Kötü embriyo transferi

_adanali_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
94
25
38
Merhabalar,
Transfer aninda embriyolarimin Gelişiminin yavas oldugu bilgisi verildi. Kotu embriyoymus. 6 hucreli, 2. Kalite dedi embriyolog. Kafam allak bullak oldu. Kotu embriyo transferi olup pozitif sonuc alan var mi?Tam rahat olmam gereken haftalarda kafam allak bulllak, icim buruk

Merhabalar,
Transfer aninda embriyolarimin Gelişiminin yavas oldugu bilgisi verildi. Kotu embriyoymus. 6 hucreli, 2. Kalite dedi embriyolog. Kafam allak bullak oldu. Kotu embriyo transferi olup pozitif sonuc alan var mi?Tam rahat olmam gereken haftalarda kafam allak bulllak, icim buruk

bence sen canını sıkma canım
6 hucrelı ama kacıncı gun embrıyosu
2. kalite olması tutmayacak anlamına gelmiyor
sen ona o sana tutunsun tatlım

Benimde 3.günü gelişimi yavaş denildi 5.gün blast olmasını beklicez dediler 4 embriyom vardı 2 tanesi 6.gün blastosist olabildiler 2.kalite benimde. miyom görüldüğü için ocakta donduruldu aldırdıö miyomı bekledim.Cuma günü transferim oldu iki tane kısmet bu işler çok kaliteli olan embriyolarda tutmayabiliyor kısmet olmayınca stres yapmayın

Benimde 3.günü gelişimi yavaş denildi 5.gün blast olmasını beklicez dediler 4 embriyom vardı 2 tanesi 6.gün blastosist olabildiler 2.kalite benimde. miyom görüldüğü için ocakta donduruldu aldırdıö miyomı bekledim.Cuma günü transferim oldu iki tane kısmet bu işler çok kaliteli olan embriyolarda tutmayabiliyor kısmet olmayınca stres yapmayın

tatlım senı takip ediyoruım
senınde durumun benım gibi
o yuzden sonucunu merakla beklıyorum
benım embrıyoma cok benzıyor gelısımı
senın sansın senınn umudun umudum oldu suan
inşallah sende guzel pozıtıf sonuc alırsın

Canim,ayni gun transfer olmusuz. Benim devlet hastanesinde oldu. Aslinda 2 tane koymuyolar ama kotu embriyo diye dilekce imzalatip 2 tane koydular. Ben de oyle dusunup kendimi rahatlatmaya calsyorum ama kafamda soru isaretleri de gitmek bilmiyor. Senin de tedavin hayirli olsun insallah

3. gun embrıyosu 6 hucrelı olması normal
sen kalıteye takılmıssın ama bence hıc takılma
2. kalite dedıklerı ile bebegını kucagına alan cok var.
ne kendını uz ne umutlarını yık.
14 gunun keyfını cıkar

tatlım senı takip ediyoruım
senınde durumun benım gibi
o yuzden sonucunu merakla beklıyorum
benım embrıyoma cok benzıyor gelısımı
senın sansın senınn umudun umudum oldu suan
inşallah sende guzel pozıtıf sonuc alırsın

seninde mi.yavaş ve 6.güne kadar bekletildi mi.kalitesi nasıl transferin oldu mu nedir durumun? insan kendi gbi birini.arıyor ve bulunca da ona tutunuyor gerçekten de inşallah olumlu sonuç alırız

Canim,ayni gun transfer olmusuz. Benim devlet hastanesinde oldu. Aslinda 2 tane koymuyolar ama kotu embriyo diye dilekce imzalatip 2 tane koydular. Ben de oyle dusunup kendimi rahatlatmaya calsyorum ama kafamda soru isaretleri de gitmek bilmiyor. Senin de tedavin hayirli olsun insallah

şu an yapabileceğin birşey yok durum öyle gelişmiş transfer yapılmış şu aşamada bekleyip dua edip Allahın takdirine bırakıcaz tabii ki diğerlerine göre daha stresli durumumuz bir umutsuzluk bi.umut ama çok düşünmekte stresten başka işe yaramaz umarım ikimizde iyi sonuç alıp güzel haberler veririz

Merhabalar,
Arkadaşımın 2. Gün embriyosuydu 2. Kaliteydi şimdi ikizleri var. Allahtan umut kesilmez :)

seninde mi.yavaş ve 6.güne kadar bekletildi mi.kalitesi nasıl transferin oldu mu nedir durumun? insan kendi gbi birini.arıyor ve bulunca da ona tutunuyor gerçekten de inşallah olumlu sonuç alırız

