kötü birşey yaptım:(

Etlibutlu

Guru
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
875
151
323
Ankara
arkadaşlar ben çok kötü bişey yaptım çalıştığım yerde bi arkadaşım var daha doğrusu benden küçük 21 yaşında evli 5 aylıkda hamile.sürekli eşine mesaj geldiğinden bahsediyodu birileriyle konuşuyomuş sürekli.bu soruncada arkadaşlarım diyomuş.bigün bilgisayarda başak bi isimle face dresi görmüş.abla bulabilirmisin dedi bende salak gibi buldum kocası çıktı.bekar yazmış durumuna bi tane kızla resimleri felan var. kız çok ağladı ben çok kötü oldum salak gibi niye yaptım bunu bilmiyorum çok pişmanımm çok. çok özür diledim arkadaşımdan ama senin ne suçun var abla diyo.eşide anlatacaktım zaten demiş ama ben ben salak bennnnn ne karışırsın bilmemki:(((((((

Senin ne suçun var hakikaten cnm benim, sıkma hiç canını. Kızı kandırıomuş işte, aksine iyilik yaptın bence. Kendisi istemeseydi, sen gidip gösterseydin o zmn kötülük yapmış olurdun belki. Ama kız belli ki üç maymunu oynamak istememiş. Sen doğru olanı yaptın bana göre. Üzülme hiç.

kendini kötü hissetmene gerek yok bence...
hatta bi kadını uyandırmışsın eşinin ne pislik olduğunu öğrenmiş...
iftira atmamışsın yalan söylememişsin kafana görede yapmamışsın..
kız istemiş zaten senden bunu..
sen sadece yardım etmiş oldun bunun ortaya çıkmasına...
hem fena mı oldu bak kadın öğrendi bunu kandırılması dahamı iyi olurdu...
sen kızın kötü durumundan etkilendin heralde...
kız kendi düştüğü duruma ağlıyor sen bulduğun için değil...
sen üzmedin onu kocası üzdü...
senlik bi durum yok rahat ol...

iftira değil yalan değil bence kendini üzme cnm kadını uyandırmışsın birde öyle bak ama eğer ark.ın boşanacaksa delilleri toplamasına da yardım ederek gelecekte kendsinin ve çocuğunun geleceğine katkıda bulunarak kendini düzeltebilirsin ama boşanmayacaksa da zorlama

O kadının yerine koyduğumda derim hep..
Ben de bilmek isterdim.
Adamın karısı ahmileyken üstelik gönlünü eğlendirecek.
Kadını aptal yerine koyacak...
Yok öyle şey...

çok üzüldüm kızlar bide hamile keşke karışmasaydım diyorum ama kendisi çok ısrar etti abla ben anlamıyorum nolur bi bakalım dedi baktım kocası çıktı resimler sözler neler neler yazmış kızda görünce yıkıldı sanki.boşanmam diyo çocuk var diyo.offf bilmiyorum aklım karıştı.

insanlar doğruları söylemektn neden utanır oldu?? bence yanlışları yapanlar utansın sen değil

21 yasında ve 5 aylık hamile. :( bi de üstüne aldatılmak..... cok üzüldüm kızcağıza. teselliye ve desteğe ihtiyacı var :(

21 yasında ve 5 aylık hamile. :( bi de üstüne aldatılmak..... cok üzüldüm kızcağıza. teselliye ve desteğe ihtiyacı var :(

evet bende çok üzüldüm.elimden geldiğince teselli etmeye konuşmaya çalışıyorum ama çok üzgün.ben bunu hakedecek ne yaptım diyo.bide kocasıda çalışmıyo bu çalışıyo:(

Bak demiş, bakmışsınız.. Siz bulmasanız, başkasından yardım isterdi.. Kendinizi kötü hissetmeyin..

senn ne sçun varki snçta arkdşn sna bi ricada blnmş zaten şpeheleri varmş bunu kesnlştrmk için senden yardım istemiş tmm üzücü çok üzücü birşey :/ ama senn sçn yok tek sç iflah olmaz erkklerde kalitsz karkteri bozk insanlar bnlar onlara herşey müsthktr ..

kocası kızın öğrendiğini öğrenince duvarları felan yumruklamış ben seni çok seviyorum bi anlık boşluğuma geldi felan demiş.gidelim buralardan felan diyomuş.

benim arkadaşım olsaydın ve bana yardım etseydin sana minnettar kalırdım,salak yerine konmak çok acı....ama kız boşanmak istemiyorsa neden kurcalayıp kendini de bebeğini de üzüyor hiç anlamadım...:19:

doğru söylüyosunuz arkadaşlar çok ısrar etti abla nolur dedi bende hiç aklıma gelmedi kocasının çıkacağı.neyse artık yapacak bişey yok:(

gerçek arkadaşlık sizin yaptığınız bugün söylenmese yarın öğrenecekti hatta ozaman kendini dahada salak yerine koymuş hissedecekti.bugün hamile yarında inşallah anne olacak yıne birşey değişmiycek.ben bir arkadaşımın eşini çapkınlık yaparken görsem anlatırdım gördüklerimi çünkü benım arkadaşım onu zaten yarın öğrenecek nıye daha fazla kandırılsın kı

Back
X