Koşuyolu Medipol Op. Dr. Perihan Özden Karaca Hakkında Fikri Olan var mı?

goooody

Guru
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
2.287
4.008
333
Merhabalar
Geçen hafta ilk muayene için Op. Dr. Perihan Özden Karaca'ya gittik tamamen tesadüf eseri ve çok güzel ilgilendi bizimle hem güleryüzlü hem de çok sıcak kanlıydı. Ben de eşimde bundan sonra ona takip olalım en sonra doğumu da Koşuyolu medipolde yaptıralım diye düşündük. Tecrübeli bir doktor. Güzel bir hastane. Kendisine daha önce giden herhangi bir arkadaş burada var mı diye bir sormak istedim.

Merhaba
Ben 2013 yılında doğum yaptım. Hamileliğim süresince Perihan Hanıma gittim. Kendisi güler yüzlü ve ilgili bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim. Sizin ilk izleniminiz çok önemli tabii. Bir arkadaşıma tavsiye etmiştim kendisi çok memnun kalmamıştı. Artık enerjilerin tutması mıdır nedir bilemiyorum ama ben gayet memnundum. 2. hamileliğimde de kendisine gitmeyi düşünüyorum.

Konuya bakanlar olabilir yorum yapayım dedim. doktorumu bırakmadım dünya tatlısı bir kadın istanbul da kalırsam 2. Çocuk için kesinlikle ona giderim. kontrole gitmediğim için özlüyorum o derece :) . ilk günde son güne kadar samimiyetinden birşey kaybeymedi. doğumda bana güç verdi. iyi ki kendisine takip olmuşum .

muayene ucreti ve doğum fiyatı nedir.bnde araştırıyorm karar veremedim..

Merhaba. Bende ilk bebeğimi 2015 yılında perihan özden hanımın kontrolleri ve doğumu sayesinde kucağıma aldım. Doktor hanım gayet sıcak kanlı ve hastayı utandırmadan, hastanın istekleri doğrultusunda muayene ediyor. Allah nasip ederse şubat ayında yeniden anne olacağım ve yine perihan hanıma gitmekteyim. Hastaneden ve hemşirelerden memnun kaldım. Bu sene ücretler de artış olmuş ama sağlıkla gelmesi temennimiz olduğu için onları göz ardı ediyoruz. Muayene ocak 2017 de gittim 115tl olmuş 15 TL bir zam söz konusu, 3000 TL zorunlu sezaryan eğer suit oda da kalcaksanız 300 TL gecelik alıyorlar. Doğumda Peşin ödemede de %10 kadar bir indirim var. Ben diğer doğum paketlerine doğumum zorunlu sezaryan olduğu için bakamadım.

Merhaba. Bende ilk bebeğimi 2015 yılında perihan özden hanımın kontrolleri ve doğumu sayesinde kucağıma aldım. Doktor hanım gayet sıcak kanlı ve hastayı utandırmadan, hastanın istekleri doğrultusunda muayene ediyor. Allah nasip ederse şubat ayında yeniden anne olacağım ve yine perihan hanıma gitmekteyim. Hastaneden ve hemşirelerden memnun kaldım. Bu sene ücretler de artış olmuş ama sağlıkla gelmesi temennimiz olduğu için onları göz ardı ediyoruz. Muayene ocak 2017 de gittim 115tl olmuş 15 TL bir zam söz konusu, 3000 TL zorunlu sezaryan eğer suit oda da kalcaksanız 300 TL gecelik alıyorlar. Doğumda Peşin ödemede de %10 kadar bir indirim var. Ben diğer doğum paketlerine doğumum zorunlu sezaryan olduğu için bakamadım.

Peki birşey sormak istiyorum en çok soğuk ve resmi oldugunu duyuyorum bu sizce mizaç mı ? Yoksa o kadar hastaya güler yüzlü olunamaması mı ?

Konuya bakanlar olabilir yorum yapayım dedim. doktorumu bırakmadım dünya tatlısı bir kadın istanbul da kalırsam 2. Çocuk için kesinlikle ona giderim. kontrole gitmediğim için özlüyorum o derece :) . ilk günde son güne kadar samimiyetinden birşey kaybeymedi. doğumda bana güç verdi. iyi ki kendisine takip olmuşum .

Merhabalar, mesajımı görür müsünüz bilemiyorum ama bir umut yazayım dedim. Ben de bu hastaneye gitmek istiyorum. Evime de yakın. Gece kendi doktorları sırayla nöbetçi oluyormuş. Doktora karar veremedim. Acaba sizin dr unuz normal yanlısı mı? Sizin doğum şekliniz nasıl oldu? Benim ilk doğumum normal. 2.ye hamileyim bu da normal olsun istiyorum. Ve doktor nasıl ilgili mi acele mi ettiriyor? Çok yoğun mu? Hastalarını hatırlıyor mu merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler..

Merhabalar, mesajımı görür müsünüz bilemiyorum ama bir umut yazayım dedim. Ben de bu hastaneye gitmek istiyorum. Evime de yakın. Gece kendi doktorları sırayla nöbetçi oluyormuş. Doktora karar veremedim. Acaba sizin dr unuz normal yanlısı mı? Sizin doğum şekliniz nasıl oldu? Benim ilk doğumum normal. 2.ye hamileyim bu da normal olsun istiyorum. Ve doktor nasıl ilgili mi acele mi ettiriyor? Çok yoğun mu? Hastalarını hatırlıyor mu merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler..
Doktorum dünya tatlısı bir insan. Özledim çok kendisini hatta. Doğumum sezaryen oldu ama mecburi sezaryen di kordon dolanmasından dolayı 16 saat sancı çekip 2 cm açıklık ilerlemedi hiç bir şekilde . Ssvd ye nasıl bakıyor bilmiyorum açıkcası. Medipolde gece nöbete deneyimli bir uzman bayan dr kalıyor Filiz hanım. Kesin eminim zira sancım gece başladı o ilgilendi benimle. Kendi dr unuzu arıyorlar hemen zaten durum acilse geliyor. Bakıcımızun kızınında normal doğumunu o yaptırmış. Diğer özel hastanelerde acıbadem fln dışında nöbetçi dr kim belli değil. Medipolü hastane olarak ta tavsiye ederim. Doğum sonrası ilgi süper yeni doğan hemşireleri çok ilgili.

D Deligonul783 yaaa :olamaz:ilk doğumunuz normal miş ben uyku sersemi ssvd istediğinizi sandım. Gereksiz sezaryen e yönlendirme olmaz merak etmeyin bebek ters gelmediği kakasını vs yapmadığı vb durumlarda mecbur kalınırsa yapılır. Allah korusun tabiki :)

D Deligonul783 yaaa :olamaz:ilk doğumunuz normal miş ben uyku sersemi ssvd istediğinizi sandım. Gereksiz sezaryen e yönlendirme olmaz merak etmeyin bebek ters gelmediği kakasını vs yapmadığı vb durumlarda mecbur kalınırsa yapılır. Allah korusun tabiki :)

Önemli değil :) inşallah bi terslik olmaz da dr um da beni destekler normal olur yine inşallah :) bu arada dr zuhal çelebiye randevu aldım ptesi gideceğim. Hadi bismillah.

Back
X