• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü niyetli miyim

Limontv

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2021
56
-7
3
29
Arkadaşlar kayinvalidemin anlayamadığım hareketlerinden birisi de eşimi benim yanımda şapur şupur öpmesi sarilması. Ensesini ısırdı geçen yanımda. Göbeğiyle falan oynuyor. Eşimde çok rahatsız. Anne lütfen yapma diyor ama gözümün içine baka baka yapıyor. Kesinlikle kıskanmıyorum eşimin annesidir tabikide öper koklar. Ama benim yanımda yapması beni üzüyor. Ben ailemden uzaktayım. 3 4 ayda bir gidebiliyorum. Ama kayınvalidem gelin de belki üzülür diye düşünmeden. Bir görümcemi öpüyor bir eşimi. Bunlari ben yokken de yapabilir. Ben onlara gittigimde eşim oturma odasindayken ben bazen mutfakta oluyorum. O zaman yapabilir diye düşünüyorum. Ben kıskanmıyorum üzülüyorum. O öperken başımı başka tarafa çeviriyorum. Yanlış mı düşünüyorum?

Bnce kötü niyetli değilsin oğlu tabi ki öper sever ayrı bir konu ama kayınvaliden sevgi gösterilerini yaparken patavatsızlığını da ortaya salmış durumda . Kendini üzme görmemeye çalışmaktan başka çaren yok gbi

Kişisel algılamayın belki öncesinde de böyledir kayınvalideniz. Bazı insanlar sevgisini o şekilde belli eder, şimdi ne diyelim ki? :)

Arkadaşlar kayinvalidemin anlayamadığım hareketlerinden birisi de eşimi benim yanımda şapur şupur öpmesi sarilması. Ensesini ısırdı geçen yanımda. Göbeğiyle falan oynuyor. Eşimde çok rahatsız. Anne lütfen yapma diyor ama gözümün içine baka baka yapıyor. Kesinlikle kıskanmıyorum eşimin annesidir tabikide öper koklar. Ama benim yanımda yapması beni üzüyor. Ben ailemden uzaktayım. 3 4 ayda bir gidebiliyorum. Ama kayınvalidem gelin de belki üzülür diye düşünmeden. Bir görümcemi öpüyor bir eşimi. Bunlari ben yokken de yapabilir. Ben onlara gittigimde eşim oturma odasindayken ben bazen mutfakta oluyorum. O zaman yapabilir diye düşünüyorum. Ben kıskanmıyorum üzülüyorum. O öperken başımı başka tarafa çeviriyorum. Yanlış mı düşünüyorum?
Canım merhaba uzakta olmak zor benimde ailem Kocaeli de ben antepte oturuyorum ama kayınvalideni çocuğunu sevmesinin seninle ilgisi olduğunu sanmıyorum. Bence tamamen iç güdüsel olarak yapıyordur. Rahatsız olma bence hatta mutlu ol. Eşinin rahatsız olmasının nedeni bende cinsiyetiyle ilgili erkekler bu tarz şeyleri sevmez diye

Bilmem. Bizim ailede insanlar birbirini devamli sapur supur öpmez pek, annem göbegime elleyip, biyerlerimi isirmaz. 🙄 En fazla icinden gelir bir defa yanaklarimdan öper veya eve yeni gelmişimdir bir defa sarilir, sacimi okşar.

Oyle yanima oturup cork cork devamli öpüp biyerlerimle oynadigini hatirlamam tepemde. Kendim gormediğim için de eşimin annesi yapsa iğrenç bulurum sanirim, yetişmeyle alakali bu. Gobeginin nesiyle oynuyor okşuyor mu ne sacma hareketler ya 😁

Eşin de gercekten rahatsiz olsa yaptirmaz bence, siz bozuluyorsunuz diye yapma diyor herhalde. 😬

Niye 6 yaşında yetim çocuk psikolojisine giriyorsunuz yahu😂

Yazık kadına ya, tabi ki oğlunu kızını severken kimseye sormayacak ama başkasının alanına, uku orta yerde, talep yok şikayet varken bu derece dahil olamayacağını hala öğrenememiş. Yani sizin kıskanacağınız bir durum zaten yok o ayrı.

Empatiyi anca 6 yaş oğlumla yapabiliyorum şu an
25-30 civari olunca nasıl olur bilmiyorum 😆 çevremde de böyle hiç görmedim ama tarzları böyle ise yapacak birşey yok...notr hissetmeye çalış,böyle yapmayın denmez çünkü

Ne var bunda neynden rahatsız oluyorsunuz? Bazı insanların sevme şekli böyle. Size bir zararı yok ki. Bu arada konu sahibine kendi mesajıyla cevap vermek istiyorum:

Allah bana da böyle dert versin. Derde bak ülke bitmiş batmış insanların anne babaları evlatları ölüyor.

Son düzenleme:
Herkesin sevme şekli farklidir benim kv ogullarina oglum bile demez öpmeyi geçtim yani :D ama bı tanıdığımız var oğlanla annenin konuşma şekli aşkım bitanem kuzum diyorlar birbirlerine yani herkesin farklı. Kiskanmiyorum ama üzülüyorum demişsiniz bence kendinizi o şekle sokmaniza hiç gerek yok

bir bayan olarak annemin göbeğimi ellemesi ensemi ısrmasından hoşlanmam
büyük olasıkla eşinizde bundan hoşlanmıyordur
görümcenizide öpüyorsa bu huydur
ama eşiniz dedikten sonra sizin gözünüzün içine bakıyorsa nispettir
baktığı esnada size imreniyorum keşke benim ailemde yanımda olsa
çok üzülüyorum bazen diyebilirsin

Biraz da benim aileme yakın yaşayalım deyin :halay:

Koca adamın gobegiyle oynayıp, ensesini ısırmak mi ? Bunu değil gelinin yanında, birebirken bile yapmaz insan. Kocaman adamdan bahsediyoruz. Çok tuhaf.

Size gelince, uzağa gelin geldiğiniz diye kayınvalideniz çocuklarına sevgisini göstermesin mi? Nasıl biçim bir beklenti bu? Siz gidince niye göstersin, gitmenizi niye beklesin? Bence esinizi annesinden kiskaniyorsunuz. Hiç öyle ailem uzak vs demeyin. : )

Koca adamın ensesini ısırmak da değişik🥴

Back
X