kötü birşey yaptım:(

adamın ipliği pazara çıkmış işte. senin üzülmene hiç gerek yok. ne yani karnında çocukla birlikte kocaman bir yalana inanmaya devam mı etseydi.

sizin suçunuz yok. 21 yaşında gencecik ve hamile.. çok üzüldüm. birde adamı evde besliyor. çocuk babasız kalacak diye üzülüyor ancak babalık vasfı yok o adamın. Allah kimsenin başına vermesin...

ayyy kızlarrr ben kendimi üzdüğümle kaldım bu sabah bi telefon konuşmaları vardı canımlı cicimli.noluyo yaa dedim kendi kendime .neyse artık karışmam

Son düzenleme:
kadının çocuk var ortada demesinden herşeyi sineye çekeceği belliydi zaten neyse en azından siz rahatladınız

Bazı kadınlar eşleri ne yaparsa yapsın vazgeçmiyorlar. Bulunmaz hint kumaşı mı ne bu erkek milleti :26:

Başlıkta yazdığınız gibi değil hiç de kötü bişey yapmamışsınız bence. Siz gerçekleri göstererek elinizden geleni yapmışsınız artık bayanın eşine nasıl davranacağı kendi bileceği iştir.
Hiç kendinizi üzmeyin büyükler hep der ya "karı koca arasına girilmez" diye şimdi anlıyorum bu sözü. Bir bakarsın dargınlar bir bakarsın kumru olmuşlar..

kendini üzme bence arkadaşın için evet üzülmüşsün haklı olarak ama bir yönden de sevin eşinin yaptığı iğrençliği pisliği öğrenmiş oldu en azından senin suçun da yok zaten

kendini kötü hissetmene gerek yok bence...
hatta bi kadını uyandırmışsın eşinin ne pislik olduğunu öğrenmiş...
iftira atmamışsın yalan söylememişsin kafana görede yapmamışsın..
kız istemiş zaten senden bunu..
sen sadece yardım etmiş oldun bunun ortaya çıkmasına...
hem fena mı oldu bak kadın öğrendi bunu kandırılması dahamı iyi olurdu...
sen kızın kötü durumundan etkilendin heralde...
kız kendi düştüğü duruma ağlıyor sen bulduğun için değil...
sen üzmedin onu kocası üzdü...
senlik bi durum yok rahat ol...

katılıyorum kesinlikle rahat olmalısın. belki kötü zamanda öğrendi ama düşünsene biz onun yerinde olsak bilmek istemez miyiz? senin hiç suçun yok. konuya da üzüldüm. erkekler neden böyle yapıyor neden doymak bilmiyorlar? :(:(

yine ikna etmiş demek ki kocası işten izin alıp yanına koştuğuna göre ne desem bilemedim =(
insan aşıkken gerçekten kör oluyor demek ki bir insanın hayatına dışardan biri ile o yaşayan insanın bakış açıları farklı oluyor

Sen hiç üzülme arkadaşım sen mi aldattın hem söyleyip kadının kandırılmasının önüne geçmeye çalışmışsın ama kadın da halinden memnun gibi senin yapacağın bir şey yok bu saatten sonra içini ferah tut. Mutlu mesut yaşasın onlar.

Ayyyy canim sen uzulme de o adama sinir oldum..off bide calismiomus ..karisinin oarasini kizlara cafeleerde yediriodur o..nasil sinirlendim nasil uzuldum ben ya..kiz bide bosanamam diomus...hem issiz hem aldatio ve cocuk icin bile katlanilmaz..allahim bi an once kizin gozlerini acsin akil fikir guc cesaret versin insaallah

Allah o kocasını nasıl biliyorsa öyle yapsın. Böyle şey mi olur ya gencecik gül gibi karısını aldatıyor hem de hamileyken.. :47::47::47:

son zamanlarda erkekler evde kadınlar çalışıyor birde aldatılıyorlar bu ne biçim dünya oldu böyle yaa adama bak hem karısını karnını doyuruyor oda başkasınınkini hey allahım sen şaşırtma yarabbim sen ıslah et
yanlız kız daha çokk kazıklanır.......

Bence kötü bir şey yapmamışsın aksine çok güzel bir şey yapmışsın arkadaşını pislik birinden kurtarmışsın

bence karışmamak lazım.
bende bir arkadaşın bulmuştum gitti kocasına ben kötü oldum.
hep şikayet ederdi ondan.salaktı eşi her bakımdan.
sonra iyi oldu.başka çocuklar yaptı,beni unuttu.
herkesin özeli kendine.

Back
X