Kotu hissediyorum

papatya999

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
122
37
98
Merhaba kizlar
Erkek arkadaşımla ilgili sorunlarım var. Sürekli her konuşmasında beni ezmeye çalışıyor. Ozguvenim azaldi resmen.Ne zaman bulussak sürekli onun işinden yaptıklarından konuşuyoruz yada bir suskunluk oluyor ben ne zaman kendimden bahseden benim yaşadığım bir konu açsam bunu küçümsuyor
O yüzden bnde konuşmak istemiyorum artık sinirlerim geriliyor. Bana dediki sen hiç konuşmuyorsun. Sen benim sevgilim olamazsın. Sen edebiyat bile konusamiyosun hadi sana yardimci olayımda bir konu açayım edebiyattan ama anlican i pek sanmam ...dedi bana.. ben bu dediklerine cvp verdiğim zamanda benle alay ediyormuş gibi konuştu. O günün aksami ikimizde istiklaldeymisiz tel. De görüştük bana 5 dk bekle meydanda ben geliyorum dedi sonra gelince tuttu kolumdan beni meydana çekti bana dediki sen gerizekalı misin Bu saatte burda ne işin var (saat akşam 6) sana ne halt ettiğini sormicam çünkü ne yapabilirsinki sen anca gezersin ben burda çalışıyorum senin ne işin olabilirki senin kişiliğin gelismemis başına bir şey gelse ne olcak sana yurda git dediy sem yurda gidicektin. .. giymisin daracık tayti boyke geziyorsun inş. Birgün tacize uğrarsim da görürsün gununu...diye taksim meydanında bağırdı o bunları derken ben tabi dikilip dinlemedim çekip gitmek istedim çekti kolumdan canımı yaktı ayağıma bastı kafası ile Kafam a vurdu söylediklerine cvp verince de bna bağırma diye Boğazımi sıktı..
6 aydır daha önce bna sesini bile yükseltmeyen insan bir anda bogazimi sıkan beni sürekli ezmeye calisan biri oldu çıktı...

Sakın ... aman ha sakın arkadaş .

Hiç bir insana (erkek / kadın ayırmıyorum ) senin üzerinde hüküm kurma icazeti verme !

Yol yakınken ayrıl ; kimseye , kimsenin yaşatacağı aşka mecbur değiliz ama kendimize olan saygı ve öz güvene bir hayat boyu mecburuz .

Bunları elinden alacak insanlardan uzak dur .

iki tane tokat ataydın. kendini ne zannediyor kafa tutuyor ? karısı mısın sen onun sanki ? hayret bişi

Sen benim sevgilim olamazsın nedir ya. Terbiyesiz. Hele o sen gerizekalı mısın diyip boğazını sıkması falan aman yarabbi korkunç. Bir ilişkinin temeli saygıdır saygı yoksa aşk, sevgi asla barınamaz. Ki bu adam seni zerre kadar da sevmiyor bence.

Sen de bu laflardan sonra def edemedin mi bu adamı?

Hayır herhangi bir msj aramaya da cvp vermicem

E bir zahmet vermeyin zaten !bundan size zaten birşey olmaz.
Adam içindekini dışarı çıkarmış resmen karakterini yansıtıyor
Sizin için iyiye giden bir işaret işte.
Sizi önemsemesi güzel birşey diyecek iken okudukça şok oldum !!
iğrenç bir üslup gösterek yapması hareketleri ile yansıtması yanlış !!
Boğaza sarılması falan hop ya ne oluyoruz SEN KİMSİN !! DİYEmediniz mi orada ?

Cevap verdiğimnde boğazima sarıldı bana cvp verme diye korktum açıkçası daha kötü bir şey yapar diye o tarz bir tepki veremedim
anladım canım, korkucak bir şey yok. kendini tamamen geri çek.sosyal ağdan falandan filandan dahada rahatsız ederse psikopatın tekidir polise başvur.daha da ne olabilir ki.

Buna hale eskı erkek arkadasım mı dıyorsun ? Ben olsaydım ezıkleyen bır mesaj atar basardım tekmeyı .

bana bunları diyecek adamın ağzına s...carım dönüp de arkama bakmam bile. sen konuya erkek arkadaşımla ilgili sorumlarım var diye başlamışsın. erkek arkadaşım olacak mahluğa tekmeyi bastım demen gerekiyordu. bu kafayla sen daha çok maruz kalırsın böyle şeylere.

Belli ki yasiniz kucuk. Olgun bir kadin boyle sig bir tip hakkinda konu bile acmazdi.

Ayy ruh hastasi
Canim lutfen uzak dur. Ayril, tum sosyal mecralardan da engelle bitsin gitsin. Kendisinin fazlaca asagilik kompleksi ve über düzeyde egosal sorunlari var. Sende bunlari yukseeltmeye calismasina izin verme. Sana degil sevgilinin, ailen dahil kimsenin boyle davranmasina izin verme.
Allah hakkinda hayirlisini versin..

işte tam bir minik etek giydi diye tecavüzü hakettiği mantığındaki bir adam..
gece dışarda kadın görünce tecavüz eden tipler tamda bunlar..

ne demek bu saatte burda ne işin var taytta giymişsin vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…