kot almaktan usandım

nilg

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
115
1
643
kızlar ya şuan abartısız hiç bi kotumu sevmiyorum hepsinin bi kusuru var... gidiyorum hah güzel oldu diyorum eve gelince herşey değişiyo istediğim kotu bi türlü bulamadım hani herkesin muhakkak bi en çok yakışan kotu vardır ya işte benim yok :( ya 50 kiloyum şişmanda değilim zayıfta değilim aradığımı bulamadım yazık verdiğim paralara artık etek ve elbise giycem karar verdim

kot pantalon alacaksan biraz paraya kıyacaksın ben önceden colins rodi gibi markaların kotlarını alırdım illaki bir kusurları oluyor dikişinde vs.. bu yerlerde muntazam dikilmiş kot bulamazsın şimdiyle mavi yada levis alıyorum gerçekten 10 numara kotları var birkere istedigin kadar yıka 5-6 yıl giy kolay kolay renk vermiyor diger kotlar daha makinaya 2 kere girsin ağzı burnu bir tarafa gidiyor bu arada rodi felanda okadar ucuz degil şuan en kötü markanın kotları bile 70-80 tl aşagı degil geçen levisten bir kot alacaktım ama biraz pahalı degildi o an okadar para yoktu 194 tl di sanırım ama üstüme giydim harikaydı rengi felan mükemmel bu markalarda istedigin renkte kotta rahat buluyorsun gidipte dandik bir kota 80 tl verecegine gidip maviden al 130-140 tl ver daha iyidir mavi levis göre biraz daha ucuz

mavinin çok tatlı kotları var bide üç boyutlulara bakabilirsin canım leviste var

Back
X