk yüründü ✅

Eklentiler

• IMG20230719224327.webp
    IMG20230719224327.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 89
Bende de eliptik bisiklet var. Devamlı binemiyorum bazen işim oluyor bazen üşengeçlik. Bende yarın eliptik ile size katılayım 30 dk başlangıç olsun devamında artırırım 🥰hem birbirimizi motive ederiz.

Bende de eliptik bisiklet var. Devamlı binemiyorum bazen işim oluyor bazen üşengeçlik. Bende yarın eliptik ile size katılayım 30 dk başlangıç olsun devamında artırırım 🥰hem birbirimizi motive ederiz.
Harikasinizz. Evet işlerimiz olsa da itiraf edelim ki çoğunlukla usengeclik🙈 yarim saatcik nelere vermiyoruz değil mii
Motivasyon dolu 1 ay bizde çok sey degistirecek eminim. Yarın görüşmek üzere🌼

Heyoo 2. gün görevi tamamlandı. 45 dk yüründü ✅ bugün görevi erken tamamladigim için akşama belki kısa yürürüm biraz daha, yürürsem eklerim onu da.🌼

Eklentiler

• IMG20230720154544.webp
    IMG20230720154544.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 88
Vücut hamlaşmış 100 cal'a tamamlayana kadar öldüm bacaklarım titredi. 30 dk dinlene dinlene anca bu kadar oldu😄
1. Gün: ✔️💪🏅
Daim olsun🙏

Back
X