Öncelikle yalniz degilsiniz . Lohusalik herkese zor sicagin ortasinda kaynanam bebegim kaka yapinca bak usuttu diye su gibi bu diyip sarmaya çalisiyordu sicakta bebegimi tepkimi hemen gosterdim.
Anne sutu alan bebek kakasi normal bu sicakta sarilmayacak bebegim diye tepkimi gosterdim duruldu biraz bi iki kere denedi ifadem degismeyince kesildi bu durum. Esimin annesi yurtdisindan geldi 28 gun tahminimden gec oldu dogumum ve dogum yaptiktan bi gun sonra geldi . 28 gun boyunca esimi mahvettim sanirim ben ne onun annesini nekendi annemi istemedim ve ikisi kombo geldiler. Evde hergun olay cikardim tuvalete gidip agladim yemek yemdim esim zorla yedrdi bi suru salak hareket yaptim suan keske yapmasaydım gecici surec iste herkes annelik yapmaya calisiyo dedm neyse. Kaynananizin yaptigi sacmalik o
Sizn bebeginiz bebek bu agzina verince emer ya da oynar . Siz bilmediginiz icin etkilenmissiniz. Ne guzel 3 aylik olmus bebeginiz bosverin takmayin bebeginiz ac olsa aglar o zaman veririsiniz. Belki ac degil ondan reddediyor. Sakin olun en guzel zamanlarinizin tadini cikarin. Ben ilk gunlerden beri hep disari cikarttim kendimi onnedenle bebegim cok seviyo avm park vs. Yavas yavas olur sizde de