- Konu Sahibi Merveavcii
-
2 hafta önce kuaföre gittim ve ombre yapılmaını istedim resim göstermiştim ne renk sordu ne başka bişey tamam dedi boyadı krepe atmadı dümdüz boyadı saçım cok geçişsiz ve iğrenç oldu o upuzun saçlarımı ilk kez boyattım ve moralım bozuk kendim biraz beklemek istedim yıpratmamak için sizce ne renk boyayla kapatayım? koleston 7.0 kumral ile tüm saçımı boyasam nasıl olurEki Görüntüle 1080144
canım kumral boyanın sarıları tam kapatcagını sanmıyorum yıkadıkça uçlar gene daha açık olur sanırım
kendi düşündüğün saç nasıldıki,hiç ellenmemiş saçın ..kendin hiç bir şey yapma bance..
Eki Görüntüle 1080172
Eki Görüntüle 1080173
böyle istemiştim canım doğal dursun istemiştim simdi kendim boya alıp boyamak istiyorum rengini koyulaştırmak ve geçiş sağlamak istiyorum sadece tamamen rengi kapatmak değil
ozaman lorealin 7.0 ıyla boya ilk kez saç boyayacaksan boyanda iyisi olsunsaçına 3 kutu gider...
lorealin excellence var ya kutuda onunla boya
tamamen kapatır mı yeşil turuncu olur diye korkuyorumda
küllü renk olmadığı sürece kapatmaz sanmam..bir iki yıkamada ortaya çıkarlar yine..ben hep röflemin üzerine boya yaparım..küllülere boyamazsan sorun olmaz..
7.0 alıcaksın sakın birli rakamlara gitme..renk kaynaşıcaktır..küllü renkler yeşil yapıyor ondan dedim canım..
sen dört kutu al en iyisi..homojen boyama önemli her yer aynı renk olsun yapmışken..boya az gelirse dalgalı renkler olabilir..
canım senin ana rengin koyu senin ana rengin biraz yumuşak olursa röflelerin güzel durucaktır,o gösterdiğin resimdeki saç 7 tonunda ama..
küllü renge boyama sakın yeşerir röfleler..tam anlamadımda simdi külli renge boyarsam tamamen kapanır mı bu saçımın rengi?
saçımın hepsini boyadıktan sonra ne kadar süre bekleyip kendim ombre yapayım peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?