- 1 Ocak 2016
- 18
- 3
- 1
- 36
- Konu Sahibi buzlucam066
-
nİnan oyle dusunmedim garantiye almak filan.. biliyorum cok kottu bisey ama biranda sanki dunya bambaska gorundu hersey renk degistirdi asik oldum ama gorusmek derken yazistim sadece asla yuzyuze bi gorusmemiz olmadi ama fena kapildim anlatamam..Evet hatalısın.
Hayatında biri varken başkasıyla görüşüyorsun.
Hani erkeklere deriz ya kendini garantiye almak gibi.
Hele ki hayatındaki kişinin çabucak peşini bırakmayacak biri olduğunu bilemedin mi?
Eskisini sevmiyormuşsun tamam kabul.I
nİnan oyle dusunmedim garantiye almak filan.. biliyorum cok kottu bisey ama biranda sanki dunya bambaska gorundu hersey renk degistirdi asik oldum ama gorusmek derken yazistim sadece asla yuzyuze bi gorusmemiz olmadi ama fena kapildim anlatamam..
I
nİnan oyle dusunmedim garantiye almak filan.. biliyorum cok kottu bisey ama biranda sanki dunya bambaska gorundu hersey renk degistirdi asik oldum ama gorusmek derken yazistim sadece asla yuzyuze bi gorusmemiz olmadi ama fena kapildim anlatamam..[/QUOTE
sevgilin sana bunu yapsaydı ne yapardın onu bi düşün bence
Kizlar benim bi sevgilim vardi daha o hayatimdayken ben baskasina asik oldum konusmaya basladik ama ben biseyler hissettigimi anladigim zaman sevgilimle iliskimi bitirdim. Bu arada bu konustugum adam benim kuzenimin esinin erkek kardesiydi ablasina benden bahsetmis o da demis onun sevgilisi vardi filan ben bu adama iliskimden bahsetmemistim sok gecirdi tabi benle gorusmek istemedi ama nasil oldu bilmiyorum ikna ettim devam ettik bu arada iliskime eski sevgilim golgeler dusurdu beni tehdit etti bitiremezsin filan hajaretler bunlara ragmen yaralarla devam ettik bu arada sevgilimin ablasi da bana karsiydi ben universite mezunuyum sevgilim lise terk ben bunu asla sorun etmefim ama o sevgilimin kafasini devamli karistirdi bu arada iliskim de bittti bitisini daha once yazdigim icin tekrar etmek istemiyorum sizce bu hikaye cok mu berbat ben cok mu hataliyim inanin icinden cikamiyorum hicbiseyin
tO durum cok sacma oldu bana gecenlerde bi tanimadigim birinden arama geldi sonra mesaj slm diye sevgilime soyledim kesin taniyorsundur filan olayi buyuttu senle konusacak biseyim kalmadi dedi bitirdiEskisini sevmiyormuşsun tamam kabul.
Yenisi niye bıraktı seni? Ablası istemiyor diye veya ex rahat bırakmıyor diyeyse o da adam değil. Ama söylemedin diye kızmışsa haklı bir şey diyemeyeceğim
Demek bu adam sana güvenmiyor. Bunun için eskisini bırakmana değmemiş sankiBi
tO durum cok sacma oldu bana gecenlerde bi tanimadigim birinden arama geldi sonra mesaj slm diye sevgilime soyledim kesin taniyorsundur filan olayi buyuttu senle konusacak biseyim kalmadi dedi bitirdi
adam kurtlanmış bi kere eks aşkı gizleyinceBi
tO durum cok sacma oldu bana gecenlerde bi tanimadigim birinden arama geldi sonra mesaj slm diye sevgilime soyledim kesin taniyorsundur filan olayi buyuttu senle konusacak biseyim kalmadi dedi bitirdi
Bi
o değilde ben bu vakayı nerden hatırlıyorumBi
Canim cok yaniyor zaten ne olur basuni ilk basta anlatmaya dilim varmadiha bu o eski konunun devamı.
ilk konuda tüm bunlardan bahsetmediğiniz için çocuğa bayağı bir giydirmiştik site olarak.
size güvenmiyor demek ki, bitirme sebebi ortaya çıktı.
Canim cok yaniyor zaten ne olur basuni ilk basta anlatmaya dilim varmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?