• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kotu dusunceler

Melisa93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
295
91
48
31
Merhaba kizlar. Uzun suredir boyleyim. Olumlu dusunemiyorum. Hersey hakkinda olumsuz dusunceler kafamda dolasiyor. Nisanlimla yaza evlilik olacak Insallah ama o da beni mutlu etmiyor. Onceleri onunla dusundugum her saniyeden mutlu olurdum. Simdi sanki bir sey olacak evlenemeyecegiz evlensek bile kotu bir seyler olacak gibime geliyor. Olumsuz dusunceler geliyor aklima. Isimle ilgili de oyleyim. En cokta nisanlimla gelecek hakkinda birseyler aklima gelince boyle oluyor. Psikologa gitmeyi dusunuyorum ama vakit yok simdilik. Buraya yazmayi dusundum belki beni rahatlatir diye. Bu neden kaynaklaniyor olabilir? Benim gibi olan varmi?

Evlilik öncesi böyle bir dönem genelde oluyor. Ama eger devam ederse yardım al. Olmadı samimi bir arkadaşına Dök içini

çok vesvese yapıyosun. olacağı varsa olur zaten. kafanı dağıtacak şeylerle uğraş. tv izle, oyun oyna, git dedikodu yap, gelinlik modelleri bak, çiz. ne bilim başka bişeylerle uğraş işte.

Bi sey yasamis olmalisiniz..belki yakin zamanda belki de gecmiste..bastirdiginiz bi sey var mi?ya da bu evlilikte mantiginiza yatmayan bi seyler de olabilir
Kisa zamanli çözüm icin iyimser,pozitif insanlarla konusmaya calisin..

Ben!
Ekim 2016 'da düğünüm son 1 aydır bir tuhafım.. sanki kötü şeyler olacak hiç bir şey istediğimiz gibi olmayacak gibi hissediyorum.. hatta bazen abartıp nişanlıma bir şey olursa ben ne yaparım diye düşünüyorum.. hatta bazen olduğunu düşünüyorum , ağlıyorum :) . Düğüne kadar şizofrenleşmezsem iyidir!

bende oluyor bazen, yani her şey çok iyi olunca insan bozulacak diye korkuyor... pozitif düşünmeye çalışın

Güzel bakarsan güzel görürsün herşeyin altında bişey arama kuzu.

Ben!
Ekim 2016 'da düğünüm son 1 aydır bir tuhafım.. sanki kötü şeyler olacak hiç bir şey istediğimiz gibi olmayacak gibi hissediyorum.. hatta bazen abartıp nişanlıma bir şey olursa ben ne yaparım diye düşünüyorum.. hatta bazen olduğunu düşünüyorum , ağlıyorum :) . Düğüne kadar şizofrenleşmezsem iyidir!
Aynen ya bendede oyle:110:

Aramizda kotu bir sey olmadi. Ama bu aralar isinden dolayi pek gorusup konusamiyoruz. Mesela evli oldugumuzu dusunuyorum. Sonra birimize bir sey olacakmis gibi fikirler aklima geliyor. Sanki birden kendime geliyorum ben ne yapiyorum diyorum guzel seyler dusunmeye itiyorum kendimi

heyecan ve mutluluk hissedeceginiz bir zamanda boyle hissetmeniz normal degil
kesinlikle bunun altinda yatan birsey var, bilincaltinizda bir korku var ve sizde neden oldugunu bilmiyorsunuz

devam ederse kesinlikle destek alin, zira dugun telasi iyi anlamda degil kotu anlamda bir tecrube olucak sizin icin

umarim nisanliniz ilgili biridir ve onun ilgisi sayesinde bu dusuncelerden kurtulursunuz tez zamanda

Anskiyete bozukluğu.. Kendimde birtakım değişimler farkedince araştırıp bulmuştum. Ben De sevdiklerime bir şey olacağını düşünüyordum Allah korusun.. Şimdi biraz daha iyiyim çok şükür

heyecan ve mutluluk hissedeceginiz bir zamanda boyle hissetmeniz normal degil
kesinlikle bunun altinda yatan birsey var, bilincaltinizda bir korku var ve sizde neden oldugunu bilmiyorsunuz

devam ederse kesinlikle destek alin, zira dugun telasi iyi anlamda degil kotu anlamda bir tecrube olucak sizin icin

umarim nisanliniz ilgili biridir ve onun ilgisi sayesinde bu dusuncelerden kurtulursunuz tez zamanda
Nisanlimla tanistiktan soz nisan olacakti abim askere gitti annemler onu bekledi. Sonra nisanlim ailesiyle birlikte yurt disina gitti. 1-2 yil sonra geldiler. Dugun olacakti ekimde anneannem vefat etti. Annem cok etkilendi dugunu ertelediler. Simdide oyle yaza olacak diyorlar ama daha tarih falan ayarlanmadi. Oturup konusulmadi. Boyle seyler de belki etki ediyordur. Icimde hep birseyler olacak gibi bir his var. Nisanlim ilgili biri ama onunla boyle konular konusmuyorum. Zaten haftada 1 bulusuyoruz onunla guzel vakit gecirmek istiyorum

Nisanlimla tanistiktan soz nisan olacakti abim askere gitti annemler onu bekledi. Sonra nisanlim ailesiyle birlikte yurt disina gitti. 1-2 yil sonra geldiler. Dugun olacakti ekimde anneannem vefat etti. Annem cok etkilendi dugunu ertelediler. Simdide oyle yaza olacak diyorlar ama daha tarih falan ayarlanmadi. Oturup konusulmadi. Boyle seyler de belki etki ediyordur. Icimde hep birseyler olacak gibi bir his var. Nisanlim ilgili biri ama onunla boyle konular konusmuyorum. Zaten haftada 1 bulusuyoruz onunla guzel vakit gecirmek istiyorum

bazi aksilikler ust uste gelince buda seni etkilemis bilincaltina yerlesmis demek ki
sen icini ferah tut, kaderde varsa iyiyede kotuyede engel olamayiz zaten dusunsende uzulsende degismez elinde olmayan seyler icin kendini uzme

Genelde olur boyle bizlerde erkeklere gore daha hassas ve duygusal oldugumuz icin,hatta cokkk mutluyken sanki o mutlulugu haketmiyormusuz gibi bozulacak korkusu sariyor bizi...dusun ki bizim toplumdaki kadinin yeri genlerimize kadar islemis:KK70:mutlulugu haketmiyorsun sen!kendine gel sen bir kadinsin hizmet ve itaat icin yaratilmissin:KK62:heyyytt yavrum durum bu kadar vahim iste:KK69:

bazi aksilikler ust uste gelince buda seni etkilemis bilincaltina yerlesmis demek ki
sen icini ferah tut, kaderde varsa iyiyede kotuyede engel olamayiz zaten dusunsende uzulsende degismez elinde olmayan seyler icin kendini uzme
Evet dogru soyluyorsun. Tesekkur ederim destekleriniz icin:KK16:

Back
X