• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü kokan yatılı misafir

gamzelikiz3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2025
69
20
3
Merhaba herkese.
Lütfen beni yargılamayın ama evimde suan misafir var ve oturma odam cok kötü kokuyor misafirim kaynanam . Eşi şehir dışına çıktı kızından bana geldi ve yanında duramıyorum vallahi midem kaldırmıyor kızımı kucağına aliyor kizim ona temas ediyor kızımdan bile tiksiniyorum ya emzirirken zor dayanıyorum. Bugün lafın arasında makina boş bi kiyafetini yika istersen dedim ama yok diyor 1 hafta ayni seyi giyiyor ayrıca daha once konu açtım günlük 15 20 sigra içiyor cidden kaldıramıyorum su soğukta pencere kapılar acik ama yine aynı yüzüne söylemem ayıp mı olur ? Dolaylı yoldan anlamıyor

Aanneee acayip sigara kokmussun ya çocuğa da zararlı kıyafetlerini makineye atalım da ferah ferah giy de, dümdüz değil de biraz yan yoldan, öyle çok dolaylamadan

Aanneee acayip sigara kokmussun ya çocuğa da zararlı kıyafetlerini makineye atalım da ferah ferah giy de, dümdüz değil de biraz yan yoldan, öyle çok dolaylamadan
Kendim alıp atsam ayıp mi olur acaba :) kisilerin sınırlarına saygım sonsuz ama vallahi dayanılmaz hal aldı

‘Sigara içmediğim için kokusu beni çok rahatsız etti, yeni bi pijama falan veriyim hem çocukda rahatsız olmasın’ diyin.

Dün yeni pijamami verdim kendisine yarin telif edeceğim bir daha büyüğüm kırmak istemiyorum kirmadan dökmeden halletmem lazım.
Vallaha sigara kullandığım halde sigara içmediğim zaman yanımda içen biri dursa midem kalkıyor. İçmeyeni düşünemiyorum
Alınacak hiçbirşey yok. Sürekli kolonya ikram edin, oda spreyi falan sıkın sürekli bi şekilde anlasın rahatsız olduğunuzu

Dün yeni pijamami verdim kendisine yarin telif edeceğim bir daha büyüğüm kırmak istemiyorum kirmadan dökmeden halletmem lazım.
Üstüne yanlışlıkla bilerek bir şey döksen? 🥲 Biliyorum tuhaf gelebilir ama sinir etmeye devam ederse sen daha kötü olursun. Psikolojin bozulur.

Ben kim olursa pat diye söylüyorum, ben düşünceğime o düşünsün söz konusu çocuklarımsa kımsenın kırılmasını falan düşünemem

Ben kv dem asiri parfum kokuyordu soylemistim cocuga dokundugu gibi siniyordu cunku kimse alinmadi yani olabilir kendine kokmuyodur

Ben kim olursa pat diye söylüyorum, ben düşünceğime o düşünsün söz konusu çocuklarımsa kımsenın kırılmasını falan düşünemem
Bugün oyle yaptım ama ben su gün yaptım dedi bende fircan var mi anne markete gidiyorum getireyim sana fırça dedim ben 3 4 gun once fırçaladım gerek yok dedi ne diyeyim daha fazla bilmiyorum herseyi gectim ama insanin kendi kisisel bakimini ihmal etmesini anlamıyorum en son dogumumda disimi fircalayamadim ki dogumdan cikar cikmaz hemen cantama koştum nasıl rahat edebiliyor şaşırıyorum

Ben kv dem asiri parfum kokuyordu soylemistim cocuga dokundugu gibi siniyordu cunku kimse alinmadi yani olabilir kendine kokmuyodur
Olabilir alışmış kendi kokusuna sanırım ama kisisel bakımını bile salmasi bana igrenc geliyor ya kesinlikle aşağılamak degil niyetim hatta kendi kızlarından cok ben saygi duyar hürmet ederim ama baydı cidden kokudan yaklaşamiyorum kadına

Back
X