• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kötü hissediyorum

cubuko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
30
2
36
Adana
size bir şey paylaşmak istiyorum.derdimi kimselere anlatamıyorum. geçen hafta 7 yasındaki kızım memesininçok acıdığını söyledi.ellediğimde sertleştiğini farkettim. allahım yasadığım soku anlatamam. büyük şehirde yasıyorum. çocuk endokrinolojisine götürdüm ve evet korktuğum basıma geldi:( kızım erken ergenlik dönemine girmiş. ne kadar üzüldüm anlatamam. kızıma şimdi aylık iğne uygulanacak ve ergenliği durdurulacak. ama korkuyorum çok küçük daha:((

canım şükür ki hemen farketmişiniz ve doktora gitmişsiniz

bu konuda pek bilgim yok ama tv de izlemiştim

bu şekilde ergenlik durdurulunca herhangi bir sorun olmuyor evet çok üzücü ama
en azından önlem alınmış..

umarım bu değişim onun psikolojisini etkilemez canım konudan onu uzak tutun ki erken ergenliği psikolojik olarak yaşamasın :(

saolun kızlar dün hormon testi yapıldı. kızım ergenlikte 2. evreye girmiş ve bu başlangıcıymış:( iyikide yazdı kış olsa farketmiycektim belkide... su an değerleri düşük regl olamaz dedi dr. bu değerlerle ama takibe aldı 3 ay sonra tekrar gideceğiz. eğer memelerde büyüme olursa hiç beklemeyecez. p.tesi pelvis usg yapılacak. umarım ondada kötü bir şey çıkmaz:((( duanızı bekliyorum allah kimsei evladıyla sınamasın:43:

Allahtan farketmissiniz... Cok gecmis olsun uzulmeyin.kiziniza da bu konuda bisey farkettirmezseniz iyi olur

Allahtan farketmissiniz... Cok gecmis olsun uzulmeyin.kiziniza da bu konuda bisey farkettirmezseniz iyi olur

kızım herşeyin farkında... ahhh öyle bir çocukki çok olgun çok akıllı herşeyi biliyor. dr. amcasıda oturup tek tek anlattı. psikolojimiz şu an çok iyi. çünkü basına ne geldi neler gelebilecek hepsini biliyor ve ben üzüldüğümde anne çok abartıyorsun tedavisi olan bişey bu diyor:) o benden daha akıllı:)

canım çok geçmiş olsun.. inşallah değerleri normale döner.. iki öğrencim 5. sınıfta iken regl olmjuşlardı.. boy ve kilo bakımından yaşıtlarından öndeydiler ama yine de içim bir tuhaf oldu :( onlar benim için halen küçük birer çocuktu...
kuzucuk 7 yaşındaymış :( bir şey dikkatimi çekti büyükşehirde yaşıyorum demişsiniz.. büyükşehirlerde çocuklar fastfood olayı veya hormonlu yiyeceklere daha fazla maruz kalıyor ..bunu mu demek istediniz?

kuzucuğun aklına da maşallah :nazar::nazar::nazar:

canım çok geçmiş olsun.. inşallah değerleri normale döner.. iki öğrencim 5. sınıfta iken regl olmjuşlardı.. boy ve kilo bakımından yaşıtlarından öndeydiler ama yine de içim bir tuhaf oldu :( onlar benim için halen küçük birer çocuktu...
kuzucuk 7 yaşındaymış :( bir şey dikkatimi çekti büyükşehirde yaşıyorum demişsiniz.. büyükşehirlerde çocuklar fastfood olayı veya hormonlu yiyeceklere daha fazla maruz kalıyor ..bunu mu demek istediniz?

kuzucuğun aklına da maşallah :nazar::nazar::nazar:[/QU

çok teşekkür ederim. çocuk endokrin uzmanı hemen bulabildim demek istedim kızım sadece 23 kilo çok dikkat ederim beslenmesine ama sadece hormon değilmiş zaten çok zayıf bir çocuk. oynadığı oyuncaklardan tutun kullandığımız ıslak mendillere kadar herşeyde var. Dr.a göre sebebi bilinmeyen ergenlik diyorlarmış. inş. normale döner

umarım bu değişim onun psikolojisini etkilemez canım konudan onu uzak tutun ki erken ergenliği psikolojik olarak yaşamasın :(

yeterince dikkat ediyoruz kimseye söylemiyoruzki ister istemez bakışlar rahatsız etmesin. hast. neye gittiğimiz için sürekli olayların farkında.baslamış olan ergenliği unutmasın mümkün deil sadece zamanla alışacak

kuzucuğun aklına da maşallah :nazar::nazar::nazar:

canım bende 4.sınıfta olmustum 11 yaşındaydım heralde

çok değişik birşey ben ne olduğunu bile anlamamıştım..

kızlar dün usg çekildi. sonuçlar temiz yani kızım adet görmeyecek:46::46::46: o kadar mutluyumki dün ilk defa uyudum. ama takipteyiz hala

Back
X