• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KÖTÜ MÜ YAPIYORUM SİZCE ?

nisanyagmurumm

Bakışın güzelse hayatında güzeldir...
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
2.442
4.160
53
34
merhaba arkadaşlar bu konuda bazen kendimi kötü hissediyorum bazen de haklı buluyorum. o yuzden size anlatmak istedim.
Benim çok sevdiğim görüştüğüm bir aile var kadının üç çocuğu var. severim de hepsini.
Ama bazen benim evde yapılmaması gereken şeyler yapıyorlar. perdeye asilip gornisi kırma, duvar boyama vs.Ben kiracı bir insanım. Böyle şeylere sessiz kalamam . çocuklara bir gün baktım duvarı boyamis kurşun kalemle. Ben de annesinden hiç çekinmeden .
" Canim ama bak biz burada kiraciyiz bizi evden atabilirler bu yüzden yaptığın doğru mu sence dedim " eline bez verdim deterjan sıktım " hadi temizle " dedim.
Annesinin yüz ifadesi malesef kötü oldu bozulmuştu. Kadın su düşünceye sahip benin çocuğumu benden başkası uyaramaz . ama ben de şu düşünceye sahibim yapilan temizlenir. ;)
Aramız iyi hala görüşüyoruz. Su kadın olmak istemiyorum.
Yaptılar batırdılar gittiler hepsini ben temizledim . Bunu dememek için böyleyim SİZCE yanlış mıyım ?

Seni haklı buldum o çocuk kirlettiği yeri kendisi temizlerse bir daha kirletmez.
aynen canım bir daha da yapmadı aynı şeyi. Demekki doğru yoldayim. Bunu yaparken bile annenin yerine koydum kendimi dedim ki
" tatlım sen de benim çocuğuma aynı muamelede bulunabilirsin hiç bir sey demem "
hiç sesini çıkarmadı ama onu kırmak asla istemem çünkü kalbi çok temiz biri ...

En doğrusunu yapmışsın.
Gücüne gidiyorsa çocuğunu terbiye edecek.
Çocuk bu yapar diye bir şey yok.
Aile verecek terbiyesini, veremiyorsa da götürmeyecek kimseye.net.
kadin kendi anlatiyor zaten gelmeden uyariyorum bu çocukları diyor. Ama çocuk ışte yapar demiyorum tabi ki engel olmak bizim elimizde . Benim tek korkum açık sözlü olurken kalp kırmak...

bende bunu yapınca çocuğunu uyarmayan anneleri anlamıyorum.evet bende hoşlanmam çocuğuma baskasinin müdahale etmesinden.
ama görseniz diken üstünde gibi oturamam bile.otursam gözümle takip ederim bir yere bir seye zarar vermesin diye..
her cocuktan yapılan ufak yaramazliklardan çok fazla rahatsız olan ev sahiplerinden pek hoşlanmam ama bu gibi durumlar farklı.haklısınız..
ayrıca sizin bu yaptırdığınızi annesinin evdede uygulaması lazım zaten.ben öyle yapiyorum.kim dagittiysa kim döktüyse o toplacak.sorumluluk alma açısından önemli olduğunu düşünüyorum..

İyi demişsin elbetde haklısın. O kadın kendi çocuklarına evde izin vermiyorsur evini kirletmeye. Vallah ben çocupumla her yere gitmiyorum çünkü aöz dinleyecek lafta değil henüz herşeyi anlıyamıuor daha yaşı küçük. Birine gitdiğimiz zaman oyuncaklarını yanıma götürürüm oynasın diye. Benim çocuğum başkasının evinde perdelere asılacak duvaları boyiyacak ve ben rahatca oturacam oh ne güzel hayat. Kadın seni saf bulmuş kullanıyor seni dikkat et derim

Sanırım ben hiç rahat bir kadın değilim . Aman boşver yapsın diyemiyorum ha dediğim şeyler var mesele bazen minik misafirlerin olur sofralarimla oynar bazı şeylere izin veriyorum anneye de diyorum bırak canım onlardan bi şey olmaz eline kırılacak bir sey almadıktan sonra derim. Bu başka arkadaşım diğer aile değil. bu da hep toplar çocuğunun arkasını yapma demem çünkü o çocuğa bir sey de yaptıramam daha 2 yaşında bu anlattığımda :)

İyi demişsin elbetde haklısın. O kadın kendi çocuklarına evde izin vermiyorsur evini kirletmeye. Vallah ben çocupumla her yere gitmiyorum çünkü aöz dinleyecek lafta değil henüz herşeyi anlıyamıuor daha yaşı küçük. Birine gitdiğimiz zaman oyuncaklarını yanıma götürürüm oynasın diye. Benim çocuğum başkasının evinde perdelere asılacak duvaları boyiyacak ve ben rahatca oturacam oh ne güzel hayat. Kadın seni saf bulmuş kullanıyor seni dikkat et derim
öyle deme yaaa :KK43: saf olsam hiç sesimi cikaramam ama ben her şeyi diyorum ama kırmamaya özen gostererek

Sanırım ben hiç rahat bir kadın değilim . Aman boşver yapsın diyemiyorum ha dediğim şeyler var mesele bazen minik misafirlerin olur sofralarimla oynar bazı şeylere izin veriyorum anneye de diyorum bırak canım onlardan bi şey olmaz eline kırılacak bir sey almadıktan sonra derim. Bu başka arkadaşım diğer aile değil. bu da hep toplar çocuğunun arkasını yapma demem çünkü o çocuğa bir sey de yaptıramam daha 2 yaşında bu anlattığımda :)

