Merhaba kızlar, ciddi anlamda yardımınıza ihtiyacım var.Sorun annemin akrabaları, yani akbabaları (teyze ve kuzen denilen o sürüngenler)
Onlardan nefret ediyorum ve sebeplerim var. Anlatmak isterdim ama oldukça uzun. Bir on yılın birikimi var diyebilirim.
Uzatmadan yardım istediğim konuya geleyim.
Şimdi ben bu insanlarla birebir kavga etmedim hakaret içeren mailler attılar cevap vermedim. Çünkü eşim devamlı elimi kolumu bağladı. Asla cevap verme diye telkinlerde bulundu. Aslında doğru olanı yaptı ama benim içimde kaldı fena halde. Eşimin onları bu yaz tanıma fırsatı oldu -babamın vefatı dolayısıyla- ve yaptıklarına şok oldu resmen.Dengesizlikleri karşısında afalladı ve böyle birşeyi daha önce görmediğini söyledi. Örnek vermek gerekirse birgün seni yalayıp yutar ertesi gün ellerinden gelen fesatlık ve adiliği yaparlar.
Aklımdan bir türlü çıkmıyor devamlı yaptıklarını düşünüyorum.Hayatımdan çıkartmıştım ne güzel ama mecburen sokmak zorunda kaldım bu yaz hayatıma onları
Annemden dolayı yine karşılaşmak zorunda da kalabilirim bu insancıklarla ve bu da elimi ayağımı sinirden titretmeye yeter.Kendime hakim olamam diye korkuyorum.
Buna benzer bir durum yaşayan biri var mı aranızda ? Varsa nasıl başa çıktı, bunu öğrenmek istiyorum.
Senin durumun da hazmedilir gibi değilmiş cnm. Bnm babam altmış yaşında öldü gitti ama kötüler uzun yaşıyor maalesefbenim problemim de dedemle. Allahım nasıl bi insan bu ya :S bendede suç var ama yaptıklarını kendimi bildim bileli onaylamıyorum. köy yeri işte. babaannemin 12 tane çocuğu oldu. dedem içki masalarından kalkıp bi kere bile halini hatrını sormadı. üstelik dayak yedi hep babaannem. babam da en büyük çocuklarıdır. bu miras verese davaları fln derken babam dedemle ve tüm kardeşleriyle 10 yıl boyunca dargın kaldı. ( ki kesinlikle babam haklıydı). babaannem sonunda dayanamadı öldü 2005 yılında. 40ı çıktığı anda dedem başkasıyla evlendi. şimdi barıştılar babamla. ama bu sefer ben sevdiğim adamla kaçtım evlendim. çocuğum oldu. dedem babamın aklına giriyo kesinlikle konuşmıcaksın diyo. çok kızıyorum çokk. dedem olmasa bi şansım olabilir ama var işte .s babamı çok özledm sonradan çok pişman oldum ama iş işten geçti. napıcam bilmiyorum nasıl affettiricem kendimibu akrabalar gerçekten akbabalar !
aminnnnnnnnnnnnnöyle akrabaları akrep soksun inşAllahhhhhh
Senin durumun da hazmedilir gibi değilmiş cnm. Bnm babam altmış yaşında öldü gitti ama kötüler uzun yaşıyor maalesefBence aileler çocukları hata yapsada arkasında olmalılar. Ama işte etkileyen kötü kalpli insanlar olabiliyor umarım bağışlar baban, düzelir aranız. Bence ara konuş babanla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?