- Konu Sahibi sunshine44
buda benim hikayem bikaç konu açmıştım ama tamamını buraya yazıcam kızlar..lise sonda sanaldan biriyle konuşuyodum psikoloji bölümünde okuyodu o zamanlar iyi anlaşıyoduk güvenmiştimde ama nihayetinde sanaldı ve bu durum hep kafamı kurcalıyodu sonra ben üniyi kazandım hazırlık bölümünde sınıftan bi tıpcıyla tanıştım benim bölümüm matematikti hazırlıkta karma oluyo biliyosunuz bana yakın davranıyodu hoşuma gitti e bide doktor olucak cazip geliyodu o zamanki kafam işte neyse benimde hoşuma gitmeye başladı ben bu sanaldan konuştugumu başımdan savdım halbuki aşkımlı muhabbet yapılıyodu sonra o bana bişey demedi kızmadı bile neyse tıpcıyla çıkmaya başladık fena degildi ama kafamı kurcalayan şeyler vardı aynı sınıftaydık çok degişik güzel geliyodu herşey derken 3 ay sonra beni durduk yere bıraktı bende aşırı sevdigimden degil ama terkedilmişligin verdigi bişeyle günlerce agladım sonra sanaldan olana geri döndüm onunda yeni sevgilisi olmuş ben inanmadım intikam alıyo sandım ama kızla konuşturdu beni bagırdı çagırdı her şekilde yalnız kaldım iyice agladım..sonra aradan bikaç yıl geçti ben biriyle tanıştım bazen kötü bazen güzel tam aşık olamadım çünkü tereddütlerim vardı her zaman ama iyi insan diyodum severim diyodum bi kötülügünü görmedim ama hareketleriyle soguttu beni ciddi biri degildi çocuksu hareketleri vardı onlarıda görmezden geldim devam ettim 2 sene sürdü..artık yapamıcak hale geldim iyice hareketleri degişmişti aşırı sinirleniyodu falan megerse psikolojik rahatsızlıgı varmış takıntı hastalıgı yeni oluşmuş ben heryere ulaşmaya çalıştım netten araştırdım hatta o ilk konuştugum psikoloji bölümünde okuyan eski sanal sevgilime mesaj attım durumu anlattım sen birinin ahını fena almışsın dedi kendisinden bahsediyodu iyice kötü oldum neyse bişey olmaz falan dedi anlattı bişeyler ama durumu ciddiydi ben napıcagımı şaşırdım sogudugum için gereken destegi veremedim konuştum yardımcı olmaya çalıştım ama elimden o kadarı geliyodu sonra bulundugum şehre geldi biraz iyi gibiydi ama hareketleri aynıydı evlenemeyecegimi sevemeyecegimi düşündüm ama nasıl vazgeçicegimi bilemedim oda anladı aslında soguksun bitirmişsin galiba kafanda dedi bende ilerde acı çektirmektense şimdi bitsin diye uzun bi mesaj attım helallik istedim oda helal olsun ama üzdün kırdın yarı yolda bıraktın gibi şeyler söyledi ben daha kötü hissettim kendimi geçmişimde çocuklugun verdigi hatayla insanların kalbini kırdım ahını aldım ya yine aynı duruma düştüysem diye çok korkuyorum ama hissettigim şekilde devam ediyorum keşke 2 yıl sürmeseydide arada ayrılıklar yaşamıştık o zaman bitirseydik diye pişmanım şimdi sizce yanlış şeylermi yapmışım kızlar siz ne düşünüyosunuz?vicdan azabı beni yiyip bitiriyo