- 29 Ocak 2015
- 1.092
- 2.000
- 63
- 32
Bilmiyorum dert mi değil mi ama belkide benim ilerideki derdim olacak bu
Daha 22 yaşındayım. Arkadaşlar ben pko'lu olduğumu yeni öğrendim. Pko'lu olmak değil benim derdim çok kişide olduğunu biliyorum. Ama doktorların tavırları beni cidden yıpratıyor. Geçen yıl 3 ay adet olamadım gittim bana yumurtalıkların temiz bi sorun yok denildi.. Bu ay lekelerim oldu (kistim patlamış olabilir). Adet olamayınca gittim doktora bakar bakmaz pko dedi. 3 günü gel dedi tarlusalla adet olup bugün 3. gün diye gittim. sabah farklı bi doktor vardı diğer doktorun dediklerini söyledim test istedi yaptırdım öğle sonu sonucu almaya gittim bu seferde farklı doktora gönderdiler diğeri 'özel muayene'ye başlamış. neyse dedim onada anlattım. 'ama sen benim hastam değilsin' dedi. sonucu siz değerlendiremez misiniz dedim. Neyse baktı. Aynen şu konuşma geçti ..'' hmm ..hımm tese...hımm..o öyle çıkmış. e2.. yuh 182 mi..? adetin 3. günü geldiğine emin misin?'' - evet - '' sen benim hastam değilsin ama sonucun normal canım ya bişeyin yok !'' - ''ben 2 hafta önce geldim başka bi doktor vardı bugün başka yani hep başkası oluyor ve özel muayeneye başladıklarını söyleyip buraya yönlendiriyorlar - '' biz 1 ay burdayız .''
sonuclarım :
Prolaktin: 15
FSH (foliküler faz): 4,7
LH(foliküler faz) : 9,61
Estradiol (E2)ıı.gen. (postmenepoz): * 182,2 (bu daha koyu şekilde yazılmış)
Ben tıp mezunu değilim ya da kadın hastalıkları uzmanı.. Bi doktor'un böyle konuşması doğru mu.. üniversite hastanesine gittim (gitmez olsaydım). Tıp mezunu insanlardan bahsediyorum ve konuşma üsluplarına ,, geçiştirmelerine o kadar sinir oldum ki çok kötü hissediyorum kendimi

sonuclarım :
Prolaktin: 15
FSH (foliküler faz): 4,7
LH(foliküler faz) : 9,61
Estradiol (E2)ıı.gen. (postmenepoz): * 182,2 (bu daha koyu şekilde yazılmış)
Ben tıp mezunu değilim ya da kadın hastalıkları uzmanı.. Bi doktor'un böyle konuşması doğru mu.. üniversite hastanesine gittim (gitmez olsaydım). Tıp mezunu insanlardan bahsediyorum ve konuşma üsluplarına ,, geçiştirmelerine o kadar sinir oldum ki çok kötü hissediyorum kendimi