- 5 Ağustos 2016
- 2.017
- 1.641
- 83
- Konu Sahibi barajnehir
-
Yazı mı devrik anlamadımAnlamadim. Tam cümle yok ki.
Tamam düzelteyimKim kiminle ne zaman nerede ne yapıyor?
Bizimde teyzeme gelen bir komşumuz vardı yakın biyerde oturmuyoruz ama geliyor biseyleri bahane ederek teyzem hasta yorgun çoğunlukla yatıyor ama illa gelip iş yaptırıyor ama kendisine asla davet etmez cagirmaz hep yüzsüz yüzsüz birilerine giden bı kadın cocugunuda peşine sürükler eziyet eder kadını seven bı Allah'ın kulu yok ben Direk sertçe uyarıyorum böylelerini ama teyzemler yumuşaktır ben konuşmuyorum goemezden geliyorum sizde öyle yapın böyleleri bunu hakediyor halden anlamıyorlar.Yakın akrabam oluyor..
Ne kaz yansın ne tavuk..herseyiyle ilgilenilsin ama telefonla yazıyla cicim yapılsın...
Kendi de sizinle ve ailenizle telefonla iletişim kurmayı tercıh eder, ılgılenır..birebir kötü yaptıgı birşey yok ama sessiz kurallar vardır ya gönül bağı da oluşması için ben yapamıyorum. .
Kendi evine cagırmaya gelınce halden hale girmeler..ve eve almaması...
Ama sana gelince hopp size gelirim ..
.Başka durumlar da var..Hep onun dediği olsun ortamda ..kendim gibi konusamıyorum..Sahte bir ortam var .Evlerının yakınında işin olsa bile davet etmemesi..biz davet etmeden duramazdık..önceden de biliyorsak .
Tamam ne olacak diyorum bu iş de böyle ılerler...
Ama insani daraltıyor..kendi kişiliği zor zaten.
Bağını koparabılecegım biri değil .saatli bomba ama o bu işi profesyonel yapıyor..ben laf söylersem ben kötü olucam..
Ben niye sıkılıyorum?
Her insanı olduğu gibi kabullenmek için ne yapıyorsunuz ?
Anca bu kadar düzeltebildim.Kim kiminle nerede ne zaman ne yapıyor?
Yakın akrabam oluyor.. şu an bir olayımız yok..karşılıklı durum değerlendirmesi yaptım.
Ne kaz yansın ne tavuk..herseyiyle ilgilenilsin ama telefonla yazıyla cicim yapılsın...
Kendi de sizinle ve ailenizle telefonla iletişim kurmak istiyor..
Sağlık sorunu olsun ..ararsın nasılsın diye sorarsın...lafın arasında kendimi iyi hissedince görüşürüz. Ben rahatsız etmediğim halde laf arasında bana ayar çekiyor..
Ne yapıp ne yapmamız gerektıgını yerli yersiz bize söylüyor..
Ağzından kötü laf çıkmıyor ya o böyle davranışların normal oldugunu zannediyor..yazılı olmayan kurallar vardır..yakın bağlar kurmak için çaba sarfetmelıyız.
Hem yakın durmak istiyor hem de ayar üstüne ayar çekiyor..bu iş artık beni üzüyor..
Kendimi ifade eden birisiyim ama aramızın bozulmasını istemiyorum..
Bu konu ile ilgili konuşsam elini ayağını çeker .üzüntü duyarım..
İnsanları oldugu gıbı kabul edebiliyor musunuz?
Belki plaj kumudur; hafif ıslak, henüz dalga vurmamış?Kumda iz belli olmaz zaten,kar olmasın o
Evet aynen böyle..ama ben anlatamadımBen anlatayım arkadaşlar
Biri var karakteri şu şekilde
Telefonla konusurken evet her Şeyi yapar canımlı cicimli konuşur
Ama somut şeyleri de yapmaz mutlaka bahane bulur
en basitinden evine çağırmaz ama başkasının evi olunca gider
Bu gaz veren insanlardan
Şöyle mesela mesela bir iş kuracaksınız bu fikrinizi paylasıyorsunuz
oda diyor ki yeğenim kdkdkd kur işini biz sana yardım ederiz sıkılma sakın bize her ihtiyacını söyle
Hoop borç istiyorsunuz mutlaka bahanesi oluyor fosss böyle biri
ama karakteri bu aslında kötü ya da iyi diyemem kendi adıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?