• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü burun ameliyatı

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.730
1.137
698
Ankara
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun, kendimi çok ama çok kötü hissediyorum. Ben yıllar önce burnumdan ameliyat oldum ve sonuç facia oldu. Özellikle ilk zamanlar o kadar çirkindi ki.. Zamanla güzelleşmedi aslında, ben aynada yeni görüntüme alıştım o kadar. Kesinlikle değişmedi. O kadar çirkin ki... Çok çirkin olduğu için yüzüm de doğal olarak çirkin görünüyor. Ameliyattan önce yüz güzelliğime iltifat alırdım hep, herkes özellikle belirtirdi "ne kadar güzel bir yüzün var" diye. Şimdiki yüzüm... Neden iyice araştırıp iyi bir doktor bulup tekrar ameliyat olmadım diye çok pişmanım. Ameliyatımın üzerinden 10 yıl geçti, gençliğimin en güzel çağlarını bu çirkin burun ve yüzle geçirdim: 20-30 arasını. "Şimdiden sonra ameliyat olsam ne fark eder, o kadar yıl bu çirkin burunla yaşadım" diyorum. Bu konuda kendimi çok ama çok kötü hissediyorum. Yardımınıza ihtiyacım var. Ne yapabilirim, bu psikolojiden nasıl kurtulabilirim, bu durumun bende yarattığı zihinsel acıyı nasıl azaltabilirim? Nasıl oldu da bu iğrenç burunla yıllarca yaşadım, en çok buna pişmanım ve bu pişmanlıktan kurtulamıyorum. Bu pişmanlık hep benimle. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Çok geçmiş olsun. Durumunuz ne kadar kötü bilmiyorum ama neden memnun olmadığınız bir burunla yaşamaya devam edesiniz? 38 yaşındayım ve geçen ay yüzümden bir operasyon geçirdim, estetik amaçlı. Botoksumu da hiç ihmal etmem. Kendinize bakmanız gereken asıl yaşlara geliyorsunuz. Madem rahatsızsınız, iyi bir doktora kaygılarınızı anlatın ve bir revizyon ameliyatı olun. Rahatsız olmazsanız Burun fotonuzu görmek isterim. Dr ismini de burada ifşa edin ki yeni insanlara zarar veremesin.

Yapmayın lütfen hayatı zindan etmeyin kendinize. Yaşınız geçmemiş ki hem geçmiş olsa ne farkeder. Önemli olan sizin bundan sonra ne hissedeceğiniz. İşiniz gücünüz varsa, maddi olarak iyi durumdaysanız revizyon olun. Çok iyi doktorlar var artık. Ama sıkmayın canınızı bu kadar 😊

Yaş ne alaka anlamadım
evet daha erken yapsaydın revizyonu iyidi
Ama yaşında bir şey yok...50 yaşında olunca da güzel olmak istemezmisin mesela? Tamamen kendi ruh sağlığın için!?
Çünkü baksana kendini beğenmemek seni bu yaşında nasıl düşüncelere soktu...
Ihtiyaç duyuyorsan yap bir an önce

önceki. burnunuzdan daha kötü olduğunu sanmıyorum. eğer önceki burnunuzun yalnızca ufak bi kusuru varsa dediğiniz gibi olmuş olabilir. toparlanabilicek durumdaysa ve pskolojiniz bozulduysa ikinciyi deneyin derim ama zaten oldukça hırpalanmışsa birdaha dokunup iyice bozmayın. ben büyürken burnumla ilgili oldukça büyük olduğuna dair yorumlar alırdım ve bunu çok dert ederdim. yıllar geçti kıkırdaktaki bi bozulmadan dolayı ufak bir operasyon yaptırmak durumundaydım doktorum estetik de ister misin dedi ben de gereksiz yere özgüvenli görünmek isteyip reddetmiştim:D hemen ardından yaptırmadığıma pişman oldum çünkü ameliyat süreci ve sonrası onca tampondan dolayı burnumun daha da büyüdüğünü düşünmeye başladım. neyse yıllar geçti. kendimi seksi fransız kadınları gibi görmeye başladım. kendimi sevmeyi öğrendikten sonra burnum da sanki seksi geliyor bana. adrien brody(erkek seksisi:), barbra streisand, merly streep, sarah jessica parker, maya rudolph vs... bunlara hayranım. takılmayın böyle şeylere

Çok geçmiş olsun. Durumunuz ne kadar kötü bilmiyorum ama neden memnun olmadığınız bir burunla yaşamaya devam edesiniz? 38 yaşındayım ve geçen ay yüzümden bir operasyon geçirdim, estetik amaçlı. Botoksumu da hiç ihmal etmem. Kendinize bakmanız gereken asıl yaşlara geliyorsunuz. Madem rahatsızsınız, iyi bir doktora kaygılarınızı anlatın ve bir revizyon ameliyatı olun. Rahatsız olmazsanız Burun fotonuzu görmek isterim. Dr ismini de burada ifşa edin ki yeni insanlara zarar veremesin.
Ben de basından beri ameliyat düşünmemiştim hiç (burnum çirkin)
Suan 40 yasındayım yavas yavas burun ameliyatı düşünür gibiyim

benim orijinal burnumda çok kötü :) baya belirgin kemikli bir burnum var. Aklımın hep bir köşesinde burnumu yaptırmak olsa da genel olarak kendimi beğenirim. Yani yaptırmaya cesaret etmek hep istiyorum ama bu halimle de mutsuz değilim açıkçası. Ama bu sıra etrafımda yaptıran o kadar çok ki. Geçen annemin gün arkadaşını gördüm 50 yaşında burnunu yaptırmış. Onu görünce ben niye yaptırmıyorum diye sorguladım kendimi ve havalar soğuduğu gibi yaptıracağım. Ama dediğim gibi bu halimle de hiç mutsuz olmadım, kendimi hep beğendim. Konusu açılınca da benim için hep şaka konusu oldu

26 yaşimda dislerime tel taktırdım. Gec olduğu icin pişman olmuştum ama nasılsa geçti yaptırmamayayim dememişim iyiki.

30lu yaşlar bir kadının en güzel yaşlarıdır.

Sizin yerinizde olsam yaptırırım.

50 olsam da yaptırırım.

Çünkü neden yatırmayayım ki. Kaybım ne olacak. 20 leri kaybettim diye. 30lar 40 lar 50ler de mi kaybolsun.

Düşünceniz saçma. Doktora gidin ne yapılacaksa yaptırın. Birkac aya düzelir zaten. Tel takirmak gibi seneler süren bir işlem deil

Doktor ferruh bingül. Kimse kendisine yanaşmasın lütfen. işte korkuyorum. aslında bir doktor var aklımda bu aralar, revizyonda çok başarılı fakat o kadar pahalı ki, ailemin bu parayı karşılayabileceğini sanmıyorum. Burnumun gerçekten düzeleceğine inandığım bir doktor bulabilsem hemen ameliyat olurdum tabii ücreti de hesaba katarak, bütçeme uygun birisini bularak. Çok iyi doktorlar resmen araba fiyatına revizyon yapıyor.

Back
X