Kötü anlamda degil "Kumda yürüyüp izini belli etmeyen "birisi ile nasıl başedilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben yine pek bir şey anlamadım ama deyimleri hep yanlış kullanmanıza takıldım.
Karda yürür izini belli etmez.
Ne şiş yansın ne kebap.

İnsanları olduğu gibi kabul etmezsek hayat çekilmez olur. Kimseyi değiştiremeyiz.
Deyimleri yanlış kullanmışım ama anlaşilmis .
Kımseyi değiştirmeye çalışmıyorum..sinirlenmemeyi nasıl başarıyorsunuz?

Deyimleri yanlış kullanmışım ama anlaşilmis .
Kımseyi değiştirmeye çalışmıyorum..sinirlenmemeyi nasıl başarıyorsunuz?

Sinirlenecek bir şey yok ki. Benim de insanların hoşlanmadığı özelliklerim, huylarım, alışkanlıklarım mutlaka vardır. Ben başkaları için bunları değiştirmeyeceğime göre başkalarının benim için değiştirmesini beklemem. İnsanların karakterine göre tavır alırım. Mesela söylediğimi başkasına söyleyecek birine bir şeyler anlatmam. Ya da sizin olaydaki gibi laf var icraat yok takılan insanların söylediklerini ciddiye almam.

Kötü anlamda değilse hangi anlamda? Çünkü anlattığınız bu insandan çok hoşlanmadığınız ve yaptıklarını da iyi kalplilikten filan yaptığını düşünmediğiniz ortada. Beni daraltan, hoşlanmadığım insanla niye görüşeyim kafası iyidir.
Sana kötü söz söyler sen de karşılık verirsin..iyi biri olmadığı kesin ama bariz kötülük de yapmıyor .
Evet arkadaş olmam ama akraba olmak zorundayız..

Sinirlenecek bir şey yok ki. Benim de insanların hoşlanmadığı özelliklerim, huylarım, alışkanlıklarım mutlaka vardır. Ben başkaları için bunları değiştirmeyeceğime göre başkalarının benim için değiştirmesini beklemem. İnsanların karakterine göre tavır alırım. Mesela söylediğimi başkasına söyleyecek birine bir şeyler anlatmam. Ya da sizin olaydaki gibi laf var icraat yok takılan insanların söylediklerini ciddiye almam.
Ben dört dörtlük insanım demiyorum..onu hakir görüp kendimi yüceltmiyorum..
Ömrüm boyunca nasıl onunla idare etmem için kendime yol arıyorum.

Ben dört dörtlük insanım demiyorum..onu hakir görüp kendimi yüceltmiyorum..
Ömrüm boyunca nasıl onunla idare etmem için kendime yol arıyorum.

Ben size öyle bir ithamda bulunmadım ki. Gerçek hayatta da insanlarla ilişkilerinizde bu kadar alıngansanız ve direkt savunmaya geçiyorsanız insanlar da size karşı guard almış olabilirler gibi geldi bu mesajınızdan sonra.

Eğlence çıktı ...öyle olsun ..
Ama sorununuzu ciddiye alıp ciddi yorum da yaptım.
Sana kötü söz söyler sen de karşılık verirsin..iyi biri olmadığı kesin ama bariz kötülük de yapmıyor .
Evet arkadaş olmam ama akraba olmak zorundayız..
İşte bu anlattığınız özellikler belli bir sinsilik, bencillik gerektiriyor. Akrabanız dahi olsa hayatınıza ne kadar etki edebileceği sizin elinizde. Ciddiye almayın, beklentiye girmeyin, o taleplerle gelince geri püskürtün. Ne yapabilir ki? Hayatınızı ne kadar etkileyebilir ki siz mesafe koyunca?

Ben size öyle bir ithamda bulunmadım ki. Gerçek hayatta da insanlarla ilişkilerinizde bu kadar alıngansanız ve direkt savunmaya geçiyorsanız insanlar da size karşı guard almış olabilirler gibi geldi bu mesajınızdan sonra.
Evet maalesef böyle bir huyum oldugunu farketmem zamanımı aldı..düzeltmeye çalışıyorum .kusura bakmayın

Ben anlatayım arkadaşlar
Biri var karakteri şu şekilde
Telefonla konusurken evet her Şeyi yapar canımlı cicimli konuşur
Ama somut şeyleri de yapmaz mutlaka bahane bulur

en basitinden evine çağırmaz ama başkasının evi olunca gider
Bu gaz veren insanlardan
Şöyle mesela mesela bir iş kuracaksınız bu fikrinizi paylasıyorsunuz

oda diyor ki yeğenim kdkdkd kur işini biz sana yardım ederiz sıkılma sakın bize her ihtiyacını söyle
Hoop borç istiyorsunuz mutlaka bahanesi oluyor fosss böyle biri

ama karakteri bu aslında kötü ya da iyi diyemem kendi adıma

Konuyla ilgili bı fikrim yok da sizin şu mesajlariniz beni öldürüyor geçen konu açmıstiniz orda da şu 'kdkdkd' ye çok gülmüştüm 🤣🤣🤣🤣😂😂😂 bu sizin burda ki gülüşünuz mu oluyo çok hoş ya😂😂😂

