- 14 Ağustos 2018
- 22.225
- En iyi cevaplar
- 2
- 85.559
- 598
dalga geçmemiş ki siz de karar verin rahatsız mısınız bu durumdan değil misiniz? evi komple üstüne yapın zorlanmasın ne diyelim.Lutfen dalga gecmeyın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dalga geçmemiş ki siz de karar verin rahatsız mısınız bu durumdan değil misiniz? evi komple üstüne yapın zorlanmasın ne diyelim.Lutfen dalga gecmeyın
Yaptığı çok ayıp, o ev sadece sizin değil. Aynı şeyi kayınvalideniz yapmış olsa minnoş minnoş "anneye alma denmez" yorumları gelmez; herkes "eşin ne işe yarıyor, konuşsun annesiyle" derdi.
Bir ihtiyacı olur ya da bir şeyi çok beğenir, verirsiniz ya da gidip aynısından alıp hediye edersiniz. Tabii ki anneden bir şey esirgenmez. Ama 2 valiz gelip 4 valiz 4 koliyle dönmek kesinlikle normal değil.
Ama önceden yapmazdı demişsiniz belki değişmiştir
Simdi alma niye aldın desen bu seferde kötü sen olacaksın
Çaktırmadan sana sormadan aldıklarını geri cıkarsan nasıl olsa soramaz ben bunu senden gizli almıstım diye
Simdi soyle soylıyım aldıklarının bir kısmını sordu yok diyemedim mangal cırası saklama kabı vs ben gordum o sekilde desem oturur aglarAnnecim bu ev sadece benim değil. Birşey l eksik olduğunda. Yada götürdüğün eşyaları eşim nerde diye sorunca annem götürdü demek hoş birşey değil. Deseniz
Katılıyo+1
Şunu yapan kv olsaydı buraları yıkılmıştı.
Sureklı degil aldıkları da onemlı degil ama esim hani bana bısey demese bile bunlar ne diye dusunurse uzulurumYani evden özellikle de ihtiyacı olmadığı halde sormadan birşeyleri götürmesi enteresan gerçekten. Sorsanız anne ihtiyacın mi var bunlara diye alınacak. Sürekli mi geliyor bu seferlik birşey demeyin ama bir daha ki gelişine uygun bir dille söylersiniz.
Benim annem de dolu dolu gelir onda sıkıntı yok ama bu davranışları da cok degısıkCok tuhaf benim gordugum annem gelirken dolu dolu gelir bana evimden cop dahi almaz
Cevremde de bu boyle sasirdim anneye de yok diyemezsin kendi dusunmesi lazim ama boyle de olmaz ki
Yok o madem gizli gizli koydu cantasına sende gizli gizli cıkar yerine koy hatta saklama kabı diyorsun ya gözü önünde bişey koy icineSimdi soyle soylıyım aldıklarının bir kısmını sordu yok diyemedim mangal cırası saklama kabı vs ben gordum o sekilde desem oturur aglar
Bende annemlerde kaynanamlarda kalıyorum genelde eve nadir gdıyoruz bebekden ve işimden dolayı annemle eve gectiigmizde dolapta ne varsa annem yuklenir gider kaşar peynir felan siz yenıyorsunuz der alır bi gun eşim aramıs bulamamıs kasarı sordu bana dedim dolaptaydı hayır yok dedi annem almıs meger yani bnmde acıkcası braz sinirim bozuldu haklısnız ayıpMerhaba annem memleketten geldi evime dogum yaptığım ıcın son zamanlarda kafaya bıseyı takmaya basladım sureklı benden bıseyler istiyor tencere takımımın tavasını istedi yok diyemedim. Hediye tablo daha duvara asmamıstım. Onu Gordu koca tabloyu ben bunu alacagım dedi yok diyemedim. Balkona goturecegı esyaları hazırlamıs inanın 4 valiz 4 koli gelirken 2 valizle gelmıstı bi baktım dolaptan mangallık cırayı da almıs koymus. Acık asi sımdı giderken esim girecek bana bısey demese bile ben utanacagım. Sakın yanlıs anlasılmasın anneme hersey feda olsun ama bu sefer cok sinirlendim bu arada maddi durumları kotu degil ev esya tabak Çanak kaynıyor.
Bir yandan da uzuluyor um kac kurusluk sey diye ama zaten sorun kac kuruşluk olması degil habersiz ve esim ıkı kuruşluk seyı gorurse gururum kırılır diye uzuluyorumBende annemlerde kaynanamlarda kalıyorum genelde eve nadir gdıyoruz bebekden ve işimden dolayı annemle eve gectiigmizde dolapta ne varsa annem yuklenir gider kaşar peynir felan siz yenıyorsunuz der alır bi gun eşim aramıs bulamamıs kasarı sordu bana dedim dolaptaydı hayır yok dedi annem almıs meger yani bnmde acıkcası braz sinirim bozuldu haklısnız ayıp
Bir saklama kabım vardı bu tupperın bi baktım onu koymus gelince yine sana bısey koyar verırım dedıAy çok zor. Utanç verici. Ama cidden psikolojik bi rahatsızlık olabilir. Üzerine gidin bu işin
Ben olsam net olurdum normalde de öyleyim biz de genelde teyzem bu dediğinizi yapmaya çalışır ama ben net oluyorum. Veremeyecegimi belirtiyorum hepsi bu o da uzatmıyor .bazen de veriyorum .Merhaba annem memleketten geldi evime dogum yaptığım ıcın son zamanlarda kafaya bıseyı takmaya basladım sureklı benden bıseyler istiyor tencere takımımın tavasını istedi yok diyemedim. Hediye tablo daha duvara asmamıstım. Onu Gordu koca tabloyu ben bunu alacagım dedi yok diyemedim. Balkona goturecegı esyaları hazırlamıs inanın 4 valiz 4 koli gelirken 2 valizle gelmıstı bi baktım dolaptan mangallık cırayı da almıs koymus. Acık asi sımdı giderken esim girecek bana bısey demese bile ben utanacagım. Sakın yanlıs anlasılmasın anneme hersey feda olsun ama bu sefer cok sinirlendim bu arada maddi durumları kotu degil ev esya tabak Çanak kaynıyor.