Kötü kalpli akrabalarım

puro

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
183
3
96
İstanbul
Merhaba kızlar, ciddi anlamda yardımınıza ihtiyacım var.Sorun annemin akrabaları, yani akbabaları (teyze ve kuzen denilen o sürüngenler)
Onlardan nefret ediyorum ve sebeplerim var. Anlatmak isterdim ama oldukça uzun. Bir on yılın birikimi var diyebilirim.
Uzatmadan yardım istediğim konuya geleyim.
Şimdi ben bu insanlarla birebir kavga etmedim hakaret içeren mailler attılar cevap vermedim. Çünkü eşim devamlı elimi kolumu bağladı. Asla cevap verme diye telkinlerde bulundu. Aslında doğru olanı yaptı ama benim içimde kaldı fena halde. Eşimin onları bu yaz tanıma fırsatı oldu -babamın vefatı dolayısıyla- ve yaptıklarına şok oldu resmen.Dengesizlikleri karşısında afalladı ve böyle birşeyi daha önce görmediğini söyledi. Örnek vermek gerekirse birgün seni yalayıp yutar ertesi gün ellerinden gelen fesatlık ve adiliği yaparlar.

Aklımdan bir türlü çıkmıyor devamlı yaptıklarını düşünüyorum.Hayatımdan çıkartmıştım ne güzel ama mecburen sokmak zorunda kaldım bu yaz hayatıma onları:(
Annemden dolayı yine karşılaşmak zorunda da kalabilirim bu insancıklarla ve bu da elimi ayağımı sinirden titretmeye yeter.Kendime hakim olamam diye korkuyorum.
Buna benzer bir durum yaşayan biri var mı aranızda ? Varsa nasıl başa çıktı, bunu öğrenmek istiyorum.

Görmemezlikten gel yapabileceğin tek şey bu karşılaşsanda görme sanki karşın boş gibi düşün sana laf atarlarsa duyma elle taciz olursa yüzlerine bakma daha da beteri olursa polisi arıyormuş gibi yap telefonu açıp merhaba bir ihbarda bulunacağım de emin ol en sonunda pes edeceklerdir.

ay ne bu teyze ve kızlarından çektiklerimiz abi nasıl bir fasatlıktır bu inan bende aynı sorundan sıkıntılıyım vakti zamanında lüks giyinip en lüks llokantalarda yemek yiyip ev alıp üstü açık arabalar alıp önümüzden geçen insancıklar meğerse tüm bunları bankalardan çektikleri kredilerle yapmışlar ammaaaa bir zaman geldi patladılar 250 milyar borç içindeler herşey hacizde şu anda kocasınndanda ayrıldı veee bizden ilgi alaka maddi manevi yardım beklediler ne yardım etcem sen yiyip içip gezerken bana hava yapıodun ya şimdide bizim arabamız elimizdeki eşya falan neyse hepsine fazla geliyo nasıl çirkefler yollarımı kestiler kavga etmeye telefonları her gün aradılar hakaret etmeye amaaan kime kanıtlıcam kendimi çok ağır laflar ettiler bana aileme ve ben Allaha havale ettim onları dahada beter olsunlar benim kapıma tekme attılar ekmek die çalsınlar sende güzel kardeşim hiç kendini bozma sen bak kendi dalgana onlar yokmuş gibi davran sen hepte mutlu görün yanlarında bak nasılda kuudururlar...

Merhaba kızlar, ciddi anlamda yardımınıza ihtiyacım var.Sorun annemin akrabaları, yani akbabaları (teyze ve kuzen denilen o sürüngenler)
Onlardan nefret ediyorum ve sebeplerim var. Anlatmak isterdim ama oldukça uzun. Bir on yılın birikimi var diyebilirim.
Uzatmadan yardım istediğim konuya geleyim.
Şimdi ben bu insanlarla birebir kavga etmedim hakaret içeren mailler attılar cevap vermedim. Çünkü eşim devamlı elimi kolumu bağladı. Asla cevap verme diye telkinlerde bulundu. Aslında doğru olanı yaptı ama benim içimde kaldı fena halde. Eşimin onları bu yaz tanıma fırsatı oldu -babamın vefatı dolayısıyla- ve yaptıklarına şok oldu resmen.Dengesizlikleri karşısında afalladı ve böyle birşeyi daha önce görmediğini söyledi. Örnek vermek gerekirse birgün seni yalayıp yutar ertesi gün ellerinden gelen fesatlık ve adiliği yaparlar.

