• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü niyetli üyeler!!!

sheker_qirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
102
0
46
Adana
Burada bazı üyeler yazdıklarımıza yorum yapmak yerine eleştiriliyor...her konu sonunda tartışmayla bitiyor o yuZden lütfen hoşunuza gıtmıyorsa konu ya da yazanın cahil kultursuz olduğunu düşünüyorsanız yorum yapmayın kavgaya ne kadar meraklisiniz yahu!!!!:20:

Burada bazı üyeler yazdıklarımıza yorum yapmak yerine eleştiriliyor...her konu sonunda tartışmayla bitiyor o yuZden lütfen hoşunuza gıtmıyorsa konu ya da yazanın cahil kultursuz olduğunu düşünüyorsanız yorum yapmayın kavgaya ne kadar meraklisiniz yahu!!!!:20:

ne yasadın ne oldu bilmiyorum ama herkesin üslubu farklı herkes belli bir yaşa gelmıs kımseyı degıstıremezsın bu saatten sonra...malesef öyle olaylar oluyor ama editörler gerekeni yapıyor

aynen katılıyorum bi konu açtım hikayemi anlattım ne fakeliğim kaldı ne şizofrenliğim , birine bişey söylemeye korkar hale geldim dışlanıcam diye

benimde konuma istemediğim ve sinir buzucu şeyler yazılmıştı ama ben hiç ters tepki göstermedim. bence bazı konu sahipleride fazla tepki veriyor. farklı görüşlere de ihtiyaç var bence.

Hiç bir üyenin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum.Burda herkes fikrini söylüyor, herkesin bakış açısı farklı farklıdır. Nasıl beğenilere seviniyorsak eleştirilerede açık olmalıyız.

aslında yazım farkıyla da yanlış anlaşılabiliyor bazen.
herkesin konuşma tarzı farklı, deyimleri farklı.

karşıt görüş olması başka fikirler ışığında güzel, daha kapsamlı düşünebiliyor insan.fakat bu karşıt görüş sert bir dille söylenildiği zaman kötü oluyor.

her an farklı, sinirli olunan anlarda insan o sinirini yorumuna da yansıtabiliyor..

fakat kötü niyet hakkında haklısınız, en iyisi kâle almamak lazım.

tamam siz oyle diyorsaniz yapmayiz:) Burada acilan her konuya olumlu olumsuz yorum yapma hakkimiz vardir.
Boyle dusunuyorum ben...
Fikirler tartisilir burda,milyonlarca uye var herkesin yorumunun ayni yonde olmasi imkansiz gibi birsey.
Herkez dusundugunu yazar,cekilir.

katılıyorum..benide meydana cıkarıp asacaklardı..............

güldürdün beni:27: benim üstüme o kadar geldiler ki, işteydim yanlızdım ve o kadar gerildimki müşterilerle bile ilgilenmedim çünkü her birine ceva yazmayınca işte fake çıktı kaçtı falan dediler neler neler:47::47::47:

sana katılıyorum hemde baya baya
ya iki konu açtım önüne gelen laf diyo ya sinirlendim ama bişe demiiyorum ama yani taşıo

tamam siz oyle diyorsaniz yapmayiz:) Burada acilan her konuya olumlu olumsuz yorum yapma hakkimiz vardir.
Boyle dusunuyorum ben...
Fikirler tartisilir burda,milyonlarca uye var herkesin yorumunun ayni yonde olmasi imkansiz gibi birsey.
Herkez dusundugunu yazar,cekilir.

ama eğer olumsuz düşünüyorsan cevap yazmamalı bence kişi
geçende benimde yazıma taktılar yok yanlış yazıyosun yazarım yazmam kardeşim sana ne ?? size demiyorum tabikide :1:

mesajlaşmak konuşmak gibi olmuyor tabi bazen yanlış anlaşılmalara neden olabiliyor. konuşurken karşıdakinin ses tonundan vurgulamalarından bile niyeti anlaşılabiliyor ama mesajda böyle bir imkan yok.ben de kimsenin kötü niyetli olduğunu sanmıyorum. foruma giren erkekler kötü niyetli olabilir sadece :D

aynen katılıyorum bi konu açtım hikayemi anlattım ne fakeliğim kaldı ne şizofrenliğim , birine bişey söylemeye korkar hale geldim dışlanıcam diye

ahah bende kafamı duavara vuruyorum dedim sinirden bana diyorki deli tımarhanelik :52: çıldırdım kafamı duvara vurmaktan değil ama o laftan delirdim valla

kesinlikle polemik yaratmak istemiyorum

ama hadi 1. konuda kavga cıktı yorumlar sert geldı konu kapatıldı falan filan bunları bilipte 2. konuyu acmak neden? az cok biliyorsun ne olcagını öyle degılmı

ayrıca burda bir cok ınsan farklı görüsleıyle gercekten yardımcı oluyor ınsana ha üslup serttır yumusaktır bılemem ama gercekten yol gösterıcı oluyor ...

ama bazı konular ve üyelerde var ki yapıyor bir hata(hata derken gercek hayatta yanı fıkır amaçlı) acıyor konusunu aslında kafasında belırlemıs haklılıgını haksızlıgını burdan da ıstemedıgı yorumlar gelınce baslıyor çemkirmeye

yani kavgalar cıkıyor tasvip etmıyorum ama zemını hazırlayanda genelde konu sahıplerı

bu benım tesbitim katılırsınız katılmazsının sizin görüşnüz

Son düzenleme:
ahah bende kafamı duavara vuruyorum dedim sinirden bana diyorki deli tımarhanelik :52: çıldırdım kafamı duvara vurmaktan değil ama o laftan delirdim valla[/Q
yemin ederim öyle böyle değildi yaaa:ssz:en son konu kapatıldı, bana diyolar niye resim koydun kendini niye ifşa ediyon niye anlatıyon abooooo neler neler:5:

bu birazcık da, yazarken, konuşma dilinde olduğu gibi tonlama yapılamamasından kaynaklanıyor. normal cümle yazsan bile bazen karşıdaki okurken bunu ''çemkirme'' gibi algılayabiliyor.

mesela ''ne işin var senin orda? güzel pisicik, sen nasıl çıktın o ağaca?'' cümlesindeki '' ne işin var senin orda'' ile

''ne işin var senin orda? gözü körolmayasıca, ben sana sorcam bunun hesabını'' cümlesindeki ''ne işin var senin orda'' arasında dağlar kadar fark var ama yazarken ikisi de aynı.

ahah bende kafamı duavara vuruyorum dedim sinirden bana diyorki deli tımarhanelik :52: çıldırdım kafamı duvara vurmaktan değil ama o laftan delirdim valla[/Q
yemin ederim öyle böyle değildi yaaa:ssz:en son konu kapatıldı, bana diyolar niye resim koydun kendini niye ifşa ediyon niye anlatıyon abooooo neler neler:5:

sonra ağzından kötü bi laf çıkcak daha beterleri :D biliyorum aynıları bendede var adamı seçiyolarmı artık artı resmi koyar koymaz sanane senin resmin onun resmimide karışıon yani yanımda olsalar hepsinin saçını başını yolar veririm ellerine :D

:18:bak şimdi bile stres oldum kırk kişi birden üşüştüler sonra dediler prim yapmaya çalıştı popüler konu olsun dye uydurdu istediği oldu diye

Back
X