- 22 Temmuz 2015
- 122
- 37
- 98
- Konu Sahibi papatya999
-
Hayır herhangi bir msj aramaya da cvp vermicemE daha berabermisin ?
Cevap verdiğimnde boğazima sarıldı bana cvp verme diye korktum açıkçası daha kötü bir şey yapar diye o tarz bir tepki veremedimiki tane tokat ataydın. kendini ne zannediyor kafa tutuyor ? karısı mısın sen onun sanki ? hayret bişi
Hayır herhangi bir msj aramaya da cvp vermicem
anladım canım, korkucak bir şey yok. kendini tamamen geri çek.sosyal ağdan falandan filandan dahada rahatsız ederse psikopatın tekidir polise başvur.daha da ne olabilir ki.Cevap verdiğimnde boğazima sarıldı bana cvp verme diye korktum açıkçası daha kötü bir şey yapar diye o tarz bir tepki veremedim
Merhaba kizlar
Erkek arkadaşımla ilgili sorunlarım var. Sürekli her konuşmasında beni ezmeye çalışıyor. Ozguvenim azaldi resmen.Ne zaman bulussak sürekli onun işinden yaptıklarından konuşuyoruz yada bir suskunluk oluyor ben ne zaman kendimden bahseden benim yaşadığım bir konu açsam bunu küçümsuyor
O yüzden bnde konuşmak istemiyorum artık sinirlerim geriliyor. Bana dediki sen hiç konuşmuyorsun. Sen benim sevgilim olamazsın. Sen edebiyat bile konusamiyosun hadi sana yardimci olayımda bir konu açayım edebiyattan ama anlican i pek sanmam ...dedi bana.. ben bu dediklerine cvp verdiğim zamanda benle alay ediyormuş gibi konuştu. O günün aksami ikimizde istiklaldeymisiz tel. De görüştük bana 5 dk bekle meydanda ben geliyorum dedi sonra gelince tuttu kolumdan beni meydana çekti bana dediki sen gerizekalı misin Bu saatte burda ne işin var (saat akşam 6) sana ne halt ettiğini sormicam çünkü ne yapabilirsinki sen anca gezersin ben burda çalışıyorum senin ne işin olabilirki senin kişiliğin gelismemis başına bir şey gelse ne olcak sana yurda git dediy sem yurda gidicektin. .. giymisin daracık tayti boyke geziyorsun inş. Birgün tacize uğrarsim da görürsün gununu...diye taksim meydanında bağırdı o bunları derken ben tabi dikilip dinlemedim çekip gitmek istedim çekti kolumdan canımı yaktı ayağıma bastı kafası ile Kafam a vurdu söylediklerine cvp verince de bna bağırma diye Boğazımi sıktı..
6 aydır daha önce bna sesini bile yükseltmeyen insan bir anda bogazimi sıkan beni sürekli ezmeye calisan biri oldu çıktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?