Esim cok kıskanç. Artık bunaltacak derecede kıskançlıkları.Kac defa söyledim uyardim ama anlamiyor.Evlenmeden önce hic böyle degildi.Inanin oyle acik giyinen biri değilim. Ama o her zaman takacak bisey buluyor.Sıfır kol giyme kimsenin sana bakmasini istemiyorum dedi tmm dedim giyimime dikkat ediyorum elbilerimin hepsi çöpe gitti etek giymiyorum giydigim tek sey kot tişört.Bugün sabah ise gidecegimiz zaman tişörtüme taktı sonra neymis efendim neden makyaj yapkisim.neden rui sürmüşüm. Yaa bi kalem bi ruj neden bu kadar gözüne batiyor.Bak diyorum ablana kardeslerine etrafina nasil makyaj yapiyorlar nasil giyiniyorlar diyorum ben sen üzülme diye abarti hic bisey yapmiyorum diyorum neden hala üzerime geliyorsun diyorum.Sen yapinca göze carpiyo diye.Cekiyorsun insanlari diyo.Dairedeki en acik en goze carpan kisi sensin diyo.Allahtan korksun ya millet elbiseler mini etekler giyip geliyor basit bi tişört ve kotun neyi açık. Kendimi artik pislik kötü bir kadınmış gibi hissediyorum cok üzülüyorum artık hemde cok

((