kötü bir insan oldum çıktım.

haset miyim?

• Ankete Katılan
    76

sweetygirll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2017
744
724
103
Yazip yazmamak konusunda kararsiz kaldim ama size danismadan da duramiycam hanimlar..
Evlenmeden önce kimsenin dedigini takmayan kendi bildigini okuyan ama el ne der diye yasamayan insanlar hakkinda art niyet düşünmeden konuşan vs bir insandim.. ya simdi simdi ne degisti? Evlendim evleneli bunlarin tam tersi herkesin hakkinda kötü düşünüp bir tek ben iyiyim diyorum ama neden? Yasadiklarim mi acaba diye dusunmekten alamiyorum kendimi..
Eşimle severek (sözde) evlendik.. sozde diyorum artik beni gercekten severek degilde hoslanti ile bi anlik cahil cesareti ile evlendi diye düşünüyorum yada bilmiyorun bana karsi tutumundan dolayida olabilir kafam cok karisik kazan gbiyim :(
Annesi beni istemiyodu bunu dillendirnedi ama tutumlarindan bu cok belli oluyodu ama ben nisanlilik doneminde leyla leyla gezerken hic farketmedim bunu!(evlendikten sonra ben seni istememistimki dedi orasi ayri)ve ben elimden geldigince iyi niyetli davrandim ama artik o kadinin yuzunwle bakasim gelmiyor
Herseyi burnumdan getirdiler esya konusunda düğünumde o kadar cok uzuldumki yapilani unutamiyorum icimden cikmiyo onceden olsa Allaha havale ediyorum der unuturdum ama yok yani..
Eltime dokturmusler takilar bilezikler ama ben kiytirik bilezikten baska hic bsey gormedim onu bile nasil cok gordulerse borc var deyip aldilar elimden..
Simdide kucuk kaynimin nisani var gelin kiza ne yapsam diye kara kara düşünüyor onada varini yogunu koyacak ve dahasi cifte standart yapiyo bizi esimi hic dusunmuyo vari yogu diger ogullari ben konuyu acsam kiskanc oluyorum esime diyorum neyini eksik yaptim diyo sen boyle konusunca keske onuda yapmasaydim diyo (bubyuzden beni sevdigini dusunmuyorum) seven insan sevdigine herseyin en iyisini yapmaya çalışmaz mi arkadaslar.. bana neden bisey yapikmadi diyorum hasetsin sen diyo... hic bisey sahibi degiliz sen boyle dusundukce diyo gercekten de bi kenarda birikmis paramiz bile yok
Soruma geleyim ben bu kaynana ile konusmasam kiskanc mi olur adim ve artik bu eski konulari kapatmanin vakti geldi mi ve ben gercekten hasetlik mi yapıyorum bunu esim dedi diye degil gercekten ben değiştiğimi dusunerek soruyorum.. kalbimi ve aklimi degistirmem duzeltmem icin dua edin nolur

Ya ne önemı var .
Kaynananızın Eltinize yaptıgı şeylerın .
Bizimde hiçbirşeyimiz lmadı . Takılan bilezikler alındı .
Şuan kaynım evlensın . Elimden gelen herseyı yaparım .
Herşey onun için ıyı olsun dıye çabalaım .

Boşverin ya . Olan oldu .
Konuşmak ıstemıyosan konuşma.
Eşine bık bık edip anan şunu bunu yapıyo dersen evliliğinde ziyan olur.

Önüne bak , evliliğine bak .
Herşey olur.

Hasetlik değilde bence , neden ayrımcılık neden istenmediğinizin cevabını arıyor gibisiniz.
Haketmediğim muameleyi neden gördümün cevabını arıyosun gibi geldi. Amaaan boşver naparsa yapsın gelininr , insan haksızlığa gelemiyo tabi bende öyleym ama bunun uzun süre savaşını veren biri olarak elime bişey geçmediğini anladım..
Unut ve mutlu ol mantığı en güzeli ;)

