kızlara tanımadığınız kişilerle konuşmamalısınız dedik ,zaten bize yememiz için birşey verse yemezdik falan dediler.
bakın tedirgin olmuşsunuz olmuş bitmiş
ama ben bu çocukların fanuslardan çıkması gerektiğini düşünürüm
yani annesi az ötede iken kadınla neden konuşmasınlar
bir şey verirse yemezdik vs demişler ok
kadın sağlık ocağını değil de neden dışarı çıktınız, kaça gidiyorsunuz, online derse girebiliyor musunuz diye de sorabilirdi
olağan basit bir sohbet
valla ben merak ediyorum, online dersler nasıl yürüyor özellikle çocuklar bu konuda ne düşünüyor diye
bu konuda sohbet etmem beni kötü insan yapmaz, hatta kızları da kötü çocuk yapmaz aksine özgüvenleri gelişir, adam yerine koyuldukları hissi oluşur
yıllar önce sitenin bahçesinde oturuyoruz komşularla, çocuklar oynuyor, (3-5 arası yaş grubu )komşulardan biri (oynayan çocuklardan birinin babası) marketten gelmiş, mini hobbyler var ya, ondan almış
paketi açmış dağıtmak istiyor, almıyorlar
takılmıştı, yabancılardan bir şey almayın dedik diye kimseden almıyorlar, iyi öğrenmişler diye
zira adam kendi çocuğuna da veriyor, adamı tüm çocuklar da tanıyor, hatta sitenin yöneticisi, adamın eşi ve diğer anneler orada oturuyoruz, verilen şey paketli
alın dedik de aldılar şimdi 10 yaşında komşudan çikolata almak için anne onayı beklemez