Aklımdan bir türlü çıkmıyor devamlı yaptıklarını düşünüyorum.Hayatımdan çıkartmıştım ne güzel ama mecburen sokmak zorunda kaldım bu yaz hayatıma onları:(
Annemden dolayı yine karşılaşmak zorunda da kalabilirim bu insancıklarla ve bu da elimi ayağımı sinirden titretmeye yeter.Kendime hakim olamam diye korkuyorum.
Buna benzer bir durum yaşayan biri var mı aranızda ? Varsa nasıl başa çıktı, bunu öğrenmek istiyorum.

Eşini Dinleyip, Cevap Vermemen O Kadar İyi Olmuş ki..
Ben Olsam Bende Cevap Vermezdim..

Sen Cevap Verdikçe Onlara Konuşma Hakkı Doğuyor..
Kendilerine Değer Verildiğini Sanıyorlar..:ssz:

Böyle İnsanları Takmamak Gerek..:19:
Zaten Ya Cenazede Ya Düğünde Görüyoruz..:ssz:
Hayatına Bak Boşver..:19:

karşılaşmak zorunda kalırsan yüzlerine bile bakma. ne derlerse cevap verme. :36:
konuştukça kendilerini nimetten sanıyor bazı modeller.
bu tiplere yoklarmış gibi davranmak en büyük ceza oluyor.

Evet canim ya ayni dert bizdede var. Dedigin gibi anlatiyim desen nerden baslasam nerde bitirsem bilemem.

Dedigin gibi bazi geceler uyuyamiyor hazmedemiyordum ki ailem cok iyi niyetlidir hala maddi manevi desdeklerler. Bu beni deli eder. Ama ben dayanamadim.

Canimi cok yakti ama sildim bazilarini hayatimdan. Evlendim assla evime sokmadim. Hatta bir iki tanesi geldi hala pismanim niye aldim evime diye. İnsaniz iste.

Ev telimi degistirdim, cebimin kilit ozelligiyle tellerini kilitledim arayamazlar. Ha bide orda burda gormezden geldim. Allah kizar bilirim ama asla affetmem.

Beni en cok yikan bunlar hep kotuymusde biz gorememis gormek istememisiz. Allaha havale ediyorumm.

Aynısı geldi başıma, kuzenler tarafından.

Abuk sabuk, iğneleme hakaret dolu mailler, anneme, rahmetli babama bana vs.

Mesajlar, aramalar hem de peşpeşe, taciz niteliğinde.

Başta çok sinirlendim, ben kalaylarsam tam kalaylardım ama annem sakın bir şey deme dedi, demedim kudurdular ama öyle böyle değil.Adım "artist" oldu, allaha binlerce şükür ki eğitim konusunda ufak tefek başarılarım vardı bir zamanlar, bunlara laf sayıldı.Ben onlarla görüşmediğim için hiç bir şeye layık değilim çünküm,keh:27:

Arada akıllarına geldim mi başlıyorlar, cevap alamayınca susuyorlar.Ama eminin sen de benim gibi "Keşke kardeş yerine koyabileceğim can ciğer kuzenlerim olsaydı benim de" diyorsundur, ben de çok isterdim akrabalarımın hepsiyle iyi olmayı, nitekim bir dönem biz elimizden geleni yaptık ama fitne fesat insanlara ister iyilik yap ister kötülük,farketmiyor.Sana dönse dönse ya iftira olarak geri dönüyor ya da kıskançlık.