Yazip yazmamak konusunda kararsiz kaldim ama size danismadan da duramiycam hanimlar..
Evlenmeden önce kimsenin dedigini takmayan kendi bildigini okuyan ama el ne der diye yasamayan insanlar hakkinda art niyet düşünmeden konuşan vs bir insandim.. ya simdi simdi ne degisti? Evlendim evleneli bunlarin tam tersi herkesin hakkinda kötü düşünüp bir tek ben iyiyim diyorum ama neden? Yasadiklarim mi acaba diye dusunmekten alamiyorum kendimi..
Eşimle severek (sözde) evlendik.. sozde diyorum artik beni gercekten severek degilde hoslanti ile bi anlik cahil cesareti ile evlendi diye düşünüyorum yada bilmiyorun bana karsi tutumundan dolayida olabilir kafam cok karisik kazan gbiyim :KK43:
Annesi beni istemiyodu bunu dillendirnedi ama tutumlarindan bu cok belli oluyodu ama ben nisanlilik doneminde leyla leyla gezerken hic farketmedim bunu!(evlendikten sonra ben seni istememistimki dedi orasi ayri)ve ben elimden geldigince iyi niyetli davrandim ama artik o kadinin yuzunwle bakasim gelmiyor
Herseyi burnumdan getirdiler esya konusunda düğünumde o kadar cok uzuldumki yapilani unutamiyorum icimden cikmiyo onceden olsa Allaha havale ediyorum der unuturdum ama yok yani..
Eltime dokturmusler takilar bilezikler ama ben kiytirik bilezikten baska hic bsey gormedim onu bile nasil cok gordulerse borc var deyip aldilar elimden..
Simdide kucuk kaynimin nisani var gelin kiza ne yapsam diye kara kara düşünüyor onada varini yogunu koyacak ve dahasi cifte standart yapiyo bizi esimi hic dusunmuyo vari yogu diger ogullari ben konuyu acsam kiskanc oluyorum esime diyorum neyini eksik yaptim diyo sen boyle konusunca keske onuda yapmasaydim diyo (bubyuzden beni sevdigini dusunmuyorum) seven insan sevdigine herseyin en iyisini yapmaya çalışmaz mi arkadaslar.. bana neden bisey yapikmadi diyorum hasetsin sen diyo... hic bisey sahibi degiliz sen boyle dusundukce diyo gercekten de bi kenarda birikmis paramiz bile yok
Soruma geleyim ben bu kaynana ile konusmasam kiskanc mi olur adim ve artik bu eski konulari kapatmanin vakti geldi mi ve ben gercekten hasetlik mi yapıyorum bunu esim dedi diye degil gercekten ben değiştiğimi dusunerek soruyorum.. kalbimi ve aklimi degistirmem duzeltmem icin dua edin nolur bu beni cok yoruyor
Kv yapmamışsa suclu eşin değil. Onları Allaha havale et.

Ya ne önemı var .
Kaynananızın Eltinize yaptıgı şeylerın .
Bizimde hiçbirşeyimiz lmadı . Takılan bilezikler alındı .
Şuan kaynım evlensın . Elimden gelen herseyı yaparım .
Herşey onun için ıyı olsun dıye çabalaım .

Boşverin ya . Olan oldu .
Konuşmak ıstemıyosan konuşma.
Eşine bık bık edip anan şunu bunu yapıyo dersen evliliğinde ziyan olur.

Önüne bak , evliliğine bak .
Herşey olur.
Demi yaaaa cok haklisin severim kayinlarimi iyi olsunlar isterim..
Onca sey yapilmadi ama benden de guler yuz ev temizligi gbi beklentileri var bu zaman kadar gep yaptim simdi ne deyipte yapmasam ?

• Beğen
Reactions: H E
Dünya malı icin deger mi? Sahip olmadiginiz altinlar icin huzurunuzu kaciriyorsunuz farkinda misiniz. Esinizin ailesi size altin takilar almak zorunda mi? Madem beklentiniz vardi evlenmeseydiniz setleri, bilezileri almadan!!!
Istenmeyen gelinmissiniz bence diger gelinlerden ayri tutulman normal. Nasil anlamadin istenmedigini? Nasil kosa kosa kucaklarina atladin? Istenmedigini bildigin aileden nedir bu beklenti? Sana diger gelinlere yaptiklari seyleri yapmak gelmemis iclerinden ve yapmamislar. Bunu dile getirmek bile acizlik. Amacin sevdigin adamla hayatini birlestirmek miydi yoksa bu vesile ile altinlara takilara sahip olmak mi?

