Kötü bir yanlış anlaşılma oldu

benkahvecanavari

ne kedisiz ne kitapsız
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.655
2.537
133
30
İzmir
Merhaba herkese,

Daha yarım saat önce yaşadığım bir üzüntüyü paylaşmak istiyorum sizlerle.

Ben öğrenci evinde 2 kişi kalmaktayım, ev arkadaşım su sıra erkek arkadaşıyla olduğu için ben de kendi erkek arkadaşımın evine gittim çünkü öğrenci evim çok büyük ve dubleks, bazı geceler korkuyorum. Kapılar tam tutmuyor, ev kapısı bazen tam kapanmıyor, kilitlesem dahi kendimi yalnızken kötü hissediyorum.

Dün gece erkek arkadaşımın evinde kaldım, birlikte film izledik ve uyuduk, daha sonra bu sabah erkenden erkek arkadaşımın ev arkadaşının babası çıkageldi. Çok üzüldüm, kendimi çok basit biri gibi hissettim, adam beni sorguya çektı, ailemin mesleği, hayattaki hedeflerim vb. Hepsini de söyledim, halbuki eğitimime çok önem veren biriyim ama kötü biri gibi hissettim ilk kez yaşadım böyle birşeyi, adam kendi oğluna çok kızdı okumuyor diye, adamın gözündeki çaresizliği gördüm, çok hak verdim aslında ama bende o şekilde yakalanmak istemezdim. Siz ne diyorsunuz bu duruma?

Kimene canim. Kim nederse desin. Elalemin ne dedigine bakarsaniz , daha bir cok seyle yaftalanirsiniz.
Boşver, kendini biliyorsun o yeter

Evet orası öyle, ama eğitim hakkında nutuk atınca kendimi de sorguladım açıkçası. Üniversitede okuyorum sonuçta benim de yanlış yaptığım birşey mi var acaba dedim

Sen de fazla dertsiz kaldın galiba

Allaha şükür yok, öğrenciyim, öğrencinin ne derdi olur ki? Ben sadece adamın söylediklerine takıldım. Ev dağınıktı mesela "Burası ahır gibi" vb. Ve özellikle beni erkek arkadaşımla beraber yatarken görmesine de utandım

Kimseye kendini anlatmak zorunda degilsin. Yaptiginda yanlis birsey yok.

Tabii orası öyle, sonuçta bir daha görmeyeceğim

Evet orası öyle, ama eğitim hakkında nutuk atınca kendimi de sorguladım açıkçası. Üniversitede okuyorum sonuçta benim de yanlış yaptığım birşey mi var acaba dedim
Koskoca insanlarsiniz kimsenin yargılama ve kinama hakki yok.. en ufak bir laf ima duyarsaniz da verin cevabınızı. Ki adam demek ki rahatsiz olmamis yoksa şimdiye 10kez laf degindirirlerdi. Genelde bayilirlar bilmislik taslamaya

Adam sonuçta sizi ilk defa görüyor tanışmak için sormuştur o soruları. Sorguya çekmemiştir.

Yaşadıklarınızla vicdanınız çelişiyorsa da bazı şeylerden geri durun bir zahmet. Ne demek basit biri gibi hissettim, yakalandım vs.

Bazı şeyler dediğiniz nedir? Mesela kimsenin evinde çok sık zaman geçirmemek, daima zamanında evinde olmak ve taviz göstermemek gibi mi?

adamın sizi sorguya çekme hakkı yok ki.

kaldı ki yanlış anlaşılma ne onu anlamadım. sevgilinizin evinde kalmışsınız. ee?

adamın sizi sorguya çekme hakkı yok ki.

kaldı ki yanlış anlaşılma ne onu anlamadım. sevgilinizin evinde kalmışsınız. ee?

Zannettim ki adam her zaman orada olduğumu düşündü, belki de kız ve erkek hep yatak odasında yatıyor, benim oğlum salonda vb diye... Ah çok kötü, adama da üzüldüm öyle hayal kırıklığına uğramış gibiydi ki...

Bazı şeyler dediğiniz nedir? Mesela kimsenin evinde çok sık zaman geçirmemek, daima zamanında evinde olmak ve taviz göstermemek gibi mi?

Burada konuya başlarken bile şu şu sebepten dolayı kaldım, film izledik uyuduk diyerek açıklama yapma gereği duymuşsunuz. Bu açık açık “aynı evde kaldık ama cinsellik yaşamadık” demeye getirmektir lafı.

İstediğiniz yerde istediğiniz kişiyle kalın bize ne. Ama sizin bu açıklamanız, basit hissetmeniz, yakalandım demeniz bunların hepsi birer alt metin içerir.

Burada konuya başlarken bile şu şu sebepten dolayı kaldım, film izledik uyuduk diyerek açıklama yapma gereği duymuşsunuz. Bu açık açık “aynı evde kaldık ama cinsellik yaşamadık” demeye getirmektir lafı.

İstediğiniz yerde istediğiniz kişiyle kalın bize ne. Ama sizin bu açıklamanız, basit hissetmeniz, yakalandım demeniz bunların hepsi birer alt metin içerir.

Tabiiki cinsellik yaşamadık, kendi evimde olsam yaşarım bu benim kararım ama başka birinin ailesine böyle birşey hissettirmek istemedim açıkçası, zaten eve gitmekte ki amacimizda cinsellik anlamında ne benim ne erkek arkadaşımın bir beklenti de olmamasıydı.

Tabiiki cinsellik yaşamadık, kendi evimde olsam yaşarım bu benim kararım ama başka birinin ailesine böyle birşey hissettirmek istemedim açıkçası, zaten eve gitmekte ki amacimizda cinsellik anlamında ne benim ne erkek arkadaşımın bir beklenti de olmamasıydı.

Hala açıklama yapıyorsunuz. Bize ne istediğinizi yaşayın diyorum ama bunu yaşarken vicdani duygularınızla aklınız aynı şeyi düşünüyor olsun.

Cinsellik yaşasanız da sıkıntı değil ki. Yetişkin insanlarsınız, yaptığınız şey sadece sizi bağlar. Ev arkadaşınızın babasına konuyla ilgili söz düşmez.

Back
X