benim problemim de dedemle. Allahım nasıl bi insan bu ya :S bendede suç var ama yaptıklarını kendimi bildim bileli onaylamıyorum. köy yeri işte. babaannemin 12 tane çocuğu oldu. dedem içki masalarından kalkıp bi kere bile halini hatrını sormadı. üstelik dayak yedi hep babaannem. babam da en büyük çocuklarıdır. bu miras verese davaları fln derken babam dedemle ve tüm kardeşleriyle 10 yıl boyunca dargın kaldı. ( ki kesinlikle babam haklıydı). babaannem sonunda dayanamadı öldü 2005 yılında. 40ı çıktığı anda dedem başkasıyla evlendi. şimdi barıştılar babamla. ama bu sefer ben sevdiğim adamla kaçtım evlendim. çocuğum oldu. dedem babamın aklına giriyo kesinlikle konuşmıcaksın diyo. çok kızıyorum çokk. dedem olmasa bi şansım olabilir ama var işte .s babamı çok özledm sonradan çok pişman oldum ama iş işten geçti. napıcam bilmiyorum nasıl affettiricem kendimi :( bu akrabalar gerçekten akbabalar !

en güzeli muhattap olma karşılaşırsan eğer...maalesef hayatlarımızda böyle istenmeyen durumlar,insanlar olabiliyor,onların seni üzmesine izin verme.

teşekkürler yorumlarınız için kızlar, çok iyi geldi. buraya yazmak bile rahatlattı artık daha az düşünüyorum. İnanın çok kıskanıyorum birbirine bağlı aileleri ama nafile :) olumlu tarafından bakarsam, annem, kardeşim, eşim yanımdalar buda yetsin bi zahmet bana :)

benim problemim de dedemle. Allahım nasıl bi insan bu ya :S bendede suç var ama yaptıklarını kendimi bildim bileli onaylamıyorum. köy yeri işte. babaannemin 12 tane çocuğu oldu. dedem içki masalarından kalkıp bi kere bile halini hatrını sormadı. üstelik dayak yedi hep babaannem. babam da en büyük çocuklarıdır. bu miras verese davaları fln derken babam dedemle ve tüm kardeşleriyle 10 yıl boyunca dargın kaldı. ( ki kesinlikle babam haklıydı). babaannem sonunda dayanamadı öldü 2005 yılında. 40ı çıktığı anda dedem başkasıyla evlendi. şimdi barıştılar babamla. ama bu sefer ben sevdiğim adamla kaçtım evlendim. çocuğum oldu. dedem babamın aklına giriyo kesinlikle konuşmıcaksın diyo. çok kızıyorum çokk. dedem olmasa bi şansım olabilir ama var işte .s babamı çok özledm sonradan çok pişman oldum ama iş işten geçti. napıcam bilmiyorum nasıl affettiricem kendimi :( bu akrabalar gerçekten akbabalar !
Senin durumun da hazmedilir gibi değilmiş cnm. Bnm babam altmış yaşında öldü gitti ama kötüler uzun yaşıyor maalesef :( Bence aileler çocukları hata yapsada arkasında olmalılar. Ama işte etkileyen kötü kalpli insanlar olabiliyor umarım bağışlar baban, düzelir aranız. Bence ara konuş babanla.

akrabanın akrabaya yaptığını akrep akrebe yapmazmış.
ama akrabada önemli ya.

Senin durumun da hazmedilir gibi değilmiş cnm. Bnm babam altmış yaşında öldü gitti ama kötüler uzun yaşıyor maalesef :( Bence aileler çocukları hata yapsada arkasında olmalılar. Ama işte etkileyen kötü kalpli insanlar olabiliyor umarım bağışlar baban, düzelir aranız. Bence ara konuş babanla.

inşallah düzelir. kayınvalidem ve kayınpederimle gidicektik ama gelmesinler demiş. daha yeni düzelir diyo herkes ama bnm de tek dileğim bu :(

Back
X