• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü bir günün ardından:(

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
Mrb herkese o kadar telaşım var ki kıskançlık yapcak bile zaman bulamıyorum artık:)
Neyse konuya geleyim bugün çok cnm sıkıldı paylaşıp rahatlamak istiyorum.
İstediğim gibi bi gelinlik bulamadığım için gelinliğimi diktirmek zorunda kaldım ama siz siz olun bunu aylar öncesinden halledin ben son ay a bıraktım.bugün gittim provaya bi giyindim göğüs kısmı baya bi ilerde duruyo:(((
O kadar cnm sıkıldı ki yani ben dışardan yuvarlak dursun ve üzerime otursun istemiştim(sutyen kusmı) ama bu baya ilerde duruyo uzun olmuş yani elimizden geldiği kdr düzeltiriz dediler ama yine çok farklı olmaz dediler:(((
İkinci olay ise balayından 3gün erken döncek olmamız sebep ise nişanlımn kuzeninin nişanına gidicekmişiz amcası çok ısrar etmiş oda kıramam diyo çok cnm sıkıldı çok

Hepiniz çok haklısınız 3gün erken dönsek bşy olmazmış amcası çok ısrar etmiş falan filan off sinirlerim bozuldu gerçekten

orda "ikna" edersin kocanı ,takma boşuna balayını şimdiden :D gelinliğini de düşünme,güzel bir kızsındır muhtemlen ,gelinliğin göğsünün azıcık önde olması mı bozacak zerafetini aman sen de .. bi kahve yap kendine ,dinlen ,ne kadar güzel bi gelin olacağının da farkına var

orda "ikna" edersin kocanı ,takma boşuna balayını şimdiden :KK70: gelinliğini de düşünme,güzel bir kızsındır muhtemlen ,gelinliğin göğsünün azıcık önde olması mı bozacak zerafetini aman sen de .. bi kahve yap kendine ,dinlen ,ne kadar güzel bi gelin olacağının da farkına var
Çok saol moral verdin:)

Balayindan nisan icin donulur mu ya hayatinda bikere olacak bisey. Dugune gidersiniz. Ilk defa sana hak verdim ben bile saskinim:)

Ben evlendigim de balayina gidemedim inan ki çok pişman oldum sonra çocuk falan derken buyusun gideriz dedik sonra ikinci cocuk oldu sonra üçüncü çocuk derken 10 sene oldu haaa bu arada tabiki tatile gittik ama iki günlüğüne falan çocuklar la çokta bişey anladım açıkçası. Ben hala ozaman gitmedigimin pismanligini yaşıyorum Benim sana tavsiyem şu an çok üstüne gitme düğün öncesi canınızı sıkmayin zaten ikinizde de suan stres vardır birde bunu takmayin gidin balayina orda tatlı dille kandirirsin.

Siz olsanız napardınız

Ben olsam eğer ikna olmuyosa balayına nişandan sonra giderdim. Kuzenim öyle yaptı. İyi fikir olabilir eğer zamanınız müsaitse. Hem belki beğenirsiniz gittiğiniz yeri daha fazla kalmak istersiniz.

Kızzz yoksa bu 3 gün otel parasından yırtmak için mi can ata ata dönüyo.

Back
X