Kötü bir şey yaptım sanırım

canım senin bi suçun yok kiii sonuçta sen istersen konuşmayalım da demişsin konu arasında.bence bi daha o konu açılınca sen yorum yapmadan o konuyu kapat konuyu değiştir.senin bi suçun yokkk

adlı psıkıyatrıden ogrendıgım kadarıyla gecmeyen ask acısı 1 ayı gecerse bu psıkolojık sorundur!

ara naasıl oldugu sor ıcın rahatlasın

canim bu sefer de kizi yuzustu birakmis gibi olmayacak mi peki?`

adlı psıkıyatrıden ogrendıgım kadarıyla gecmeyen ask acısı 1 ayı gecerse bu psıkolojık sorundur!

ara naasıl oldugu sor ıcın rahatlasın

en kisa zamanda iletisime gecicem mesaj biraktim benle konusmak istemeyebilirsin sadece iyi oldugunde iyiyim de yeter anlarim dedim..

ya kizlar neresinden tutup anlatayim bilmiyorum
bugun bir kizla muhabbet ettim konu ask mevzularina geldi kizla aslinda baya tansiyormusuz benim yakin arkadasima asikmis kisa bi sure cikar gibi olmuslar ayrilmislar. simdi arkadasim baska bisi ile cikiyo. kiz 1 senedir okula gitmemis yeni toparlaniyormus.. bunlarin hepsini ayni konusma icersinde ogrendim. cocuk buna evlenme teklifi etmis ettigi gun ayrilmis. cocugu taniyorum biraz yani bu konuda konusurken kiz fenalasti hastanaye kaldirmislar simdi kardesi haber verdi. konusurken soylemisti bu konudan dolayi bayiliyorum kotu oluyorum diye..
cok kotu hissediyorum kendimi kizi hasta etmisim gibi yani payim buyuk bu konuyu konusmamaliydik sanirim ara ara soyledim istemiyorsan konusmayalim dedim ama anlatmak istedi.
once hatta isim vermeden anlatti sonra senin yakin arkadasin dedi ben anladim o mu dedim evet dedi..

ya ne yapmam lazim? bu durumda birisine nasil davranilir? en iyi bir daha konuyu acmamak ama bu sefer de onu yuzustu birakmisim gibi hissedicek. kizla bi samimiyetim yok neden bu kdar detay anlatti madem hasta olacagini biliyo neden benle konusma ihtiyaci hissetti bilmiyorum..
tek bildigim su an kiz hastanede ben aglamamak icin kendimi zor tutuyorum.

cidden nasil yardim edebilirim kizlar ona? yani olay benime cozulcek degil biliyorum. ama elim ayagim titiryo ilk kez boyle bisey basima geldi ne yapmam gerektigini bilmiyorum.
fikir verin lutfen..
sen bu durumun içindesin ama kızın fenalaşmasının sebebi değilsin canım.kendi istemiş anlatmayı.
kız için çok üzüldüm ya.böyle seven bi insanı kaybedecek kadar aptal olabiliyo erkekler.umarım gerçekten değerini bilen biri çıkar karşısına

sen bu durumun içindesin ama kızın fenalaşmasının sebebi değilsin canım.kendi istemiş anlatmayı.
kız için çok üzüldüm ya.böyle seven bi insanı kaybedecek kadar aptal olabiliyo erkekler.umarım gerçekten değerini bilen biri çıkar karşısına

kiza cok soyledim hani istemiyorsan anlatma sordugum icin mi anlatiyorsun kendin istedigin icin mi diye?
onu anlatma istegim hic bitmiyo ki dedi..

ne diyim ki ben bu kiza.. aslinda yaninda olmak destek olmak istiyorum.. bir yandan soyledigi hersey dogru mudur bilmiyorum? bunu arkadasimla konusmak hic istemiyorum zaten. ama kiza hep onu hatirlatmak da istemiyorum

çok üzüldüm. ama bence bu bir sevgi değil. kendisine evlenme teklif edildiği gün terkedildiği için bir travma yaşamış bayan sanırım. ve bu travma beyninde ciddi hasarlara neden olmuştur. ve her üzüldüğünde yada çok heyecanlandığında ortaya çıkıyordur.

ama sizin suçunuz yok . sakın kendinizi suçlamayın. eğer bayanın dostluğundan memnunsanız devam edin görüşmeye derim. ama hakikaten bazı insanlar varki onların derdini dinlemekten artık siz dert hastası oluyorsunuz. benim bir arakadaşım vardı. artık inanın onun aşk acısını dinlemekten ben kendimi unutmuş hayattan sıkılmıştım. yani psikolijimi epey bozmuştu. otur kalk aşktan bahsederdi. başka bir konu geçmezdi aramızda.

bunları size anlatmamın sebebi bu bayanda buna benzer şeyler yaşayabilirsiniz. eğer ben kaldırabilirim diyorsanız görüşün destek olun derim. ama yok kaldıramazsanız hiç bulaşmayın derim.

