Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İki haftadır kahverengiden daha koyu akıntım var az az oluyo siyaha benzer ama sürkli oluyo 7. Haftamdayım iki kere gittim dr kötü bişey yok diyor ozaman ne den oluyor başına gelen var mı yardım edin lütfen düşğk mü yapıyorum yoksa
Benimde 5.haftamda olmuştu hem kahverengi hem pembe geliyordu hemde yoğun kıvamlı düşük sandım ama düşük olmadı 8 haftamda yine pembe lekeler geldi koşa koşa hastaneye gittik bebekte kesede hiçbişey yoktu kanama bebekten değildi sonrada kesildi zaten önlem olarak progestan kullandım sadece insallah sizinkide geçer
İki haftadır kahverengiden daha koyu akıntım var az az oluyo siyaha benzer ama sürkli oluyo 7. Haftamdayım iki kere gittim dr kötü bişey yok diyor ozaman ne den oluyor başına gelen var mı yardım edin lütfen düşğk mü yapıyorum yoksa
Vakit kaybetmeden başka bir doktora git bence de.Diğer arkadaşlar da bu şekilde yazmış zaten.Belki bebekten değil de keseyle alakalıdır kanama.Geçtiğimiz hafta bağırsak enfeksiyonundan dolayı antibiyotik kullandım ve kontrol amaçlı doktora gitmiştim.Doktorum eğer kahverengi akıntı olursa h beklemeden hemen gel dedi.Benim şeffaf akıntı içinde hafif kıl gibi kan geldi bikaç kere ondan korkmuştum.Allah bebeklerimizi bize bağışlasın hayırlısıyla.