kötü doğum günüm

vay terbiyesiz! bu adam bildiğin hödük! bundan ne köy olur ne kasaba!
bende çok mu sinirlendim ne
terbiyesize bak sen!

ayrıl gitsin yolu açık olsun.

sana hiç değer vermediğini olabilecek en kaba şekilde anlatmış
hatta nerdeyse seni kendinden soğutmak için ne gerekiyorsa yapmış

canını sıktığına değmez böylesi için
bir tecrübeydi öğrenmem gereken şeyler varmış de ve bu adamı sal gitsin

Sakin kendinizi boylelerine layık gormeyin sakin.değer verin kendinize

Ayrıl diyenleri anlamıyorum gerçekten bu bitmesi için bir sebep olamaz ya.
Bazı insanlar özel günlerde yapılan zorlama şeyleri sevmez mesela.
Benim nişanlımda öyle tamam hediyesini alır dısarı cıkarır ama öyle süprizler değişik mekanlar beklemem ondan ben.

Ayrılmak için sebep değil bence.

sanki sen onun hediyesine veya alacağa pastaya mı muhtaçsın işe bak... İnsan bu günlerde iki güzel söz romantizm falan bekler sevgilisinden...

Ben size değer verdiğini düşünmüyorum yaptıklarını kafanıza kakmış resmen benim eşimde sürpriz falan bilmez ama anlarım çabaladığını böyle günlerde insanın hissettikleri çok önemli size böyle kötü hissettirmeye Hakkı yok

"şimdi sen bide pasta yersin yeme boşver" şunu okudum ve oha dedim yani . en pahalı tatlıyı yiyip kitleseydin, hediyeni beğenmedim başka bişey alalım deyip seçseydin en pahalısından. o zaman insanın gururunu kırmak nasıl oluyormuş görürdü.

Hani derler ya ay eşim çok romantikti evlendikten sonra doğum günümü bile kutlamıyor al para kendine birşeyler al diyor falan derler ya, heh işte burdaki şahıs imzaları atmadan gelecekte nasıl olacağını söylemiş ve uygulamış. Sonradan hayal kırıklığı yaşama diye. Şimdi kendini sıka sıka süpriz yapıp ilerde kendi gibi davransa asıl o zaman üzülürdün. Romantik değil ormantik koca olur bundan

Ayının tekini bulmuşsunuz kusura bakmayın da. Hediyesi, sürprizi eksik kalsın. Adamın ettiği laflara, tavırlara baksanıza... yaban ayısı gibi. İnsan biraz nezaket bilir. Doğumgünü, sevgili filan bahanesiyle değil, insan olarak bilir yani. Bununla devam edecekseniz alışın. Ben hiç çekemezdim şahsen.

Doğum gününüz kutlu olsun. Nice senelere...

:)

Boşverin bea. Ayrılacaksanız ayrılın. Yok ben odunumu seviyorum diyorsanız, buna alışın.

Doğmuşsunuz işte.. Daha güzel gün mü var sizin için? Bir odun için kendinizi üzmeyin.

Birdaki seneye mis seneye 28 olcanevlebmege düsünmüyormu bu ömür boyu sevgilimi kalcak yaş nerdeyse 30 olmuş

Ne kaba saba bir tavır. Bazısının aldığı toplu iğne sizi dünyanın en mutlu insanı yapabilir ama böyle bir öküz dünyaları alsa, böyle bir tavırla ne değeri var?
Sevgililik, nişanlılık günleri karşımızdaki insanı tanıyalım diye var. İnsanların değişmediğini, sonradan düzelmediğini, bazı şeylerin karakter meselesi olduğunu aklımızdan çıkarmamak lazım.

2 senedir hiç beni kıramayan adam dün paramparça etti. Dün hiç konusmadim kendisiyle Ben naptim hala diyo Al hediyeyi çöpe at bugün telafi ediyim bu kadar uzulecegini tahmin etmedim yazmış. Birazdan arkadaşlarımla kahvaltiya gidicem bugün onu düşünmek bile istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…