- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
- 83
- Konu Sahibi Hepsonradangelir
Benim oglum daha dogmadan basladi kayinpeder. Beni daha cok sevicek vur babana dicem yapış nenenin saclarina dicem. En cok beni sevicek ben diyince yapcak. Siz dedeye vur derseniz vurmicak size kızıcak size vurucak. Aa gorun nasil yapısıcak saclariniza Vs diyip duruyo. Cildiriyorum. Uyariyorum. Ama eger gercekten yaparsa uyarmakla kalmam kalp kırarım. Sende kırılırlar mi diye dusunme. Kirilsinlar kac defa uyarmissin.
Gecenlerde esimin kuzeni ve esi anne baba oldular. Bebek gormeye gittik. Sonra eve geldik bizimki onu dover dimi demeye basladi. Bende dedim ki buyuk olan onlarin cocugu 2 ayda olsa arada bebeklerde farkediyo ayrica neden dövsün? Tabikide dovmicek falan dedim. Bpzuluyo alttan alttan laf sokuyo ama pes etmem. Oyle yetismicek cocugum dedim. Tamam siz oyle yetistirmeyin dedi sen dusunnn. Konunu okuyunca benim kayinpederi gordum yemin ederim.
Daha neler varda konunu sabote etmek istemiyorum bunlar bi kismi sadece (hemde az bi kismi).
Surekli uyar ama baktin ki dinlemiyo biraz sert olman lazim ki anlasin.
Gecenlerde esimin kuzeni ve esi anne baba oldular. Bebek gormeye gittik. Sonra eve geldik bizimki onu dover dimi demeye basladi. Bende dedim ki buyuk olan onlarin cocugu 2 ayda olsa arada bebeklerde farkediyo ayrica neden dövsün? Tabikide dovmicek falan dedim. Bpzuluyo alttan alttan laf sokuyo ama pes etmem. Oyle yetismicek cocugum dedim. Tamam siz oyle yetistirmeyin dedi sen dusunnn. Konunu okuyunca benim kayinpederi gordum yemin ederim.
Daha neler varda konunu sabote etmek istemiyorum bunlar bi kismi sadece (hemde az bi kismi).
Surekli uyar ama baktin ki dinlemiyo biraz sert olman lazim ki anlasin.