sevgili dogum yapmis arkadaslar benim de dogumuma bir ay gibi bir sure kaldi. ve cok endiseliyim tahmin edersiniz...
medipol hastanesinde hakan beye gidiyorum. doktorumdan memnunum. fakat normal dogum oldugu taktirde doguma gelemeyebilecegini bastan belirtmisti. ben de sezeryan istemiyorum mecbur olmadikca. kendi doktorum olmadigi taktirde dogumuma girecek doktor belli degil. orada dogum yapanlariniz varsa bana doktorlar ve hastane ve de epidural uygulamasi hakkinda bilgi verebilirseniz cok cok cok sevinirim. tesekkur ederim
yaa normal doğum yapan yok mu bu hastanede? herkes sezeryan yapmış nerdeyse..
hem ne demek normal doğuma doktorumun girmemesi.. insanı zorla sezeryane yönlendiriyolar... çok saçma..
ben 5 ay önce medipol hastanesinde normal doğum yaptım gece 3 olmasına rağmen doktorum geldi ve çok memnun kaldım doktorum sonuna kadar normal doğum için ısrar etti ve öyle de oldu.kesinlikle normal doğumu tasiye ederim arkadaşlar.
merhaba ezeldenberi, hayırlı olsun doğumun, bebeğin.
bende medipole gidiyorum doktorum cevahir hnm, kendisinden memnunum ama şu ara bu doğum işine kafayı taktım,e vakit azalınca haliyle :)
ama medipolle ilgili okuduğum doğumlar hep sezeryan yönünde, bende şiddetle normal doğum istiyorum. doktorum herşey yolunda olduğu sürece normal doğum yaparsın diyor ama dediğim gibi okuduklarımdan sonra içime bir kurt düştü. senin doktorun kimdi acaba?
meraba canım seni de allah kurtarsın ,bebişini sağlıklı kucağına almak nasib olsun .
benim doktorum Seval Pata idi ve hamileliğim boyunca hiç sezeryandan bahsetmedi bana fikrimi bile sormadı hatta ben gözünün içine bakıyodum sezeryan dese atlıcaktım ama iyikide normal doğum yapmışım diyorum ,inşallah sana da benimki kadar kolay doğum yapmak nasib olur ne epidüral ne de suni sancıya gerek olmadan doğurdum :))
maşallah ne güzel. çok teşekkür ederim duaların için. banada doktorum bahsetmedi sadece ben her gittiğimde konuyu açıyorum, hatta sezeryan konusunda ne kdr katı olduğumu belirttim, bakalım artık. hayırlısı olsun..
Merhaba, konunun uzerinden uzun zaman gecmis ama kimse dogum sonrasinda ne yazadigini yazmamis. Konunun basi var sonu yok :)
Ben de medipole gidiyorum epiduralli normal dogum yapanlar var mi? Ben sinem beden e gidiyorum
Hakan bey ikili testimi yapmisti gercekten cok ilgili birine benziyor ama bende bundan fazla bilgi yok :)
Sinem beden hakinda da ozelden mesaj attim size.
Jale dal agca yi tavsiye ederim. 10 numara doktorMerbabalar konuyy güncellesek medipol koşuyolda tavsiye edeceğiniz öncelikle normal doğum yanlısı iletişşmi kuvvetli kimi önerirsiniz şuan tecrübe eden ve daha önce tecrübe etmiş arklar? Yrdımmm sgklı fiyat güncel için bilgi verirseniz sevinirim Bende fiyatlar var eskidi paylaşabilirim de pazarlık yapıyorlar mı bu önemli bnm içinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?