Saç Rengi ve Saç Boyama Kötü kuaför ombre nasıl kapatırım kızlar resimli :(

Merveavcii

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
27
1
8
Denizli
2 hafta önce kuaföre gittim ve ombre yapılmaını istedim resim göstermiştim ne renk sordu ne başka bişey tamam dedi boyadı krepe atmadı dümdüz boyadı saçım cok geçişsiz ve iğrenç oldu o upuzun saçlarımı ilk kez boyattım ve moralım bozuk kendim biraz beklemek istedim yıpratmamak için sizce ne renk boyayla kapatayım? koleston 7.0 kumral ile tüm saçımı boyasam nasıl olur

canım kumral boyanın sarıları tam kapatcagını sanmıyorum yıkadıkça uçlar gene daha açık olur sanırım

kendi düşündüğün saç nasıldıki,hiç ellenmemiş saçın ..kendin hiç bir şey yapma bance..

lorealin excellence var ya kutuda onunla boya

tamamen kapatır mı yeşil turuncu olur diye korkuyorumda

küllü renk olmadığı sürece kapatmaz sanmam..bir iki yıkamada ortaya çıkarlar yine..ben hep röflemin üzerine boya yaparım..küllülere boyamazsan sorun olmaz..

7.0 alıcaksın sakın birli rakamlara gitme..renk kaynaşıcaktır..küllü renkler yeşil yapıyor ondan dedim canım..

Son düzenleyen: Moderatör:
sen dört kutu al en iyisi..homojen boyama önemli her yer aynı renk olsun yapmışken..boya az gelirse dalgalı renkler olabilir..

canım senin ana rengin koyu senin ana rengin biraz yumuşak olursa röflelerin güzel durucaktır,o gösterdiğin resimdeki saç 7 tonunda ama..

saçımın hepsini boyadıktan sonra ne kadar süre bekleyip kendim ombre yapayım peki?

kendin asla yapma 7 ye boya 4 kutu olacak ..bir iki yıkama sonra senin röflelerdeki boya akıcak tekrar ortaya çıkacak..ve saçın ana tonu 7 olduğu için daha güzel görünecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…