- 8 Haziran 2015
- 60
- 9
Artık çıkmazdayız. Anlatacaklarım yaşadıklarımızın yanında sıfır kalır. Benim bir abim var abi denirse tabi. Kendisi hiç bir zaman abilik yapmaz ama hatamız olduğunda şiddete kadar abilik damarı kabarır. Birde bunun karısı var 6 yıllık evliler. Abim 31 yaşında evlenene kadar çalışmadı hem babam bolluk içinde büyüttü. Hatta askerlik eğlencesi bile düğün salonunda düğün gibi yapıldı yemın torenıne otobus tutulup gidildi hiç maddi sıkıntı görmedi. Ama ablam ve ben hep ezildik ablamı hep döverdi ve ablamı abimin yüzünden zorla teyzemın oğluna verdiler 17 yaşında. Hep abim değerliydi. Şimdiye kadar babam bile karşına geçip kendine gel diyemiyor. Desin demeyin adam demiyor boğazına yapışsamda oğluna bir şey diyemiyor dahada kopmasın diye. Öyle bir insan ki sırf lafına karşılık verdim diye başımı tutamayacak duruma gelene kadar dövüp üzerimde sigara söndürüyordu sigara yengemin koluna gelmeseydi eğer. Ve üstelik bu ilk şiddeti değil yaşım yirmi oldu hala bana çok kolay el kaldırabilip vurabiliyor.Hiç bir türlü beni gözüne göstermiyor ettiği hakaret dolu sözlerde cabası. Annem babam ev araba düğün 15 bilezik diğer herşeyi ile düğün yaptılar. Babam o evi yaparken altına üstüne ahşap döşedi sırf torunumun ayakları üşümesin ilerde diye. Şimdi adama torununu bile göstermiyor. Karısı babama o adam, ablama ş..refsiz, bana o.. , anneme o kadın yada her zamanki deyişiyle ismiyle hitap ediyor. Ve inan ki 6 yıllık evliler benim annem açlıktan ölür yardıma muhtaç olur ben kendi kızıyım benden bile bir şey istemezler gelinden bir bardak su istediklerini bilmem. Sözlendim sözüme uğramadılar. Sözlümle kuzenımın nişanına gideceğim gün gelmeyecekler ikisinide döverim diyormuş. Anneme konuşurken annemi avradı yerine koyup o tarz küfürler ediyor mahalle ortasında. Karısını dövdüğü zaman yada üst kata annemler oturmaya çıkınca bır sey olsun hemen küfür ederek evinden kovuyor. Annemler şuan almanyada onlar giderken çocuğu bilee göstermediler. Köyde ablamın yaptırdığı binamız var babama hediye etti babam yaşlı ev yapacak artık durumu yok diye. Buna rağmen köye gidecekmiş benden anahtar istiyor. Dedim kıza hem ş..refsiz diyorsun hemde evine gidiyorsun ablan evi nerden bulmuş orası benım kayınpederimin kayınvalıdemın evı ( sankı k.v k.p yerine koyuyor anne babamı ) sende ş.refsisin s..ktr git evimden deyip evinden kovdu dondum kaldım geceleri rüyalarıma girdi yediremiyorum ağlayarak uyanıyorum. Şuan annemler burda eğil gerçi burda olsalarda hoş nasıl olurdu bilmiyorum. Üstelik babamın parmakları kesildi 60 yaşında çalışıyor adam ablam boşandı psikolojileri tamamen bozuldu ben fabrıkada çalışıp onlara bakarken okulum için biriktirdiğim bileziklerimi satıp babama verırken oglu olacak insan daha önceden ödediği 50 liralık faturanın parasını istedi o haldeki babamdan. Ya kimse umrumda değil anne babam çok üzülüyor üzüntüden ölmelerinden korkuyorum annemde alzeimer belirtileri görülüyor ne yapayım nolur yardım edin