• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü bir günün ardından:(

Ay kuzen kim ya kuzen nişanı ne balayındayım ben s....trisin gitsin herkes, hiç umrumda olmaz !
Arkadaşlar haklı, balayında ikna etmek kolay olur cilveyle ama yine de erken dönecez derse ''Yürü git ben hiç bir yere gitmiyorum'' diye otur totonun üstüne.
Amcasını kıramazmışmış, amca ne ya? Terbiyesiz herif, insan balayı çiftine kıçı kırık dandik nişan için erken dön der mi? Ay nişanlın da deli mi ne kız, insan karısının sıcacık koynundan çıkıp amca oğlu/kızı nişanına mı gidecek, kıro musun be adam???

Ben evlendigim de balayina gidemedim inan ki çok pişman oldum sonra çocuk falan derken buyusun gideriz dedik sonra ikinci cocuk oldu sonra üçüncü çocuk derken 10 sene oldu haaa bu arada tabiki tatile gittik ama iki günlüğüne falan çocuklar la çokta bişey anladım açıkçası. Ben hala ozaman gitmedigimin pismanligini yaşıyorum Benim sana tavsiyem şu an çok üstüne gitme düğün öncesi canınızı sıkmayin zaten ikinizde de suan stres vardır birde bunu takmayin gidin balayina orda tatlı dille kandirirsin.
Evt stres var olmaz mı brz gittim üzerine galiba oda dediki benim için şu kdrcık fedarlık yapamıyomusun söz verdim amcama bu sene gideriz yine biyerlere...ztn biz sürekli gezme planları yapıyoruz hatta para birktirip dünya turu yapcz ama balayı başka..gittkten snra olmaz çünkü biletimiz alındı

Ben olsam eğer ikna olmuyosa balayına nişandan sonra giderdim. Kuzenim öyle yaptı. İyi fikir olabilir eğer zamanınız müsaitse. Hem belki beğenirsiniz gittiğiniz yeri daha fazla kalmak istersiniz.

Kızzz yoksa bu 3 gün otel parasından yırtmak için mi can ata ata dönüyo.
Evt aslında hiç aklıma gelmedi bu ama brz tartışır gibi olduk ben alttan aldım salak gibi hiç yapmadığım şey inanamıyorum kendime
Yok otel parası sorun olmaz cimri değil yani düğünle ilgili ne istedysem fazlasıyla yaptı

Ay kuzen kim ya kuzen nişanı ne balayındayım ben s....trisin gitsin herkes, hiç umrumda olmaz !
Arkadaşlar haklı, balayında ikna etmek kolay olur cilveyle ama yine de erken dönecez derse ''Yürü git ben hiç bir yere gitmiyorum'' diye otur totonun üstüne.
Amcasını kıramazmışmış, amca ne ya? Terbiyesiz herif, insan balayı çiftine kıçı kırık dandik nişan için erken dön der mi? Ay nişanlın da deli mi ne kız, insan karısının sıcacık koynundan çıkıp amca oğlu/kızı nişanına mı gidecek, kıro musun be adam???
Evt ya o kadar haklısın ki offf ya tartışır gibi olduk bende hemen alttan aldım hem o suçlu hem ben alttan aldım inanamıyorum.
Amcasıda çok düşüncesizmiş o kadar düştü ki gözümden ama suç nişanlımda of başım çatlycak gibi

Acaba düğüne istemediğim insanları çağırdı mı çağırmadımı davetiyeleri nasıl dağttı oturdu mu yanlarnda sohbet ettmi dye düşünrlen bide bu çıktı ben hiç mutlu olamycam sanırım hayır yani insan balayı yüzünden ayrılmaz ama işte ben unutmam bunu hayatım boyunca

Evt ya o kadar haklısın ki offf ya tartışır gibi olduk bende hemen alttan aldım hem o suçlu hem ben alttan aldım inanamıyorum.
Amcasıda çok düşüncesizmiş o kadar düştü ki gözümden ama suç nişanlımda of başım çatlycak gibi
Kız niye alttan alıyorsun deli misin? Ben olsam telefona yapışır amcasını arar saydırırım utanmıyor musunuz benim balayımı mahvetmeye falan diye. Hiç taviz verme valla balayı bu bi kere oluyor.

Kız niye alttan alıyorsun deli misin? Ben olsam telefona yapışır amcasını arar saydırırım utanmıyor musunuz benim balayımı mahvetmeye falan diye. Hiç taviz verme valla balayı bu bi kere oluyor.
Ne bileyim delirdim galiba artık
Of yapcak bşy yok sanırım nişanda suratı asık asık dolaşırım artık ama umarım gidemeyiz o lanet nişana

Kız bayılıyorum bu çaçaron mesajlarına :KK70::KK70:

ben olsaydım balayından erken dönerdim, 8 gün çok uzun bir süre bence tatil için, hem havaların da tadı yok. zaten bi ömür berabersiniz, kışın bi tur kış tatiline gidersiniz telafi amaçlı şömineli kayaklı missss.

hem de bu bahaneyle gelir oyumu kullanırdım sonra da vah vah ülkemin haline tüh deme hakkını kendimde görürdüm. oy kullanmayıp da tüh diyenlere aşırı gıcığım çünkü.

gelinlik için de istediğin gibi olana kadar dadan gelinlikçiye, bedava hayrına yapmıyo tabii ki senin istediğini yapacak. ufacık dikişi bile sinirini bozsa değiştirmek zorunda. en özel gününde giyeceksin içine sinmesi önemli. bu konuda da hassasım 2 milyar para ver bide gelinlikçinin nazını ve beceriksizliğini çek. oldu canım.

Back
X