- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Evet
Evet aynen öyle yapar huzursuzluk çıkmasın diye gidiyorum
döver mi?? dövüyor mu bi de eşiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet
Evet aynen öyle yapar huzursuzluk çıkmasın diye gidiyorum
Ben de ayni senin gibiyim susup susup icimde patliyorum. Eltim cat cat soyler ama baldan tatli olur. Ama ben artik patlicam yakinda.. bir iki bisey bekliyorum sadece...Yok en büyükleri benim eşim diğerleri küçük daha dört kardeşler iki görümcem bi kaynim var onlar evlenince bakalım nolcak ben saygısızlık etmiyim diye susuyorum ama hareket lerinden mimiklrimden hersey belli oluyo:)
Bi kaç kere vurdu ailesiyle görüsmüyorum onunla zitlasiyorum dıyedöver mi?? dövüyor mu bi de eşiniz?
Bi kaç kere vurdu ailesiyle görüsmüyorum onunla zitlasiyorum dıye
evrt oyleler kıymete biniyor işte biz bilmiyoz nasıl davranacagımi zi kötülük olmasın diye susuyoz olan bize oluyorBen de ayni senin gibiyim susup susup icimde patliyorum. Eltim cat cat soyler ama baldan tatli olur. Ama ben artik patlicam yakinda.. bir iki bisey bekliyorum sadece...
Beni gitmek zorunda bırakıyor Hayır diyemiyorum tatsizlik çıkacak çocuk etkilenecek diye bide bi yere yollamaz diye de gidiyorume o zaman biz ne desek boş ki. adam döve döve yola getirecek yani.
Beni gitmek zorunda bırakıyor Hayır diyemiyorum tatsizlik çıkacak çocuk etkilenecek diye bide bi yere yollamaz diye de gidiyorum
Çalışıp deniycem huzursuzluk devam ederse yoluma bakıcam ana kuzusu biriyle evlilik çok zor kimse ailesini atmasın ama ne eşini ezdirsin ne anasını ben ailesini kötülemiyorum hiç ona ama anlsamiyoz niye zorla bu çile çektirilir ki tipik Türk erkekleri boşanmalArın çoğu da bundan kaynaklaniyo işteönce çalışmaya başlasanız sonra da boşansanız nasıl olur.
evliliğiniz tam bir fecaat çünkü.
Çalışıp deniycem huzursuzluk devam ederse yoluma bakıcam ana kuzusu biriyle evlilik çok zor kimse ailesini atmasın ama ne eşini ezdirsin ne anasını ben ailesini kötülemiyorum hiç ona ama anlsamiyoz niye zorla bu çile çektirilir ki tipik Türk erkekleri boşanmalArın çoğu da bundan kaynaklaniyo işte
Yeni mi evlisin yakın mi oturuyonuz
İyiymiş biz iki üç mahalle aralıklı oturuyoruz hergün görüşüyoruz gina geldi artıkAyni binada o çatı katı ben en alt kattayım.Bir buçuk senelik evliyim ama öyle çok gidip gelmem haftada bir kez gidiyorum bir kez de onlar gelirse gelir.
İyiymiş biz iki üç mahalle aralıklı oturuyoruz hergün görüşüyoruz gina geldi artık
Kocan bişey demiyosa iyi bizimki zorla baskıyla bişeyleri yaptırıyordu çocuk olduktan sonra daha çok değişir yakınsın iz bide ama aynı binada oturup da haftada bi görüşmekde iyiymiş ya neler yasattilar ki sanaİste ne kadar da uzak dursam laf söz oluyor çocuğum doğduğunda niyeti oraya yerleşmem. Birlik yaşamam.
Geçen şey diyor agirlastin artık kahvaltıya bana çık aksamda kocan gelir yer içer isterseniz burda kalırsınız isterseniz eve inersiniz...
İyidir,hoştur ama iç içe olma durumu olmuyor ben kendi ailemle bile olamam ki onlarla hic yani.
Kocan bişey demiyosa iyi bizimki zorla baskıyla bişeyleri yaptırıyordu çocuk olduktan sonra daha çok değişir yakınsın iz bide ama aynı binada oturup da haftada bi görüşmekde iyiymiş ya neler yasattilar ki sana
Zaten yaptığın iyilikler gozukmez ki bende aynı senin gibiydim yedrdim içirdim ama gelin ne yaptı bize dediler en iyisi hiç bişey yapmamak haketmiyo lar çünkü şimdi bebeğin olcak mecburen gelip gitmeleri siklasacak çocuğu alıp goturcek ler gitmek zorunda kalcan ben altli üstlu otururken öyleydi evimde durmuyo dum çocuğun herseyine karışıyolar di ben banyosu nu bile yaptiramiyo dum fırsat vermiyo lardi Allah sabır versin sanada ama esin arkandaysa ne güzel seni ezdirmiyosa korkmaİlk evlendigim de her gün oradaydım. Çokta iyi anlaşıyordum.. Ama ara ara laflar sokmaya başladı. Kimse dörtdörtlük olamaz. Haftada bir evini temizlerdim ama eşime gidip ben bugün çamaşır aştım gelinin yapması gereken isi ben yaptım gibi şeyler söylerdi. Yasli insan inan her islerine kostum hastanelere gittiler sabah 6 da kalkıp onlarla gittim ac gitim ac döndüm evde yemek yaptım yedirdim ıcirdim. İnsanlık hali bir gün isim olsun ,yorgun olayım yapmim sanki diğer yaptıklarımı çöpe atarlardı bize ne yaptı ki oldu baktım eşimi dolduruyorlar boyle boyle bende aldım karşıma konuştum. İlk baslarda kavgalar ettik ama o anlayana kadar susmadım hep konuştum.Bu sırada onunla kavgalı olduğumu bahane edip annesine az gidip gelmeye başladım
Şimdi annesi senin karin şöyle boyle dese ona sadece idareten konuşur ama yine benim dedigimi yapar. Artık anneside anladı gerçi konuşmuyor daha.
Evlenmeden önce ne konuştuysanız es onu yapmak zorunda aslında ben bana verdiği sözleri konuşmalarını hatirlattim hep esim haktan korkan bir insan hakkımı aldığını falan bahsettim.