- Konu Sahibi benkahvecanavari
Kendinizi kötü hissedecek birşey yokÇok sağolun, gerçekten biraz olsun rahatladım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendinizi kötü hissedecek birşey yokÇok sağolun, gerçekten biraz olsun rahatladım.
Siz kendinize basit ve kötü bi insan gibi davranmadıktan sonra kimse size o şekilde davranacak cesareti bulamaz. Durduk yerde kendi kendinize suçlu psikolojisine girmenin alemi yok.Merhaba herkese,
Daha yarım saat önce yaşadığım bir üzüntüyü paylaşmak istiyorum sizlerle.
Ben öğrenci evinde 2 kişi kalmaktayım, ev arkadaşım su sıra erkek arkadaşıyla olduğu için ben de kendi erkek arkadaşımın evine gittim çünkü öğrenci evim çok büyük ve dubleks, bazı geceler korkuyorum. Kapılar tam tutmuyor, ev kapısı bazen tam kapanmıyor, kilitlesem dahi kendimi yalnızken kötü hissediyorum.
Dün gece erkek arkadaşımın evinde kaldım, birlikte film izledik ve uyuduk, daha sonra bu sabah erkenden erkek arkadaşımın ev arkadaşının babası çıkageldi. Çok üzüldüm, kendimi çok basit biri gibi hissettim, adam beni sorguya çektı, ailemin mesleği, hayattaki hedeflerim vb. Hepsini de söyledim, halbuki eğitimime çok önem veren biriyim ama kötü biri gibi hissettim ilk kez yaşadım böyle birşeyi, adam kendi oğluna çok kızdı okumuyor diye, adamın gözündeki çaresizliği gördüm, çok hak verdim aslında ama bende o şekilde yakalanmak istemezdim. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
O zaten ogluna sormusturZannettim ki adam her zaman orada olduğumu düşündü, belki de kız ve erkek hep yatak odasında yatıyor, benim oğlum salonda vb diye... Ah çok kötü, adama da üzüldüm öyle hayal kırıklığına uğramış gibiydi ki...
Herkes bir daha nerede göreceksin demiş de ya evlenirlerse ne olacak?
Adam evlilik süresince kızı görecek ve evlenmeden önce ben bizim oğlanla aynı evde kalmışlardı, tanışmıştım diyecek.
Ya benim için sıkıntı değil de bilin istedim.
EDİT: Ah pardon yanlış anlamışım...
herkes kendi evladindan sorumlu. hayat senin hayatin. hem akli selim bir insan olmazsasan okumaz. hedef secmezdin. yanlis bir yorum .yapmak istemiyorm dedigim seyi sakin ama sakin yanlis anlamayin karsidaki insanlarin dusuncesi icin soyluyorm .namus. kalptedir insanin kisiligindedir. kimsenin bu sekilde yadirgamisina kotu dusunmesine gerektrmez allah sana zihin acikligi versin erkek arkadasinla mutluluklar dilerim canimMerhaba herkese,
Daha yarım saat önce yaşadığım bir üzüntüyü paylaşmak istiyorum sizlerle.
Ben öğrenci evinde 2 kişi kalmaktayım, ev arkadaşım su sıra erkek arkadaşıyla olduğu için ben de kendi erkek arkadaşımın evine gittim çünkü öğrenci evim çok büyük ve dubleks, bazı geceler korkuyorum. Kapılar tam tutmuyor, ev kapısı bazen tam kapanmıyor, kilitlesem dahi kendimi yalnızken kötü hissediyorum.
Dün gece erkek arkadaşımın evinde kaldım, birlikte film izledik ve uyuduk, daha sonra bu sabah erkenden erkek arkadaşımın ev arkadaşının babası çıkageldi. Çok üzüldüm, kendimi çok basit biri gibi hissettim, adam beni sorguya çektı, ailemin mesleği, hayattaki hedeflerim vb. Hepsini de söyledim, halbuki eğitimime çok önem veren biriyim ama kötü biri gibi hissettim ilk kez yaşadım böyle birşeyi, adam kendi oğluna çok kızdı okumuyor diye, adamın gözündeki çaresizliği gördüm, çok hak verdim aslında ama bende o şekilde yakalanmak istemezdim. Siz ne diyorsunuz bu duruma?