• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü kokan çamaşırlar

kızlar 2 senelik evliyim,bu dertten bende müzdariptim taki bugüne kadar.çamaşır makinam beko deterjanlarım ariel yumuşatıcım bingo kırmızı idi.ilk zamanlar bu kötü koku yoktu çamaşırlarımda,sonradan sadece eşimin koyu renk çamaşırlarında olmaya başladı.eşime bi kot pantolon almıştık sanırım çin malıydı çok ağır bi kokusu vardı.o pantolonu attım ve kurtuldum sandım.fakat o koku renkli bazı kazak ve koyu renklerde devam ediyordu.yapmadığım denemediğim yöntem kalmamıştı.bingo kırmızı,bulut adındaki yumuşatıcıları kullandım bol bol ama nafile.dün gittim vernel max gülün büyüsünü aldım denemek adına ve ÇAMAŞIRLARIM MİS gibi kokuyor artık bugün kurumuş olan çamaşırlarımı kontrol ettim içime çeke çeke kokladım sonunda kurtuldum:)önerim ürün değiştirip iyisini keşfedin....

çamaşırların hızlı kuruması gerek süreç uzuyorsa kokar :( kurutma makinası alın dermişim :)

Geçenlerde çamaşırlar bir buçuk gün makinede kaldı malesef. Tabii ki açtığımda kokuşmuşlar. Tekrar daha uzun bir programda yıkattım. Ama kokudan hiç bir değişiklik olmamıştı. Kuruduktan sonra tekrar yıkattım yine hüsran.. sonra %100 doğal ürünler üreten kimya mühendisi arkadaşıma danıştım. Yıllardır onun deterjanını kullanıyorum ve yumşatıcı olarak sirke kullanıyorum. O bana karbona önerdi. Çamaşırları normalde yıkadığım gibi deterjanını eve tepeleme yemek kaşığı karbonatla yıkattım. HİÇ KOKU KALMADI!! Ya neredeyse çamaşırları çöpe atacaktım o kadar kötüydü koku. Deneyin mutlaka..

Ilk evlendigim zamanlar benim camasirlarda ayni koku oluyordu sonra ogrendim ki makineden camasirlari alinca kapak hemen kapatilmamaliymis :) simdi bir kac saat acik kaliyor yikadigim camasirlarda koku olmuyor :) birde yumos kullaniyordum vernele gectim daha cok memnunum

Back
X