Ama sorununuzu ciddiye alıp ciddi yorum da yaptım.
İşte bu anlattığınız özellikler belli bir sinsilik, bencillik gerektiriyor. Akrabanız dahi olsa hayatınıza ne kadar etki edebileceği sizin elinizde. Ciddiye almayın, beklentiye girmeyin, o taleplerle gelince geri püskürtün. Ne yapabilir ki? Hayatınızı ne kadar etkileyebilir ki siz mesafe koyunca?
Profesyonel zaten..
Etkılemez de ben yüzyüze gelince üzülüyorum..kötü enerji beni etkiliyor..neden böyle olsun .herkesin arası kötü olsun..karşı taraf bunu düşünmüyor bile çat çat yüzüme vururken ben kırmamak için neden üzüntü duyuyorum..

Konuyla ilgili bı fikrim yok da sizin şu mesajlariniz beni öldürüyor geçen konu açmıstiniz orda da şu 'kdkdkd' ye çok gülmüştüm 🤣🤣🤣🤣😂😂😂 bu sizin burda ki gülüşünuz mu oluyo çok hoş ya😂😂😂
Hshsdhsh arada böyle de gülüyorum horlama konusunda dkdk diye guldum
Her konuya farklı gülüş random işte

Profesyonel zaten..
Etkılemez de ben yüzyüze gelince üzülüyorum..kötü enerji beni etkiliyor..neden böyle olsun .herkesin arası kötü olsun..karşı taraf bunu düşünmüyor bile çat çat yüzüme vururken ben kırmamak için neden üzüntü duyuyorum..
Bu gibi durumlardan kırmamak için kasmak hata ve karşı tarafa duracağı yeri göstermiyor. Ben de sevmem ağız dalaşına girme moduna. Huzursuz hissederim. Ama sürekli laf yeyip, içime atıp huzursuz olacağıma, karşı tarafa bir kez iyicene haddini bildirip, huzursuz olmayı tercih ediyorum. Çünkü sonrasında o huzursuzluk geçiyor, karşınızdaki insan da manyak değilse duruyor. Ha manyaksa, o zaman görüşmemek ciddi ciddi düşünülmeli. Akraba diye görüşmek zorunluluğunuz yok. Öyle havadan sallıyorum da sanmayın. İki üç akrabam hariç, bütün sülalesini silmiş, onlarla görüşmeyen bir insanım. Benden huzurlusu az bulunur bu konuda.

Bu gibi durumlardan kırmamak için kasmak hata ve karşı tarafa duracağı yeri göstermiyor. Ben de sevmem ağız dalaşına girme moduna. Huzursuz hissederim. Ama sürekli laf yeyip, içime atıp huzursuz olacağıma, karşı tarafa bir kez iyicene haddini bildirip, huzursuz olmayı tercih ediyorum. Çünkü sonrasında o huzursuzluk geçiyor, karşınızdaki insan da manyak değilse duruyor. Ha manyaksa, o zaman görüşmem ciddi ciddi düşünülmeli. Akraba diye görüşmeler zorunluluğunuz yok. Öyle havadan sallıyorum da sanmayın. İki üç akrabam hariç, bütün sülalesini silmiş, onlarla görüşmeyen bir insanım. Benden huzurlusu az bulunur bu konuda.
Evet sanırım ben huzursuz olmamak için kendimi zorluyorum..evet şimdi anlamlı oldu ".huzursuzluk "benim yaşamaktan çekindiğim bir olay .
Aslında bana karşı birsey yapılsın kendi kendimi gaza getirir ardıma bakmam..
Burada bana karsı yapılan önemli birşey olmadığı için karada çırpınan bir balık gibi oluyorum..ne yapacağımı nasıl davranacagımı bilemiyordum.
yol gösterdiniz.teşekkür ederim..

Evet sanırım ben huzursuz olmamak için kendimi zorluyorum..evet şimdi anlamlı oldu ".huzursuzluk "benim yaşamaktan çekindiğim bir olay .
Aslında bana karşı birsey yapılsın kendi kendimi gaza getirir ardıma bakmam..
Burada bana karsı yapılan önemli birşey olmadığı için karada çırpınan bir balık gibi oluyorum..ne yapacağımı nasıl davranacagımı bilemiyordum.
yol gösterdiniz.teşekkür ederim..
Akrabanın kım oldugunu hakkında ayrıntı versem şimdi konu alır başını gider 😉ben sıfatlara değil kişiliklere önem veririm.akrabalık hassasiyet gösterdiğim bır konu olduğu için düşünüyorum.

Yazınızdan pek bir şey anlamadım ama evet insanları olduğu gibi kabul etmek gerekiyor, ilişkinizi de ona göre ayarlamanız gerekiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X