- Konu Sahibi Ayse19821982
Kadin icin cok uzuldum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 paragraf yazmışsınız ama hiçbir şey yazmamıştınız. Ne yazıyor raporlarda? Tüm çocuk kaçırmak vakalarında yetişkin kişi çocuğa yaklaşıp soru sormuştur mu? Oldu olacak bu tür vakalarda tüm suçluların sabah kahvaltısında çay içtikleri belirlenmişse onu da genellesinlerBaşınıza gelen bu olaya yorum yazacağım fakat bi saniye.. 'saçmalamışsınız' diyenler olmuş! Arkadaşlar, çocuk kaçırma vakalarında olay dosyalarını/tutanaklarını hiç okuma fırsatı bulanınız oldu mu ? Afedersiniz bi noktaya dikkatinizi çekmek istiyorum. Aramızda çocuk davalarına bakan avukat/savcı/polis arkadaşlar varsa lütfen siz de birşeyler yazın. Arkadaşlar durum sanılandan duyulandan feci şekilde vahim!!!
Anormal olan şüphelenmeniz değil tepkiniz. Arkadaşlar da söylemiş, 30 yaşında kadın iki tane 11 yaşında çocuğa gündüz gözüyle insanların içinde napabilir? Siz de yanlarındasınız zaten. Rahatsız olup şüphelendiyseniz çocukları yanınıza çağırırsınız olur biter. Gayet normal bir durum için bilmediğiniz tanımadığınız bir insana terbiyesiz diyorsunuz. Yanlış olan bu.Bakın o an çocukların yanına bir kadın yaklaşıp soru sorarken görünce ve yanlarındaki banka oturunca ve ben cocukları çagırınca da hemen kalkıp uzaklaşınca süphelenmem sizce cok mu garip.bir de 30 lu yaşlarda bir kadın.bana emin olmadan nasıl kadına tepki verirsin diye kızanları anlıyorum ki ben de kızıyorum kendime.ama nasıl süphelendin paranoyaksın diyenleri anlamıyorum.ben belki masumdu belki degildi yanlıs yaptım yine de emin olmalıydım diyorum .paranoyak korumacı bir anne tipi degilim ama bunun kötü niyetli bir davranış olduğunu düşününce o an çok canım sıkıldı.herkesin içinde bagırıp çagırmadım yani ama kadına duyurdum sesimi evet.keske emin olmadan yapmasaydım.bu bana ders olsun bir daha emin olmadan asla böyle birşey yapmam
Büyük hata yapmışsın, bir daha yapmamalısın.Bende saglik ocagimi degistirdim gecen gunlerde gozumun onundeki saglik ocagini ara ara bulamadim uc kisiye filan sordumhamileyim nefes problemim var ara ara dinlendim ettim cok mu terbiyesizlik etmisim sormakla oturup dinlenmekle acaba?
Valla haklı da haksız da olsanız yapacak birsey yok devir kötü . Kimseye güvenilmiyor. İçiniz kötü olmasın bence, koruma kalkanlarınız açılmış hepsi bu..
Hayir bir de dogru olani yapmissiniz diyenler var nedir dogru olan allah askina Oliviaa?Büyük hata yapmışsın, bir daha yapmamalısın.
Şakası bir yana, benimde defalarca bulamadığım, karıştırdığı yerler oldu, 2 3 kişiye de sordum. Sorduktan sonra dinlenmenin terbiyesizlik olduğunu ilk defa burada okudum.
Yani aslinda size hem kizdim hem hak verdim..Ben de bazrn biyerleri bulamadigimda yol sorarim ama ya takdicilere yada esnafa sorarim.8 yasindaki cocuga yol sormak aklima bile gelmez..Orada yetiskin birileri varken neden kucucuk cocuga sormus?? Sizin yerinizde olsam buyrun ben yatdimci oluyum derdim heralde..Once bir anlayip dinlerdim..Belki de delinin biriydi kadin..Bundan sonra olaylara biraz daha sagduyu yaklasin derim..Dün arkadaşımla biraz yürüyüş yapalım dedik.benim bir oğlum ve bir kızım var.Onun da 2 kızı var.Kızlarımız da arkadaş.11 yaşındalar.Diğer kızı da 8 yaşında onlar bir banka oturdu .ben ,arkadasım ve benim oğlum da,oglumun bisikletinin tekerini şişirecektik şişirme noktası var onu arıyorduk.göz ucuyla da kızları kontrol ediyordum.sonra baktım bir kadın yanlarına geldi,konuşmaya başladı .onu görünce onlara doğru ilerlemeye başladım.sonra kadın yanlarındaki banka oturdu.Niyeyse durum bana şüpheli geldi .Kızım buraya gelin çabuk diye bagırdım .kadın da kalktı ilerlemeye başladı .ne dedi size dedim,saglık ocagını sordu dediler.ben de kadına doğru terbiyesiz,cocuklardan başka yok muydu soracak kişi. ne yapacaktı acaba amacı neydi diye duyurdum sesimi.duymazdan gelip ilerledi arkasından gittik.saglık ocagına girdi 2-3 dk sonra cıktı.ilerledi arkasından baktık arkasını dönüp bize baktı bir kere .neyse kadın gitti.kızlara iyice sorduk.saglık ocagı nerde demiş,benim kızım tarif etmiş ,o da demiş ki sabahtan beri arıyorum dur biraz dinlemeyin deyip banka oturmuş.bunu da söyleyince emin oldum arkadaşım da ben nasıl anlayamadım bravo falan dedi.keşke polise haber verseydin falan dedik.
Gel gelelim eve geldim eşime anlattım.hadi kadının hiçbir suçu yoksa, suçladıysan ne olacak .keşke gidip konuşsaydın suçsuzsa çok kötü olmuş dedi.içim sıkıldı resmen.dünden beri bir de suçlu değilse diyorum.peki ben ona laf saydırırken niye birsey demedi o zaman diyorum,eşim de belki sessiz bir kadındı korktu kavga çıkacak diye uzaklaşmak istedi diyor.ay anlatamam içim içimi kemiriyor .kadını bir daha göreceğimi bilsem gidip bulcam da nerden bulayım.ne yapıcam şimdi ben?
Ama birisine terbiyesiz dememiz için yeterli değil hiçbiri.Yani ben bir yer arıyor olsam 11 yaşındaki çocuklara sormam.
Ayrıca ilk defa mı gidiyor sağlık ocağına. Bilmesi lazım normalde.
Yabancıysa neden kayıtlı olduğu sağlık ocağına gitmiyor.
Yan banka oturup dinlenmesi ve arkasına bakması da garip geldi bana.
Bir de sağlık ocağında iki üç dk kalmak hepten şüphe uyandırıcı
Hayatımızı istedigimiz gibi yaşayabiliriz. Gerekli durumlarda müdahale etme şansımız da var üstelik.Devir kötü diye çocuk yapmazsın.
Topluma karışmazsın.
Insan içine çıkmazsın.
Ama devir kötü diye bilir bilmez gözüne kestirdiğin bir insana böyle saldıramazsın.
Ne kadar çirkin!
Hayatımızı istedigimiz gibi yaşayabiliriz. Gerekli durumlarda müdahale etme şansımız da var üstelik.
Durup dururken yoldan geçene saldırmamış şimdi baska bi hikaye de yazabilirdi buraya hanfendi belki de varlıgını belli ettigi icin olmadı? Nerden biliyorsunuz? Bilemezsiniz. Ki büyütülecek birseyde yok ortada gidip sacini basini yolmamıs.