- Emoji Skoru
- 710
- Puanlar
- 123
Eşimle büyük problemlerimiz yok ama aramızda yok. Bakıyorum da ben mi çok şey istiyorum. Onun hayatı sadece para kazanmaktan ibaret. Evde eş varmış ilgi sevgi belermiş bi bi düşüncesi yok. Geçen doğum gününü unuttu şimd de yıl dönümünü. Ben kutladığım halde sessiz kaldı. Onun için ben hiçbirzaman memnun edilemeyen bi eşim. Halbuki memnun etmeye çalıştığı hiçbir zaman olmaz. Maddi kazancım olsa zaten evli kalmam. İçimde sevgiden çok alışkanlık duygusu baskın. Yalnız kaldığımda keşke eşimde burda olsa yanımda olsa gibi düşüncelerim zamanından uyguladığı şiddetlerle bitti. Çocuklarım oldu ama malesef ki yaşımın küçüklüğü derken inandım yapmayacağım yeminlerine. Bazen diyorum ki keşke hayatımdan çıksa. Ama biliyorum o da alışkanlığından bırakmıyor. Telefon elinden düşmüyor canı istediğinde yanıma geliyor sonra ben surat asınca memnuniyetsiz eş ilan ediliyorum. Defalarca konuştum bu evde sadece çocuklar için hayatımıza devam edelim dedim onuda kabul etmedi . Benim iyiyken canım yanına gitmek istemiyorken o şekilde hiç gitmem. Derdimi anlatacağım hiçkimse yok hiçkimse. Bilmiyorum genç yaşımı bu adamla çürütüyorum diye çok düşünüyorum. Bir mesleğim de yok en büyük pişmanlığımda bu. Belki diyorum kızlarım büyüyünce ayırırım yollarımı. Daha öncede yazdım zaten haftanın 5 günü tarla bagcede geçirdiği için köyde kalıyor.