Koşuyolu medipol hastanesinde doktor önerileriniz

Ben seval hanımda karar kıldım, çok sıcakkanlı bir bayan ve doğumuda çok iyi diye duydum. Enazndan yanında rahat hissediyorm:)

Medipolde Sinem Hanımdan önce başka bir doktora gittim pek ilgili gelmedi bana sonra tavsiye üzerine Sinem Ay Beden Hanıma başladım şu anda onunla devam ediyorum memnunum kuralları olan ve bebeği düşünen bilgili bir doktor.

sanırım medipol hastanesinde doktor randevuları olmuyor. peki hamilelik takibini nasıl yapabiliyorlar bu yoğunlukta? bir kere randevu alabilmiş olmak yeterli mi? diğer randevuları otomatik ayarlıyorlar mı? acil sdurumda doktorların ilgisi nasıl.

kadıköyde üsküdarda acıbadem de doktor arıyorum. sık gidip geleceğim hemen ilgilenebilecek bir yer bakıyorum.

randevu ile çalışıyorlar ben hiç istediğim günün dışında almadım bi kere randevu alıp muayeneden sonra diğer tarihleri doktor veriyor hemen doktor odasından cıkıp randevuyu alabilirsiniz
acil durumlardada doktor konusunda sıkıntı olmuyor yine doktorunuza ulaşabiliyorsunuz, ayrıda saat 18:00 den sonrada ayrı bir kadın doğum doktoru varmış hastanede çok iyi bence

teşekkür ederim bilgilendirdiğin için

Ben seval hanımda karar kıldım, çok sıcakkanlı bir bayan ve doğumuda çok iyi diye duydum. Enazndan yanında rahat hissediyorm:)
Merhaba ,Öncelikle hayırlısı ile bebeğinize sağlıkla kavuşmanızı dilerim. Bende Seval Pata ya gidiyorum. Geçen sene 2,5 aylık iken bebeğimin kalbi durmuştu sonra hersey yoluna girdi ve ben bir sewne sonra tamamen doğal yoldan hamile -kaldım. şimdi yine seval hnm a gidiyorum ama eşim gitmemi istemiyor. İnternetde arastırmıs hakkında hep olumsuz yazılar görmüş. ama bende seval hnm da kendimi iyi hissediyorum. cok ilgili ve sıcak kanlı. Sizin görüşünüz nedir? birde size sormak istedim

Ben çok memnunum,çok sevecen ve güleryüzlü. Dediğiniz gibi yanında kendimi çok rahat hissediyorum. Bir tanıdığımında çok kritik bir doğumunu başarıyla gerçekleştirdi, ondan sonra daha da çok güven duydum. ve normal doğum yanlısı. Memnunum yani :)

Çok teşekkür ederim, evet normal doğumu destekliyor bende çok memnunum. benim şu an ki gebeliğim riskli bir gebelik ve beni sürekli kontrol altında tutuyor. sonuna kadar gideceğiz dedi, çok sevindim. Bi profesör ile görüştüm o benim bebeğim için çoktan gitmiş o cocuk dedi ve yıkılmıstım ama Seval hanım öyle konusmuyor, hala ümit var dedi. Şimdi haftaya gideceğim kalp atısını duyar isek şimdilik sıkıntılı sürecin bir kısmını atlatmıs olacagız. Rabbim hayırlısı ile onu kucagıma almayı nasip etsin insallah.Ne olur dua edin.

İnş herşey yolunda gider. Allah yardımcınız olsun...

Doktor Bebeğimizin kolunu doğumda sakat bıraktı. 1 ay sonra Tedavisi için de bizi Acıbadem e yönlendirdiler. Doğum sonrasında ne aradılar ne masrafları karşıladılar (İl sağlık müdürlüğü soruşturma açtı Hastane hakkında) yetmiyormuş gibi bebek için 1,200 TL MR parası istediler. Bizde dışarıda 1/3 fiyatına çektirdik. Bunlar sadece aklıma gelenler

Medipoldeki hangi doktor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…