kötü hissediyorum

Ah gençlik diorum ben:)) bide o nazik nazik soğuk davranma nasıl oluyo:)) bende ne uzulup nelere aglamistim ah aptal kafam diorum şimdi
konu sahibi arkadasm bence sevgilinz sizi sevmio değil sadece sizin gibi düsunemio gibi geldi bi de bana

Ama öyle olmuyor ki işte.İnsan o an ne yaşıyorsa o oluyor derdi,ona üzülüyor.Tabiki bunada şükür.İnsanların ne dertleri var ama içime anlatamıyorum bunu
Haklisin canın bir şey diyemiyorum
İnşallah içini rahatlatacak gelişmeler olur

Olabilir.Ama bence çoğu insan rahatsızlık duyardı benim rahatsızlık duyduğum şeyden.O yüzden bence o farketmeli birşeyleri.

Öyle yapacağım çok teşekkür ederim.
Eses7 net kısa ve mantıklıyorumlar yapio begeniorm yani:)) ondan onun dedigini yap dedim simdi ben sana daha çok yazmak isterim ama oooooo konu açtığına pisman etmemek adina kisa kesiyorum:)) hayatnizda mutluluklar dileyp üzulmeyn diorm ii aksamlar

Teşekkür edip susmak nazik nazik soğuk davranmak işte :)
Evet gençken (bende 27 yim) nelere uzdum üzüldüm annemi aglattim kendimi parcaladim hatta evden bile kacmisligim var :) o zaman hayatta önemli gördüğüm şeyler bugün uzulmeye tenezzül edemeyeceğim şeyler

Chill biz yavastan bu konudan uzayalim bende konuyu daģitmaya basladik gibi geldi bana somdi bizi tefe tutmasin konu sahibi arkadas:)))

Erkek arkadaşın da tam totosuna tekmeyi basmalık haaa. Yavrum sen niye seni onemsemeyen biri için kendini heba ediyosun.SSana mesaj atmayan öküzcük belki de samimi arkadasina atiyodur. Bence güzel bir ayrılık mesajı at

İnanın ne yapcağımı bilmiyorum.Sitem etsem anlamaz,sussam anlamaz.Koca bir boşluktayım sanki

İnanın ne yapcağımı bilmiyorum.Sitem etsem anlamaz,sussam anlamaz.Koca bir boşluktayım sanki

Canım 6 ay cok kısa bir süre daha birbirinizr hic emek vermemis sayilirsiniz vee senin değerini bilmeyen seni umursamayan bi adamiiçin niye kendini heba ediyosun?? Şimdi böyle olan ilerdr nasıl olur sen düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…