Merhaba arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Ben şöyle özetliyeyim yaşları birbirine yakın 2 tane çocuğum var ikiside küçük. Haliyle çok yaramazlık yapıyorlar birlikte. Ben artık tahammülsüz olmaya başladım. En ufak birşeyse çıldırıyorum. Ama nasıl sesim evde yankılanıyor. Aslında kızmak bağırmak istemiyorum. Ama o an kendimi kaybediyorum saniyelik sesim aşırı yükseliyor ve sadece birkaç saniye sonra aşırı pişmanlık vicdan azabı me mutsuzluk hissediyorum. Asla bi tokat bile atmam ama çocuklarıma. Sadece bazen çok kızarsam totolarına şaplatırım bi tane o da dövme amaçlı değil kovalama amaçlı. Yani inanın öyle böyle değil yemin ederim sabah uyanıyorlar akşam tekrar onlar yatana kadar asla oturmuyorum. Şuan küçüğünü dizimde sallıyorum tam 1 saattir ve yeni daldı. Diğerini de babası uyutuyordu en son diğer odada. Sürekli kavga ediyorlar hiç bişey paylaşamıyorlar aynı şeyden bile versem yine biri diğerindekini istiyor. Büyüğü bişey yapma diyince hemen ağlamaya başlıyor zaten benim asıl çıldırma sebebim o. Herşeye ama herşeye ağlıyor. Küçüğü de aşırı inat istediği şey olana kadar susmaz. Denedim inanın bigün tam yarim saat susmadı. Kendini yerden yere vurur ağlar benim elimi tutar çekiştirir. Yahu afedersiniz tuvalete bile tek gidemiyorum. Hâlâ çay içemedim mesela. Mutfakta akşam yemeği bulaşıkları duruyor. Katlamam gereken 1 sepet çamaşır var. Ütülemem gereken kıyafetler var. Zaten kesinlikle tv izleyemiyorum sevdiğim 1 2 dizi var onları da ayda bi bölümünü anca izlerim. Gezmeye misafirliğe gidemem gelene kadar huzur vermezler. Bazen yemeğe yada avm gideriz zehir ederler yine ya kavga ederler ya bi şeyler için ağlarlar. Ben çok mu abartıyorum kötü bir anne miyim ? Ben yemin ederim normalde böyle bi insan değilim aslında aşırı sabırlıyım rahatım kırıp dökmeyi takmam ama artık tahammülsüzleştim bilmiyorum kendimi piskolijikmen iyi hissetmiyorum. Ne olur bana akıl verin. Olayları sakin karşılayabilmek sinirlenmemek için ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım? Bağırmadan nasıl durdurabilirim bu yaramazları?