Senin canına da yazık hamilesin bide 36 haftalık eğilip kalkmak zor olur birde çocukların arkasını toplican arkadaşının yaprığı çok ayıp. Bende sevmem ortalığı çocukların dağıtdıran insanları. Bazı kırılmayacak kendini kesmiyecek şeyler olur izin verilir ama hep de olmazki. Bizim eve geçen 3 çocuk geldi oğlumla beraber yaptı 4 çocuk masaya oturdular oyun hamuruyla oznadılar elbetde ortalık kirlendi ama olaun canları sağolsun okadar da pimpirikli değilim dökülen saçılan şey de nimet değilde sonuçta oynamak içindi ve oynayanların içinde benim çocuğumda vardı hep beraber kirletdiler asla kızmam böyle birşeye. Ama benim bir yiğenim var çok fena anlam yetişemiyor peşimden dolaplarımı açıyor geçenlerde yer fıstık bulmuş hepsini yere döktü üstüne basta heryer toz fıstık oldu ama napim çocuk işte yapmaması nı söyledikde gene yeründe duramıyor çocuk

Senin canına da yazık hamilesin bide 36 haftalık eğilip kalkmak zor olur birde çocukların arkasını toplican arkadaşının yaprığı çok ayıp. Bende sevmem ortalığı çocukların dağıtdıran insanları. Bazı kırılmayacak kendini kesmiyecek şeyler olur izin verilir ama hep de olmazki. Bizim eve geçen 3 çocuk geldi oğlumla beraber yaptı 4 çocuk masaya oturdular oyun hamuruyla oznadılar elbetde ortalık kirlendi ama olaun canları sağolsun okadar da pimpirikli değilim dökülen saçılan şey de nimet değilde sonuçta oynamak içindi ve oynayanların içinde benim çocuğumda vardı hep beraber kirletdiler asla kızmam böyle birşeye. Ama benim bir yiğenim var çok fena anlam yetişemiyor peşimden dolaplarımı açıyor geçenlerde yer fıstık bulmuş hepsini yere döktü üstüne basta heryer toz fıstık oldu ama napim çocuk işte yapmaması nı söyledikde gene yeründe duramıyor çocuk
bazen diyorum ki kendi çocuğuma nasıl annelik yaparim nasıl anne olurum gerçekten bilmiyorum. Çünkü daha tatmadim kimsenin çocuğunu kinayamiyorum. Hep kendimde hata arıyorum kendi dogrularimla yasamaya çalışıyorum. insallah bebisim dunyamiza geldiginde büyüdüğünde kimseyi huzursuz etmem. Çok korkuyorum. Bu yüzden bu konuyu açtım. sonuçta çocuğu olanlar daha iyi bilir ben bilemem...

Senin kalbin temiz belli ama arkadaşının da kalbi dediğin kadar temiz olsaydı seni düşünürdü azıcık inan bana
çocuk konusunda belki kendisini anlayamadigimi düşünüyordur ama başka konularda gerçekten bana hep yardımcı olan bir kadın bana gelirler sanki ben misafirmisim gibi hamileyim ya nazlaniyorum hep o yapar çay bulaşık falan. dağıtımı bile ben yapmıyorum inan.

kızlar inanılmaz içimi rahatlattiniz gerçekten iyi ki konuyu acmisim. Anladım ki doğru yoldayim ve böyle devam edeceğim bu sefer kendimi sorgulamadan sizin söylediklerinizi düşünerek hepiniz çok ama çok sağolun iyi varsın KK ve BDV :halay::KK73::KK9:

o kadar kendi uyarmaya merakli madem, cocuklari baskasinin evine o zararlari vermeden once uyaracakti, cok dogru bir tutum sergilemissin, kesinlikle haklisin.

merhaba arkadaşlar bu konuda bazen kendimi kötü hissediyorum bazen de haklı buluyorum. o yuzden size anlatmak istedim.
Benim çok sevdiğim görüştüğüm bir aile var kadının üç çocuğu var. severim de hepsini.
Ama bazen benim evde yapılmaması gereken şeyler yapıyorlar. perdeye asilip gornisi kırma, duvar boyama vs.Ben kiracı bir insanım. Böyle şeylere sessiz kalamam . çocuklara bir gün baktım duvarı boyamis kurşun kalemle. Ben de annesinden hiç çekinmeden .
" Canim ama bak biz burada kiraciyiz bizi evden atabilirler bu yüzden yaptığın doğru mu sence dedim " eline bez verdim deterjan sıktım " hadi temizle " dedim.
Annesinin yüz ifadesi malesef kötü oldu bozulmuştu. Kadın su düşünceye sahip benin çocuğumu benden başkası uyaramaz . ama ben de şu düşünceye sahibim yapilan temizlenir. :KK66:
Aramız iyi hala görüşüyoruz. Su kadın olmak istemiyorum.
Yaptılar batırdılar gittiler hepsini ben temizledim . Bunu dememek için böyleyim SİZCE yanlış mıyım ?
benimde en sevmediğim şey ilgenmeyen annedir.kesinlikle haklısınız.

Back
X