Kötü olamıyorum ya!

guiding88

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
8.051
24.516
748
Eşimin ailesinden biktim artık hergün hergün görmek zorunda değilim ya illallah yani çocuğu almaya gelmiş babasi evlerine goturceklermiş çocuk uyuycak dedim babannesi istiyomus uyutsun diyo bende uyumaz hemen akşam olmazsa geliriz dedim ayaklarına bekliyorlar hep benim abim onlar yüzünden çocuğu göremiyo kendilerinin keyfi yerinde bide çalışmayı düşünuyorum çocuğu onlara bırakicam istemiyorum hergün görmek biktim valla yaa eşim anlamıyo ya sabırr

hergün aynı konuda yazıyosun canım ya. iş bul ayrıl ilden çocuğa da bakıcı baksın. hasta olacaksın bu gidişle demedi deme
Aynen öyle hasta olucam ben mi çok kuruyorum normal değil ama parka gitxem annemi de çağır diyo ben yalnız takılcam belki oglumla dedim yalnız kalmiycakmisim ben sevmediğim insanlarla niye sürekli görüşüyorum ki

Bende sen gibi olucam diye çok korkuyorum.. Eşimle bu yüzden huzursuzluk kavga çıkartmak istemiyorum ama daha şimdiden kaynanam yağlayıp ballamaya çalışıyor beni.
Buzluğa çok yemek koymusum mesele yazdan onu diyorum seneyede kalır bozulmazsa bu sene yapmam diye hemen başlıyor biz onu senin 40''ın çıkana kadar bitiririz hep ordayız falan yer yapıyor. Ama bilmiyorum bende hic bisi demiyorum ezik gibi hissediyorum.. Sende resmen geleceğimi görüyorum.

Eşinizin ailesiyle daha önceden yaşadığınız herhangi bir problem mi var ? Yani tabii insan her gün gitmek istemez eşinizle bunu sakince konuştunuz mu ? Gittiğinizde annecim sizide bana beklerim deseniz alttan minik bir mesaj olur belki

Off şu kaynanalar oğullarını evlendirdikten sonra ne diye 180 derece dönerlerki ya gelinlere huzur vermezler ya miniklerle ugraşirlar!!! Kendilerine baska bi mesgale bulsalarda her iki tarafta huzura erse

Insan evlendikten sonra kendi annesi bile aynisinı yapsa bunalır Allah yardimcınız olsun

İşte asıl sorun..
İstemeden yaptığın herşey gözüne batıyor..
İstemediğin hiçbirşey yapmak zorunda değilsiniz. .
Çalışın çocuğu kreşe verebilirseniz ..
Bence bu kv ve eş konu sahibi çalışsa bile kreşe müsaade etmezler gibi geliyo yani insanı bebek yaptıgina pisman etmisler gibi

Ama tavsiye sözunüzü aman kirilmasın darılmasn diyede esirgemeyin siz sustukça tepenize binecekler bu herkes icin geçerli ben sustum sustum saygıdan en kötüsü ben oldum

Bence bu kv ve eş konu sahibi çalışsa bile kreşe müsaade etmezler gibi geliyo yani insanı bebek yaptıgina pisman etmisler gibi

Ama tavsiye sözunüzü aman kirilmasın darılmasn diyede esirgemeyin siz sustukça tepenize binecekler bu herkes icin geçerli ben sustum sustum saygıdan en kötüsü ben oldum

Başkaları için yaşamamalıyız. .

Eski konularına baktım, neden böyle kırgınsın, isteksizsin diye...
İftira attılar demişsin. O suçlamalar yenilir yutulur cinsten değil, bir de hala verici olmanı, yaklaşmanı bekliyorlar...
Arkadaşım, bilmiyorum eşin nasıldır sana karşı, ne derece korur kollar ama böyle hiçbir şey yapmamışlar gibi yüz aramalarına karşı ses çıkarmıyor galiba.

İçine atma... Lafını sokuver arada.
Bilmiyorum, ortamın, insanlar buna ne kadar müsait tabi.

Back
X