shqiptare Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Nisan 2009 362 0 116 İstanbul 20 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi shqiptare #1 slm arkadaslar eşimin alerjik astımı var seneler önce tedavı olmus ancak şimdi tekrar başladı ama hangi doktora hangi hastaneye gideceğimizi bilmiyorum. medipol hastenesindeki alerji doktorunun methini duydum giden ya da bilen var mı ??? şimdiden tesekkur ederım :):)
slm arkadaslar eşimin alerjik astımı var seneler önce tedavı olmus ancak şimdi tekrar başladı ama hangi doktora hangi hastaneye gideceğimizi bilmiyorum. medipol hastenesindeki alerji doktorunun methini duydum giden ya da bilen var mı ??? şimdiden tesekkur ederım :):)
shqiptare Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Nisan 2009 362 0 116 İstanbul 23 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi shqiptare #2 arkadaslar aşkolsun hiç mi bilen yok bi yorum tyapan bile olmamıs hiç olmaszsa başka iyi doktor önerileri sunun
arkadaslar aşkolsun hiç mi bilen yok bi yorum tyapan bile olmamıs hiç olmaszsa başka iyi doktor önerileri sunun
Y yorgun savaxsxçxix Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2007 7.543 24 158 İstanbul 9 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi shqiptare #3 ben de anadolu ykasında dr araştırıyorum, siz gittiniz mi acaba o dr.a?