Hayır hasretlik değil insanız biz nihayetinde . Eltiye yapılan şey niye bana yapılmadı diyoruz haliyle haklı olarak

Demi yaaaa cok haklisin severim kayinlarimi iyi olsunlar isterim..
Onca sey yapilmadi ama benden de guler yuz ev temizligi gbi beklentileri var bu zaman kadar gep yaptim simdi ne deyipte yapmasam ?
Yapma .
Ama eşin bu faktörde önemlı .
Ben çalıştıgım halde işten gelip yemek yapmamı beklerdi :))
1 2 yaptım . Baktım olmuyor . Eşime anlattım oda kör değil ya anladı .
1,5 yıldır bunun gbi bir çok sebepten konuimuyorum .

Siz evlenirken eşinizin ailesinin yaptıkları,yapmadıkları sizden çok eşinizi bağlar.Diger kardeşlere yapilipta size yapılmadığında sizin değil eşinizin hakkı yenmiştir.Ama gidip kayinvalidenizin evini temizleyip /temizlememeniz eşinizin değil sizin bileceginiz istir

Dünya malı icin deger mi? Sahip olmadiginiz altinlar icin huzurunuzu kaciriyorsunuz farkinda misiniz. Esinizin ailesi size altin takilar almak zorunda mi? Madem beklentiniz vardi evlenmeseydiniz setleri, bilezileri almadan!!!
Istenmeyen gelinmissiniz bence diger gelinlerden ayri tutulman normal. Nasil anlamadin istenmedigini? Nasil kosa kosa kucaklarina atladin? Istenmedigini bildigin aileden nedir bu beklenti? Sana diger gelinlere yaptiklari seyleri yapmak gelmemis iclerinden ve yapmamislar. Bunu dile getirmek bile acizlik. Amacin sevdigin adamla hayatini birlestirmek miydi yoksa bu vesile ile altinlara takilara sahip olmak mi?
Ikili davranmis herkes diyodu seni istemiyo diye ama ben gözümü kulağımi kapatmisim evlendikten sonra taslar yerine oturdu

Siz evlenirken eşinizin ailesinin yaptıkları,yapmadıkları sizden çok eşinizi bağlar.Diger kardeşlere yapilipta size yapılmadığında sizin değil eşinizin hakkı yenmiştir.Ama gidip kayinvalidenizin evini temizleyip /temizlememeniz eşinizin değil sizin bileceginiz istir
Esim sessiz kaliyo görüyorda mi seslenmiyor görmüyor da mi seslenmiyor anlayamıyorum tek bildigim ailesi konusunda taviz vermiyor

Sana bişey yapılmamış olmasının sebebi eşini sevmiyo olmaları seni değil.Diğer çocuklarını daha çok seviyolar senin eşinden.

ay ben cok safim ya gözüm acilmaya basladi

Yapma .
Ama eşin bu faktörde önemlı .
Ben çalıştıgım halde işten gelip yemek yapmamı beklerdi :))
1 2 yaptım . Baktım olmuyor . Eşime anlattım oda kör değil ya anladı .
1,5 yıldır bunun gbi bir çok sebepten konuimuyorum .
Esin her firsatta laf vuruyo mu peki konusmuyosun diye ben iki uc ay konusmadim gitmedim basimin etini yedibgdelim diye

Esin her firsatta laf vuruyo mu peki konusmuyosun diye ben iki uc ay konusmadim gitmedim basimin etini yedibgdelim diye
Yoo ne münasabet .
Asla neden konuşmuyorsun demez çünkü çok geçerli sebeplerim var oda gördü biliyo.
Küsmden önce barış diceksen ben gidiyorum demiştim zaten .
1,5 senedr annesı hakkında bende konuşmam oda konuşmaz.

Hasetlik değilde bence , neden ayrımcılık neden istenmediğinizin cevabını arıyor gibisiniz.
Haketmediğim muameleyi neden gördümün cevabını arıyosun gibi geldi. Amaaan boşver naparsa yapsın gelininr , insan haksızlığa gelemiyo tabi bende öyleym ama bunun uzun süre savaşını veren biri olarak elime bişey geçmediğini anladım..
Unut ve mutlu ol mantığı en güzeli :KK66:
Bizde savas halindeyiz gercekten elime birsey gecmiyor cok haklisin

Back
X