- Konu Sahibi fataldanger
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun, kendimi çok ama çok kötü hissediyorum. Ben yıllar önce burnumdan ameliyat oldum ve sonuç facia oldu. Özellikle ilk zamanlar o kadar çirkindi ki.. Zamanla güzelleşmedi aslında, ben aynada yeni görüntüme alıştım o kadar. Kesinlikle değişmedi. O kadar çirkin ki... Çok çirkin olduğu için yüzüm de doğal olarak çirkin görünüyor. Ameliyattan önce yüz güzelliğime iltifat alırdım hep, herkes özellikle belirtirdi "ne kadar güzel bir yüzün var" diye. Şimdiki yüzüm... Neden iyice araştırıp iyi bir doktor bulup tekrar ameliyat olmadım diye çok pişmanım. Ameliyatımın üzerinden 10 yıl geçti, gençliğimin en güzel çağlarını bu çirkin burun ve yüzle geçirdim: 20-30 arasını. "Şimdiden sonra ameliyat olsam ne fark eder, o kadar yıl bu çirkin burunla yaşadım" diyorum. Bu konuda kendimi çok ama çok kötü hissediyorum. Yardımınıza ihtiyacım var. Ne yapabilirim, bu psikolojiden nasıl kurtulabilirim, bu durumun bende yarattığı zihinsel acıyı nasıl azaltabilirim? Nasıl oldu da bu iğrenç burunla yıllarca yaşadım, en çok buna pişmanım ve bu pişmanlıktan kurtulamıyorum. Bu pişmanlık hep benimle. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.