bestecim cok cok dogru seyler soylemissin..
acikcasi su an ne yapmam gerektigini kestiremiyorum bi arkadasim dogru mu soyluyor belki de kendisi yanlis anlamistir olaylari dedi buna ragmen yaninda olasim var cunku bu konu acilmadan evvel bi gun oturup kahve icelim demistik.
daha evvel de benle cok konusma olanagina girmeye calismis ben farkinda olmadan engellemisim onu.
ne bileyim hakkaten kendisini anlayacagimi dusunuyordur belki..
bu durumda kendimi dusunmem bencillik olmaz mi?

bestecim cok cok dogru seyler soylemissin..
acikcasi su an ne yapmam gerektigini kestiremiyorum bi arkadasim dogru mu soyluyor belki de kendisi yanlis anlamistir olaylari dedi buna ragmen yaninda olasim var cunku bu konu acilmadan evvel bi gun oturup kahve icelim demistik.
daha evvel de benle cok konusma olanagina girmeye calismis ben farkinda olmadan engellemisim onu.
ne bileyim hakkaten kendisini anlayacagimi dusunuyordur belki..
bu durumda kendimi dusunmem bencillik olmaz mi?

canım bazı insanlar vardır ha duvara konuşmuşsun ha ona. bazılarıda vardır senden birşeyler öğrenir fikirlerine değer verir yanlışından döner. o bayanı tanımadığım için bu şıklardan hangisine uyar bilmiyorum. eminim sende bilmiyorsun. istersen bayan hakkında biriki kişye birşeyler sor çaktırmadan. ona göre karar verirsin canım. bencillik konusuna gelince ama o senin arkadaşın ve sen onu yüzüstü bıraksan bencil davranıyorsun derim. ama zaten arkadaş değilsiniz ve size aşkı yüzünden yaklaşmış. her açıdan değelendir canım. bak final zamanım diyorsun sınavlarını etkileyebilir o bayanın dertleri. mecburen hayatta ilk önce kendimizi düşünmelyiz değilmi? severken bile mutlu olacağımızı bildiğimiz yada mutlu olduğumuz kişiyi seviyoruz değilmi? bir nevi kendimizi düşünüyoruz aslında. sırf bizi seviyor diye sevmediğimiz birine katlanmıyoruz değilmi?

sevgiler canım. iyi bir analizden sonra arkadaşlık kurman dileğiyle.a.s.

cok tesekkur ederim beste cok dusunup oyle adim atacagimdan emin olabilirsin..
once hastaneden bi ciksiin iyi oldugunu ogreneyim de sonra atacagim adimlara karar veririm.

Bence sen bir daha o kızla bu konuda konuşma tatlım
Başka yapabileceğin bişey yok sanırım
Üzülme bu kadar böyle olcağını bilsen zaten o konu hakkında konuşmazdın...

iste insan sucu yok gibi hissetmiyo ama malesef..
keske sucum yok diyebilsem sanki kizi toparlandigi anda dagittim gibi geliyor.

Toparlanmış olsa dağılmazdı canım..
Demek aslında hiç toparlanamamış, toparlandığını sanmış sadece...

Zaman en iyi ilaç... O da zamana bıraksın; sen de...
Yaşananları unutmasa da, acısını unutacaktır... :teselli:​

umarım unutabilir..
çok dua edicem kız için..
zaten o konuşmak istemezse bişi yapamam..
konuşmak istediğinde de cümlelerime çok çok dikkat edip başka konulara yönlendirirm..

canim senin sucun yokki...
hic kendini suclama zaten sen demissin istemiyorsan anlatma diye o anlatmak geregi duymus.
ama bence ziyaretine gitmelisin...

bir haber alabilsem giderim aslında ama beni görmek istermi ayrı mesele..
of bilemiyorum ya

haber aldim cok sukur konustum.. bugun cikmis hastaneden.. iyi gibi.. konusmaya devam ediyor.. engellemek istemiyorum icine atacagina bana doksun dha iyi belki??

Bence buRda senin hiç bi suçun yok olacağı varmış olmuş takma kafana o kızada aciL şifalar dilerim ...

Sen gel bide benden dinle aşkı :D
ahhhhh kendinden herbişiden cok seviorrr insan bi anda bulunca kıymetlisini. herbişeye ragmen askı öle duruyor.hatta katlanıor bile.tutkuya bile dönüşür.
pfffffff...

ama sen neden hep dagıttım dion yaw.sadece dinlemişsin.çiçek al git kızın yanına.geçmiş olsun akılsız leylaaa de. bidaha böyle olmaması için bu konuyu benimle asla acmanı istemiyorum de.
ve mutlaka psikolog öner.
valla bende gitmeyi düşünom. bi insan 24 saat sevdiceğni düşünürmü yaaaaaa

Back
X