şu an yapabileceğin birşey yok durum öyle gelişmiş transfer yapılmış şu aşamada bekleyip dua edip Allahın takdirine bırakıcaz tabii ki diğerlerine göre daha stresli durumumuz bir umutsuzluk bi.umut ama çok düşünmekte stresten başka işe yaramaz umarım ikimizde iyi sonuç alıp güzel haberler veririz

canım benim henüz yumurtam dondurulmus asamada
gecen hafta pazartesı hucre alındı
5. gun evrimini 6. gun tamamladı denıldı hucre alındı genetıge gonderıldı
henuz sonucu beklıyorum
inşallah sen hayırlı haber alırsın umudun umudum olacak benım de
ne oldugunu bılmedıgım seyler ogrenıyorum
öğrendıklerımı yasayanlar olunca bende bırakmak ıstemıyorum

canım benim henüz yumurtam dondurulmus asamada
gecen hafta pazartesı hucre alındı
5. gun evrimini 6. gun tamamladı denıldı hucre alındı genetıge gonderıldı
henuz sonucu beklıyorum
inşallah sen hayırlı haber alırsın umudun umudum olacak benım de
ne oldugunu bılmedıgım seyler ogrenıyorum
öğrendıklerımı yasayanlar olunca bende bırakmak ıstemıyorum

baktım geçmişinden canım benim genetiğe gönderilmedi 6.gün blasta ulaşınca donduruldu. Bana 3.günü arayıp gelişimi yavaş dr.sorduk blast beklemeye karar verdik dedi ama böyle umutsuz bir konuşma vardı. Ben miyomu aldıracağım için dondurulacaktı zaten annemde kalıyordum yaşadığım şehre döndük ama umutsuzdum hatta başka hast. araştırıyorduk dönünce ama 4.gün aramadılar devam ettiğini anladım 5.gün içime bir rahatlama gelmişti öğlen aradılar devam ediyor 4 embriyodan ikisi dondurulacak gibi dediler ben rahatladım tabi 6.günde de 2 embriyomun blast olduğu 2.kalite olduğu ve dondurulacağı söylendi bana göre mucizeydi ama ben 4.gününden itibaren namazlarımda konuştum resmen onlarla dualar ettim.Sonraki stresim sağlıklı çözülmesiydi o da oldu ve transfer oldu çok şükür bundan sonrası kısmet 5.günüm bugün. sende umudunu kaybetme

baktım geçmişinden canım benim genetiğe gönderilmedi 6.gün blasta ulaşınca donduruldu. Bana 3.günü arayıp gelişimi yavaş dr.sorduk blast beklemeye karar verdik dedi ama böyle umutsuz bir konuşma vardı. Ben miyomu aldıracağım için dondurulacaktı zaten annemde kalıyordum yaşadığım şehre döndük ama umutsuzdum hatta başka hast. araştırıyorduk dönünce ama 4.gün aramadılar devam ettiğini anladım 5.gün içime bir rahatlama gelmişti öğlen aradılar devam ediyor 4 embriyodan ikisi dondurulacak gibi dediler ben rahatladım tabi 6.günde de 2 embriyomun blast olduğu 2.kalite olduğu ve dondurulacağı söylendi bana göre mucizeydi ama ben 4.gününden itibaren namazlarımda konuştum resmen onlarla dualar ettim.Sonraki stresim sağlıklı çözülmesiydi o da oldu ve transfer oldu çok şükür bundan sonrası kısmet 5.günüm bugün. sende umudunu kaybetme

allahın izini ile insallah benimde genetikten temiz gelir ve saglıkla cozulur transfer gunu tatlım
senınde guzel haberlerini alacagız
ben kalpten inanıyorum

Merhabalar Embriyo başlangıçta yavaş sonra hızlı sonra tekrar yavaş gelişme göstermiş. Bu durum ne anlama geliyor biliyor musunuz

Merhabalar benim bir sorum olacaktı Embriyo başlangıçta yavaş sonra hızlı sonra tekrar yavaş gelişme göstermiş. Bu durum ne anlama geliyor acaba biliyor musunuz?Bu durumda transfer yapılabilir mi riskler nelerdir?yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba kizlar oncelikle Allah hayirli etsin ins.Aradan 1 yil gecmis bende ayni durumdayim bugun 5.gun emriyolar 2 gun geriden geliyo 6.gunu bekliyicz suan cook karmasik duygular icindeyim sizler ne durumdasiniz beni aydinlatirmisiniz.

Canım sonucun ne olmuştu acaba ?

Back
X