Koşunnnn burda sihir yapıyoruzzzzzz :)

Ben sihir hakkımı bilge birisi olmak için kullanirdim. Böylece her zaman ozguvenimi, enerjimi, mutlulugumu ve sagligimi yonetebilirdim diye düşünüyorum .

Bende merak ettim dur bir düşüneyim
Bende aylar önce zamanın hızlı geçmesini ve eşimin eğitimden gelmesini dilemişim. Konu sahibi olarak yeni bir sihre ihtiyacım var kendime kıyak geçsem mi acaba

Bende aylar önce zamanın hızlı geçmesini ve eşimin eğitimden gelmesini dilemişim. Konu sahibi olarak yeni bir sihre ihtiyacım var kendime kıyak geçsem mi acaba
İnsan oğlu yetinmiyoriz değil mi gün geçtikçe dilekler de değişiyor

Iıııımmmm şey altın isteyebiliyor muyuz? Sonradan bozdurup paraya çevirsek

O da olmazsa şu fazla kilolardan kurtulup, zıpkın gibi, fişek gibi, taş gibi, sımsıkı, esnek bir vücut lütfen sevgili peri
Ben bu zekanın hayranıyım, para yerine altın istemek iyi fikirdi. İnşallah hayal ettiğiniz vücut sizi bulacaktır.

O zaman sihrimi seneyeeee coook iyi bir öğretmen e düşsün oğlum diye diliyorum zira iki milyar öğretmene verecek param yok
Ya daaaa sen buralara tayinle geeeel özel ogrtmenimz ol
Vay be gülom sihir yaparken bile bana yükseldin ya ne diyim duygu seli yaşıyorum kocamı sana staja yollayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…