- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
Gülom sen zaten 17'lik çıtır değil misin niye boşuna harcadın şimdi sihiriBen sihir hakkımı 17 yasında olmak için kullanihorm
Fikrimiz değiştiuse sil baştan sihir yapabiliyor muyuz hocamGülom sen zaten 17'lik çıtır değil misin niye boşuna harcadın şimdi sihiri
Sevdiğim kuzucuklara bir hak daha veriyorum tamamFikrimiz değiştiuse sil baştan sihir yapabiliyor muyuz hocam
Bende merak ettim dur bir düşüneyimSevdiğim kuzucuklara bir hak daha veriyorum tamamYap bakalım minişim merak ettim
Bende aylar önce zamanın hızlı geçmesini ve eşimin eğitimden gelmesini dilemişim. Konu sahibi olarak yeni bir sihre ihtiyacım var kendime kıyak geçsem mi acabaBende merak ettim dur bir düşüneyim
İnsan oğlu yetinmiyoriz değil mi gün geçtikçe dilekler de değişiyorBende aylar önce zamanın hızlı geçmesini ve eşimin eğitimden gelmesini dilemişim. Konu sahibi olarak yeni bir sihre ihtiyacım var kendime kıyak geçsem mi acaba
Aynen öyle. Ben zamanın hızlı geçmesini dilemiştim. Şimdi de zamanın hızlı geçmemesini diliyorumİnsan oğlu yetinmiyoriz değil mi gün geçtikçe dilekler de değişiyor
Ayyy ne güzel mutluluk olunca ve huzur insan doyasıya yaşamak istiyor inşallah daim olsunAynen öyle. Ben zamanın hızlı geçmesini dilemiştim. Şimdi de zamanın hızlı geçmemesini diliyorum
Amin kuzum. Sen ne diliyorsun? Tadilatın bitmesini dileAyyy ne güzel mutluluk olunca ve huzur insan doyasıya yaşamak istiyor inşallah daim olsun
O biter zaten her türlü daha iyi bişey için kullanauimAmin kuzum. Sen ne diliyorsun? Tadilatın bitmesini dile
Iıııımmmm şey altın isteyebiliyor muyuz? Sonradan bozdurup paraya çevirsek3- Sihir hakkınızı para için kullanamazsınız.
Ben bu zekanın hayranıyım, para yerine altın istemek iyi fikirdi.Iıııımmmm şey altın isteyebiliyor muyuz? Sonradan bozdurup paraya çevirsek
O da olmazsa şu fazla kilolardan kurtulup, zıpkın gibi, fişek gibi, taş gibi, sımsıkı, esnek bir vücut lütfen sevgili peri
O zaman sihrimi seneyeeee coook iyi bir öğretmen e düşsün oğlum diye diliyorum zira iki milyar öğretmene verecek param yokGülom sen zaten 17'lik çıtır değil misin niye boşuna harcadın şimdi sihiri
Vay be gülom sihir yaparken bile bana yükseldin ya ne diyim duygu seli yaşıyorum kocamı sana staja yollayacağımO zaman sihrimi seneyeeee coook iyi bir öğretmen e düşsün oğlum diye diliyorum zira iki milyar öğretmene verecek param yok
Ya daaaa sen buralara tayinle geeeel özel ogrtmenimz ol
Ahahahahhahaja sana yurumeden bir gunjm geçince kendimi kotu hissediyorumVay be gülom sihir yaparken bile bana yükseldin ya ne diyim duygu seli yaşıyorum kocamı sana staja yollayacağım
Yok anlamazlar yivrum yine doğru didinAhahahahhahaja sana yurumeden bir gunjm geçince kendimi kotu hissediyorum
Ahahaaha kız erkekler anlar mi stajdan beee sende
Bu hakliliklarmla nasıl yasayacagim hic bilmiyirm yaaaYok anlamazlar yivrum yine doğru didin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?