Kötü kokuyormuşum..

kjhytlsa

.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2017
55
99
8
6 kişilik bir arkadaş grubumuz var. Ne zaman arkadaşlarımla dışarı çıksam sürekli iki kişiden “öf hangi parfüm bu, iğrenç!” gibi sözler işitiyorum. Nasıl bozuluyorum anlatamam..Oysa o kadar çok parfümüm var ki, her çıktığımda farklı bir parfüm sıksam da yine aynı şeyi söylüyorlar, yerin dibine giriyorum. Asla ter kokmuyorum, ki yazın bile terlemiyorum, her gün duş alıyorum, kişisel temizlik konusunda da takıntılıyım. Arkadaşlarım harici sevgilim ve annem,ablam hiç kötü koktuğumu söylemez, sevgilim çoğu zaman “mis gibi kokuyorsun” deyip sarılır.. acaba söyleyemiyor mu ki.. aslında ablam çat çat her şeyi söyleyen biridir hemen söylerdi böyle bir durumda. Arkadaşlarım her seferinde bunu söyleyince acaba ben mi kokuyorum parfümlerim mi gerçekten iğrenç diye düşünüp kafama takmaya başladım. Acaba bana önerebileceğiniz çok çok güzel kokan, yıllardır kullandığınız bir parfüm var mı? Tatlı şekerli kokuları hiç ama hiç sevmiyorum, midem bulanıyor. Tabi her tende farklı durur fakat yine de denemek istiyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim, psikolojim bozuldu artık bu mevzu yüzünden...

Son düzenleme:
Benim var ama marka vermek yasakmı bilmiyorum ayrıca kötü koktuğunu da düşünmüyorum hep aynı arkadaşlarından duyuyorsan bu cümleyi bence kıskanıyorlardır gibi geldi bana..

Ben kışın daha baharatlı koku tercih ederim, yazında soft ve hafif şekerli..

Doldurma parfümse bana da iğrenç geliyor ya :olamaz:
Nivea'nın cam şişede bir deodorantı var yazın genelde onu sıkarım çok temiz bir kokusu var tavsiye ederim. Parfümün kalitesinden ziyade ağır kokanlar beni bayıyor ferah olsun mis gibi.
Doldurmalardan uzak duralım ama bence.

Parfum kokusu tene gore degisir. Bir de parfumu sikip belli bir sure gectikten sonra kokusu degisebiliyor.
Ben uzun zamandir amber elixir (turuncu olanini) kullaniyorum. Cok da seviyorum.
Bir de parfumu tene mi yoksa kiyafete mi ?

Banada hediye geldi ondan bazen değişiklik olsun diye sıkıyorum ama sanki 1 saat sonra uçuyormuş gibi kokusu

Lolita lempicka benim askimdir :)
Hem ucuz hem cok kalici dersen dolce classic.

Ayrica o arkadaslarina dikkat et ortadan ikiye ayrilmasinlar :))

Çok çok teşekkür ederim..lolita lempicka parfümü mutlaka deneyeceğim :) Çiçeksi bir koku mu?

Ailene sorsana bende kötü bir koku var mı diye? Arkadaşlarının yaptığı bana çok tuhaf geldi anlam veremedim. Ama yerinde olsam onlarla arkadaşlık etmezdim.

Sürekli soruyorum ablama, anneme.. hatta kuzenlerime.. Ama aksine güzel ve temiz koktuğumu söylüyorlar. Acaba ben kırılmayım diye mi öyle diyorlar bilemiyorum o yüzden çok kafama taktım.. Yorumunuz için teşekkür ederim:)

Ben parfüm kullanmıyorum. Yoğun olunca da hiç hoşlanmam çok rahatsız eder. Belki kötü koktuğunuzu düşünüp fazla kullanınca boğucu oluyordur. Veya sigara kullanıyorsanız onunla birleşiyor olabilir. Her insanın kendine has kokusu vardır. Ter kokusundan bahsetmiyorum tabii. Rahatsız olduğum zamanlarda sprey kolonyam var onu kullanıyorum. Bir de bazen deadorantlarımın kokusu oluyor. Genelde arkadaşlarım vs güzel koktuğumu söylerler. Eğer uzun saçlarınız varsa o da genel kokunuzu çok etkiliyordur. Hatta saçınıza kullandığınız maddelerin kokusuyla parfüm kokunuz birleşip kötü bir koku yaratıyor da olabilir.

Tek bir arkadaş mı bunu söyleyen yoksa birden fazla mı? Bir tane olsa neyse de birden fazlalarsa hepsi de kıskanıyor olamaz sanırım. Belki tenine gitmiyordur yani benim tenime yakışanla seninki aynı olmaz. Ben sana öneririm ama belki sende güzel durmayabilir. Ha orijinal parfüm mü kullanıyorsun bir de? Doldurma kullanıyorsan aldığın parfümericiyi değiştir derim belki alkolü fazla basıyorlardır.

Arkadaslara katiliyorum doldurma parfum kullaniyorsan haklilar benim midemi bulandiriyor oyle berbat kokuyor kullananlar.degilse kiskancliktan olabilir cunku yakinlarin soylerdi kotu koktugunu.

Doldurma parfümse bana da iğrenç geliyor ya :olamaz:
Nivea'nın cam şişede bir deodorantı var yazın genelde onu sıkarım çok temiz bir kokusu var tavsiye ederim. Parfümün kalitesinden ziyade ağır kokanlar beni bayıyor ferah olsun mis gibi.
Doldurmalardan uzak duralım ama bence.

Ya ben doldurma olanları tenime değil de ütüden sonra kıyafetlerimin üstüne sıkıyorum gayet de mis gibi oluyor. Orijinal parfümümü de tenime sıkıyorum. Yolda bile çevrildim "Hangi parfümü kullanıyorsunuz" diye vallahi. :)

Haklısınız.. Doldurma parfüm hiç kullanmadım,kullanmıyorum. Herkesin bildiği ve çok sevdiği parfümleri kullandım hep..
Ferah kokular tercih edebilirsiniz dediğim gibi bath and body works var oradaki vücut spreylerini çok beğeniyorum ben sürekli kullandığım iki koku var, deniz adası pamuğu isimli sprey çok ferah bir koku bunu yazın kullanıyorum. Kış için de kullandığım pembe şifon var ama o daha ağır. Kokunun popüler olmasından çok teninize gitmesine dikkat edin. Yine de laf ediliyorsa kötü niyettendir.

Back
X